Huawei P20 visas kan ha en ganska ovanliga bildförhållandet

0
35

Kommer det att ha en iPhone för X-som notch, också?

Den kommande Huawei P20 (eller Huawei P11, som det kan kallas) smartphone kan ha lite mer information som finns trots att det är sannolikt att det fortfarande är ett par månader från utgivningen.

Den senaste informationen kommer från en läckt webbläsare riktmärke fläckig av PhoneArena som visar telefonens skärm kommer att ha en något oortodox med 18,7:9 aspect ratio.

Den ovanliga bildförhållande och upplösning på 1080 x 2244 tyder på att det ryktas bezel-mindre skärm kommer att vara en realitet för Huawei P20.

Andra smartphones med bezel-mindre skärmar har fått ovanliga proportioner som inte ställer upp med 16:9, vilket börjar kännas lite gamla skolan. En infattning-mindre skärm kan hjälpa P20 hänga med i konkurrensen, men Huawei kommer fortfarande att behöva något att sätta sig på ett spännande sätt.

Huawei P20 kan vara något spännande med den förväntade Kirin 970 chipset och 8GB RAM. Men, den funktion som får mest buzz kan vara att det ryktas om trippel-objektiv kamera med en sensor som kan gå så högt som 40 megapixel. Och, en 24MP framsidan kamera gör inte ont att slå på.

De flesta av dessa detaljer är fortfarande obekräftade rykten och läckor, men vi ska förhoppningsvis ta reda på mer om telefonen från Huawei sig på Mobile World Congress i februari. Då, kanske vi kan få för att ta reda på hur stor roll AI kommer att spela i P20, så var det en höjdpunkt när Huawei meddelade Mate 10, Mate 10 Pro och Kirin 970 chipset driver både och.

  • På grund av upp snart: gör dig redo för Samsung Galaxy S9