Bästa Mac-program: de bästa macOS apps för din Apple-dator

0
41

Den bästa Mac-program, både gratis och betald


Introduktion

Den bästa Mac-apps är här för att göra din macOS High Sierra erfarenhet bättre än någon som använder Windows eller Linux. Efter alla, det är den Mac-program som håller oss helt lojalister kommer tillbaka till Jony Ive-designade katalog av dyra godsaker. Medan Apple förpackningar massor av användbara appar som är förinstallerade på varje Mac, det finns mycket mer där ute än vad som omedelbart möter ögat.

Den bästa Mac-program spänner över ett antal olika kategorier, så visserligen inte allt på denna lista kommer att kittla din fantasi. Det är Atom, så är en texteditor avsedd för kodare, vilket naturligtvis kommer att vända sig till en begränsad publik jämfört med något som Evernote – det bästa anteckningar app, hands down.

De är inte alla som finns på Mac App Store, men de är alla värda att beakta. Utan vidare, fortsätt att läsa till nästa bild för bästa Mac-program som du kan ladda ner i dag. Från freebies för att costlies, dessa är de program som kommer att blåsa nytt liv i din MacBook eller Mac-skrivbordet 2018.

Gabe Carey har också bidragit till denna artikel

Föregående
Sida 1 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 1 av 12
Nästa

1. Amfetamin

 • Få det från App Store
 • Pris: Gratis

Inte helt från datorn utan dess olägenheter. För så länge nu, det har varit omöjligt att använda våra MacBooks – obunden av kedjor av en nätadapter – medan video utgångar till en extern bildskärm. Som vi alla vet här på TechRadar, Apples bärbara datorer automatiskt i viloläge när locket är stängt. För många av oss, kan detta vara en stor olägenhet för den som föredrar den stora omfattningen av en monitor i motsats till en 12 — eller 13 — eller 15-tums bärbar dator skärmen.

Lyckligtvis, Amfetamin gör det möjligt att fortsätta att använda din MacBook medan stängt. Tidigare kunde man åstadkomma detta med hjälp av ett liknande program som heter Koffein, men vi föredrar UI funktioner som du får med detta gratisgrunka. Förutom att passa in naturligt med resten av din menyraden objekt, Amfetamin också stöder kommando kommandon samt deaktivering påminnelser, för att inte nämna det finns inga irriterande annonser i sikte.

Föregående
Sida 2 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 2 av 12
Nästa

2. HyperDock

 • Få det från App Store
 • Pris: $9.99 (£7.99 eller runt AUS$14)

Medan Windows har kunnat knäppa program till kanten av skärmen sedan version 7, Apples lösning kom inte fram förrän OS X El Capitan. Vad är mer, även då det saknade en del av helheten av Microsofts alternativ. Lyckligtvis, HyperDock ger oss den fullständiga funktionalitet som vi så desperat längtar efter, så att vem som helst med en Mac för att administrera appen för Ipod och windows i alla fall.

För windows kan du dra en app till den vänstra eller högra kanten av skärmen (eller hörn) och det kommer automatiskt att fylla det utrymmet. Detta gör det mycket lättare att vara produktiv på skrivbordet utan att slösa tid med att dra windows från hörnen. För Ipod, svävar över appar aktiverar något liknande till Windows 7 miniatyrbilder, som ger en översikt av windows som kan nås genom att klicka eller stängt direkt från förhandsgranskningen. Praktiskt.

Föregående
Sida 3 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 3 av 12
Nästa

3. Parallels Desktop 13

 • Få det från: Parallels
 • Pris: $79.99/år (Hem & Student) Runt £60 eller AUS$100)

Om du har köpt en Mac och sakna några av dina gamla Windows-program, oroa dig inte — Parallels Desktop 13 kan föra dem tillbaka. I stället för att dual-boot din Mac-dator till en Windows-partition, Parallels Desktop 13 tillåter Windows och macOS Sierra att samexistera sida vid sida, och du kan även köra Microsoft-endast program som Visual Studio 2015, eller Windows-versioner av företagets Office 365 apps, tillsammans med din ursprungliga macOS och kära.

Allt du behöver är en Windows-10-licens – så förbered dig på att köpa en om du inte redan har gjort det. Eller, alternativt, kan du använda Paralleller att prova en handfull gratis operativsystem, inklusive Krom (en fri distribution av Chrome OS) eller Linux Debian. Den senaste versionen av Parallels i synnerhet har sett förbättringar som Touch Bar stöd, bättre upplösning skalning för Retina-skärmar och bild-i-bild för att använda andra operativsystem i samband med macOS.

Föregående
Sida 4 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 4 av 12
Nästa

4. Duett

 • Få det från App Store
 • Pris: £14.99 (runt $20 eller AUS$25)

Om du är något som vi, kommer du hatar att jobba med en bildskärm eller tv. Bärbara skärmar är fortfarande ganska dyra (och för att inte tala skrymmande), och lyckligtvis kan du använda en iPad i stället med hjälp av en smart app som heter Duett. Utvecklat av ex-Apples ingenjörer, det fungerar genom internetdelning på din iPad till din Mac med hjälp av en av Apples Lightning kablar och skjuter upp appen på båda enheterna.

Du kan dra sedan windows och appar på din iPad display precis som du kan en andra bildskärm, och om du har en nyare iPad med Retina-skärm så kommer du få full nytta av alla dessa pixlar. Vet bara att bandbredden är inte riktigt vad man skulle få med en ordentlig skärm, så det kan vara lite laggar när du notch kvalitet upp. Men det är fortfarande mer än användbara för att läsa webbsidor, skriva upp dokument och titta på videor.

Föregående
Sida 5 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 5 av 12
Nästa

5. Atom

 • Få det från: Atom
 • Pris: Gratis

Atom är en text-editor som främst avsedd för kodare, men dess flexibilitet och anpassningsmöjligheter gör det till ett bärkraftigt alternativ för många olika typer av användare. Det är på grund av två skäl: för det första, du kan ladda ner ett antal olika Paket — effektivt plugins för att göra det böj din vilja. Det kan omvandlas till en Wiki editor för att skriva blogginlägg, till exempel, eller kan du ansluta den till Evernote för att lagra anteckningar i molnet.

Det finns minst 10 olika ord räknare ute, och du kan även lägga till skrivmaskin ljudeffekter som du hamra ut din utsökta prosa. Atom är också oändligt anpassningsbara på den visuella sidan tack vare en redigerbar back-end, så att du kan göra allt från att ändra textstorlek, radavstånd och färger för att ge hatten Ord 2016-liknande hudens elasticitet.

Föregående
Sida 6 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 6 av 12
Nästa

6. Logic Pro X

 • Få det från App Store
 • Pris: £149.99 (runt $195 eller AUS$255)

Oavsett om du är en blivande rockstar eller superstar DJ, Logic Pro X är en av de bästa musik-skapande program på Mac. Utvecklat av Apple själva,76 sina tillgängliga gränssnittet döljer massor av avancerade funktioner. Den senaste versionen kommer med en smart ny design, 64-bit arkitektur och nya studiomusiker som kommer att spara dig med att punga ut för en trummaskin.

Det fungerar också i naturlig harmoni med iPads, vilket ger en touch-baserad metod för att skapa song strukturer för att dra och släppa block i main visual editor. Oavsett om du är en erfaren producent redan (Sia används app för att spela in sin hitlåt «Ljuskrona») eller funderar på att uppgradera från Garageband, Logic Pro X sannolikt har vad du behöver.

Föregående
Sida 7 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 7 av 12
Nästa

7. Wunderlist

 • Få det från App Store
 • Pris: Gratis

En enkel app, men den är viktig, att-göra-appen Wunderlist: s styrka ligger i dess cross-enhet funktionalitet. Den är tillgänglig på Mac, PC och Android-och iOS, så att du kan fortsätta där du slutade, oavsett var du är med hjälp av macOS är Handoff funktionen.

När du har skapat en lista som du kan schemalägga påminnelser, lägga till anteckningar och bädda in den i macOS Anmälan Centrum med hjälp av en widget. Team-baserade funktioner låses upp genom att underteckna upp till Wunderlist Pro alternativ för en årlig avgift, och du kan lägga till filer av valfri storlek utan att köra in gränser.

Föregående
Sida 8 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 8 av 12
Nästa

8. Evernote

 • Få det från App Store
 • Pris: Gratis

Evernote har förvandlats till en mäktig anteckningar app under åren. Medan vissa människor kommer att säga att det är för uppblåst, är det stora antal saker som du kan göra med det gör fortfarande det bästa i sin klass. Du kan skriva upp anteckningar, uppenbarligen, att organisera dem med hjälp av en kombination av mappar och taggar. Du kan även bädda in Google Drive-dokument, som finns tillgänglig i ett klick.

Det finns också möjlighet att ställa in påminnelser, dela anteckningar med vänner, hitta information som är relaterad till anteckningar med Evernote är «Sammanhang» — funktionen, skapa listor och favorit noterar att du ofta återvänder till. Ännu bättre, alla dina anteckningar synkroniseras med företagets servrar, vilket gör dem tillgängliga på nästan alla PC (via en webbläsare eller infödda Evernote-appen) eller mobil enhet som helst i världen. Den betalda versionen kan du använda Evernote med fler än två enheter samtidigt ökad mängd data du kan synkronisera varje månad.

Föregående
Sida 9 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 9 av 12
Nästa

9. GIMP

 • Få det från och med: Webbplats
 • Pris: Gratis

GIMP (som står för GNU Image Manipulation) är en av de bästa gratis bildredigering apps där ute. Det är ett bra alternativ till Adobe Photoshop och levereras med ett omfattande utbud av professionell kvalitet funktioner som låter dig justera befintliga bilder sparas i en rad olika format eller skapa nya från scratch. Funktioner inkluderar lager, mycket anpassningsbar borstar, automatisk bilden som förbättrar verktyg och filter. Kan du göra ännu mer med hjälp av plugins som finns att ladda ner från GIMP-Plugin-Registret.

Föregående
Sidan 10 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sidan 10 av 12
Nästa

10. Ulysses

 • Få det från App Store
 • Pris: £34.99 (runt $45/AUS$60)

Ulysses är en av de bästa «distraktion-fri» wiki redaktörer ute idag, balansera funktioner med enkelhet och vacker design. Till skillnad från Word 2016, eller ens Apples egna Sidor, Ulysses knappast har ett gränssnitt på alla. Detta gör att du kan komma på med att skriva utan att bli distraherad av överflödiga knappar och menyer. Appen använder sitt eget märke av Wiki — en typ av text formatering motor — som låter dig betona din text på ett sätt som gör det enklare att organisera, och ett stort antal export stilar format det på ett attraktivt sätt när du är klar.

Det är ett praktiskt bilagor bar på höger sida som har en attraktiv ord räknaren och gör att du kan skriva anteckningar för att hjälpa dig i ditt skrivande. Anteckningar kan nås var som helst tack vare iCloud support, så att du kan plocka upp din iPad och fortsätta där du slutade använda macOS är Handoff funktionen.

Föregående
Sida 11 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sida 11 av 12
Nästa

11. Nvidia GeForce Nu

 • Få det från och med: Webbplats
 • Pris: Gratis

Om du är en gamer som tar stolthet i faktumet att du använder en Mac, oavsett om det gäller jobb, skola eller fritid, Nvidia GeForce Nu kommer att tysta din största kritiker. Sedan början av tiden själv, det verkade som om PC-spelare har stängt ner möjligheten att använda en Mac för att spela trippel-A-spel. Grafiken var inte det, och det var inte heller bibliotek.

Idag lever vi i en tid präglad av streaming. Du behöver inte ladda ner din Tv och filmer – kan du strömma dem på Netflix eller Amazon Prime. Varför skulle spel vara annorlunda? Tja, med GeForce Nu, de är inte. Du kan strömma PlayerUnknown är Krigszonen, Overwatch och mer på de högsta inställningarna från bekvämligheten av din MacBook eller Mac-dator.

Föregående
Sidan 12 av 12
Nästa ) Prev (Föregående
Sidan 12 av 12
Nästa