College basketball: Iowa State øyne sterkere finish

0
26

AMES — Iowa State menn basketball team har startet konferansen spille 0-4. Den Sykloner er bedre enn deres 0-4 posten antyder, men å spille i de Store 12, en av de beste og dypeste konferanser i landet, har satt dem på plass i siste omgang.

De siste tre spill for Iowa State har alle gått ned til ledningen – to går inn i overtid – men Sykloner har vært i stand til å fullføre noen av dem av.

Iowa State (9-6, 0-4 Big 12) vil prøve å høyre skipet mot Baylor (11-5, 1-3 Big 12) på lørdag på 2 pm i Hilton Coliseum.

«Vi er bedre,» trener Steve Prohm sa. «Jeg tror bare det er en hver-dag læringsprosessen, læringskurve. Vi har gjort mange fremskritt fra begynnelsen av året, og fra den første konferansen spill til nå. Det er bare de siste fire minuttene vi har til å bli bedre.»

På 3:40 mark i Iowa State ‘ s siste kamp mot Kansas, det var knyttet 73-73. The Jayhawks endte spillet på en 10-5 kjøre for å lukke ut spillet.

Prohm sa en del av problemet var utmattet fra hans tre vakter – Nick Weiler-Babb, Donovan Jackson og Lindell Wigginton. Prohm sa han trengte til å stole på hans benk mer å gi disse gutta en pause.

«Jeg trodde vi ble slitne på slutten,» Prohm sa. «Kansas er flott sted å spille, men jeg tenkte bare vår utførelse og tempoet i halv-domstolen straffbar handling i de siste tre eller fire minutter var bare ikke i det tempoet det trenger å være på. Jeg tror vi er nødt til å få noen av [benken gutta] ut det, men statistisk sett har du til å bevise deg selv å gi meg tillit til å sette deg ut der.»

Prohm sa han ga Jakolby Lang, Terrence Lewis og Zoran Talley alle muligheter som Iowa State forberedt for Baylor. Han ønsket å se hvem som stod bortsett fra flokken.

«Du må stole på [ditt dybde] [sent i spillet],» Prohm sa. «Du må – på enkelte punkt. Enten det er Jakolby, Zoran eller Terrence, som jeg fortalte de gutta, ‘Du må skille deg ut av det i praksis.’ Hvis du er alt selv, jeg kommer til å prøve en av dere en dag og en av dere neste dag og hver den som skiller deg selv er som jeg vil sannsynligvis gå med det første.»

Selv Wigginton innrømmet å være trøtt på slutten av Kansas spillet. Han spilte alle 40 minutter og tok på mesteparten av scoring belastning, tallying 27 poeng.

Han sa at de hadde jobbet på lukke ut sent-spill situasjoner i praksis, men det er vanskelig å simulere den mentale delen av det og mental tretthet.

«Det er definitivt mentale,» Wigginton sa. «Du er sliten på slutten av spillet, du bare nødt til å kjempe seg gjennom på hvert spill.»

Men med alt det arbeidet de har vært å sette i og med forhåpentligvis en utvidet benken, Wigginton mener en bryte gjennom er rett rundt hjørnet.

«Vi har blitt bedre og bedre for hver kamp,» Wigginton sa. «Jeg føler at de siste to spillene var veldig bra, så vi kunne ikke komme opp med seieren. Jeg føler at det kommer til å bli et bra spill som kommer opp, forhåpentligvis får vi vinne.»

Kjærlighet

0

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0