HTC U11 Ögon kunde ta med en stor skärm och dubbla selfie-kameror

0
30

Är detta en annan budget odjuret?

HTC U11 är en bra telefon, och några olika versioner av den har redan inletts. Men, om detta läckage från Venture Beat Evan Blass visar sig vara sant, HTC U11 Ögon kan nästa ta på telefonen.

Läckan visar en enhet som ser ganska liknande standard U11, men några små skillnader är uppenbara. Skärmen tar upp lite mer plats på framsidan, så det är en 6-tumsskärm med 1080 x 2160 upplösning. Större display driver fingeravtrycksläsare runt till baksidan av telefonen.

En lite mer subtil är tillägget av en andra selfie-kamera ovanför skärmen. Dubbla kamera system på baksidan av telefoner har dyka upp mer och mer, och de brukar aktivera någon form av djup effekt för att förbättra porträtt. Men, sätta dual-lens setup på framsidan kan få samma funktionalitet till en värld av selfies.

Utöver att HTC U11 Ögon ser ut att vara en mid-range bra, eftersom det kommer att ha en Snapdragon 652 octa-core-processor, 4GB RAM-minne, 64GB internt lagringsutrymme, HTC: s signatur Kanten Känsla att klämma kontroll, en otrevlig 3,930 mAh-batteri och IP67 vatten och dammskyddad.

Om telefonen väntas lanseras i bara några dagar, den 15 januari, det kommer inte komma med Android 8.0 Oreo, istället gå med Nougat från förr.

Via Väg

  • Detta är den första smartphone med en display fingeravtrycksläsare