Wartburg annoncerer MLK Uge begivenheder

0
28

WAVERLY — Wartburg College vil være vært for flere arrangementer til ære for civil rights leader Martin Luther King Jr. i løbet af MLK Uge, Jan. 15-19.

Som en del af sin MLK Uge tradition, college forkorter sin klasse tidsplan mandag til at rumme en 1:35 pm i Dag af Service Kickoff arrangement. Den studerende sigt Frivillige Action Center har arrangeret flere service-projekter i Cedar Valley.

Ved 7 pm mandag, «Frihed Forfattere,» en 2007-filmen baseret på virkelige liv erfaringer, lærer Erin Gruwell og elever i risikogrupper på Woodrow Wilson Klassisk High School i Long Beach, Californien, der vil blive vist i McCaskey Lyceum.

Kl 10:15 om morgenen onsdag, den Hverdage Kapel tjeneste vil indeholde de studerendes ledere præsentere «Ophold Vågnede.» Senere på natten på Sanctuary, digter Cherie Kabba vil være hovedtaler.

Beverly Smith, lektor forstander for menneskelige ressourcer og egenkapital i Waterloo kommunens Skoler, og Felicia Smith-Nalls, en Wartburg College graduate og community leder, vil tale om «Implicit Bias og Uddannelse,» 11:30 torsdag i McCaskey Lyceum.

Andre begivenheder kan nævnes:

  • En fattigdom simulation, mandag, 2-5 p.m., i Knights Ballroom af Saemann Student Center.
  • En Fred, Dialog, tirsdag 11:30-12:30 p.m., i Knights Ballroom.
  • Sip — & Maling, tirsdag, 7 pm, i W-klassen.

—Stikkontakten, og byder på optrædener af en forskelligartet gruppe af studerende, der udtrykker social retfærdighed gennem dans, poesi, sang og forskellige forestillinger, torsdag, 8 p.m., i McCaskey Lyceum.

Kærlighed

1

Sjovt

3

Wow

0

Trist

0

Vred

0