Android TV: Alle producten die werken met Google TV BESTURINGSSYSTEEM

0
25

Leer de basis van Android TV

null

Update: Android TV is snel groeiende. Google zei dat het heeft 1 miljoen nieuwe apparaat activeringen per twee maanden en een verdubbeling van het aantal gebruikers sinds vorig jaar.

Android TV is de naam van het TV-besturingssysteem dat is ontwikkeld bij Google. Het is anders dan Google TV (een ter ziele gegane naam is voor Google ‘ s play in de woonkamer ruimte) en het zeker niet in verband met Chrome op geen enkele manier.

De beste beschrijving voor Android TV is dat het een slimme entertainment platform. Het wordt geleverd in een aantal Tv ‘ s (voornamelijk van Sony, Sharp en LeEco), maar ook in een aantal streaming-video-spelers, zoals de Nvidia Shield.

Aan die einde, denk aan Android TV zoals iOS of Android is een besturingssysteem voor al uw favoriete apps, games, films, muziek en TV-shows die u navigeren met een afstandsbediening in plaats van je vinger … en weet u, op uw TV.

Natuurlijk, er zijn een half dozijn andere smart TV-platforms die er deze dagen: LG heeft webOS 3.5, Samsung heeft Tizen en Roku heeft, goed, Roku. Al deze platforms hebben iets bijzonders dat hen uniek maakt en mogelijk een betere pasvorm voor u en uw entertainment behoeften.

Dus wat stelt Android TV onderscheiden van de concurrentie? Waarom wil je een TV met Android? Duik in Android TV ‘ s kenmerken.

Android TV-belangrijkste kenmerken

Kijk, het is niet moeilijk te vinden een speler of TV-streams van Netflix. Dat is het niet. Maar Android TV niet alleen dienen als een statische thuisbasis voor apps. Het is een dynamische manier om te zoeken naar nieuwe content en kunnen werken als een Chromecast voor het streamen van content vanaf je mobiele apparaat naar het grote scherm. Dat gezegd, hier zijn de Android TV de beste functies, met beschrijvingen verder naar beneden:

  • Curated content op de bovenste rij
  • Universal search met behulp van de beste apps
  • Acteur en actrice bios
  • Voice search via afstandsbediening
  • Native Google Cast ondersteuning
  • Ton van games via Google Play Store
  • Google Assistent-integratie

Curated content: Één van Android TV ‘ s meest bewonderenswaardige vaardigheden is de mogelijkheid om het analyseren van de soort van inhoud die u meestal kijken, spelen en luisteren naar en te adviseren met soortgelijke inhoud. U kunt aanbevelingen vinden in de bovenste rij van de Android TV-interface, waar je meestal een mix van content van YouTube, Google Play Movies en TV en in de Google Play Store.

Universal search: natuurlijk, als u niet vindt wat u zoekt in de curated content rij, u kunt ook zoeken naar content met behulp van de zoekbalk aan de bovenkant van de Android TV-interface, of de voice search-knop op uw afstandsbediening. Android TV kruipt een aantal services, zoals Netflix, Hulu, YouTube en Google Play Movies en TV om te vinden wat je zoekt, en meestal worden de laagste prijs eerst.

Acteur/Actrice bios en filmografie: Zeggen dat je net zag Voogden van de Galaxy 2 en u wilt zien wat andere films van Chris Pratt was. Zoeken Chris Pratt op Android TV en vind je elke titel de acteur heeft ooit geweest. Klik op een TV-show en u vindt een overzicht, waar u kunt kijken naar de show en de rest van de cast. Het is een heel handige functie.

Spraakgestuurd zoeken via de afstandsbediening in Plaats van scrollen tot aan de bovenkant van de interface en pijnlijk het typen van de naam van de show, film of acteur u naar op zoek bent, u kunt gewoon spreken de naam in de Android afstandsbediening van de TV. Het is een grote tijdsbesparing.

Native Google Cast ondersteuning: Alle Android TV-spelers en Tv ‘ s hebben Google Cast ingebouwd. Dat betekent dat u kunt content streamen van uw apparaat naar uw TV wanneer zie je de Google Cast pictogram. Dit wordt soms aangeduid als Chromecast ingebouwd.

Games via de Google Play Store: denkt dat je een spel van Pong tussen de seizoenen van Breaking Bad? Android TV heeft meer games op de store dan alle andere TV-besturingssysteem. Net als op Android-telefoons, sommige games zijn gratis en andere kosten geld.

Google Assistent-integratie: aan het eind van 2017, Google ‘ s slimme assistent zijn weg naar Android-TV. Google-Assistent op Android TV is dezelfde die in de Google Startpagina en sommige high-end Android-telefoons. Voor het grootste deel, het is een beetje zoals Siri of Cortana – Google-Assistent kunt maken van afspraken in de agenda, check je to-do lijst en antwoord op vragen over populaire onderwerpen, maar wat het uniek maakt is dat het ook de controle van uw smart home producten zoals thermometers, lampen en slimme sloten, ook.

Welke producten gebruik maken van Android TV?

Android TV is beschikbaar op twee soorten apparaten: Tv ‘ s en streaming video dozen. Terwijl de interface en de functionaliteit is vrijwel identiek op verschillende apparaten, er kunnen kleine verschillen bestaan tussen hen.

Waarom? En elke fabrikant heeft de mogelijkheid om te wijzigen de basis Android TV-code aan te passen voor hun systeem. Voor een korte periode van tijd, de Nvidia Shield is het enige apparaat dat toegang had tot Amazon, bijvoorbeeld. Het ene apparaat zou kunnen hebben PlayStation Nu, terwijl anderen het misschien een plek op de Android TV-interface voor een first-party app. (LeEco, bijvoorbeeld, heeft een ruimte voor haar LeTV op de Android TV homepage, bijvoorbeeld.)

Deze zijn over het algemeen kleine verschillen en niet die van wakker te liggen.

Dus die apparaten daadwerkelijk gebruik maken van Android TV? Laten we eens verkennen.

Nvidia Shield (2017)

Onze favoriete Android TV-streaming box

4K HDR streamingGoogle Assistent/Home integrationAmazon Instant Video op AndroidA beetje prijzig voor een 4K-streamer

De Nvidia Shield is de beste box voor wannabe Android TV-eigenaars. Niet alleen het streamen van inhoud in 4K HDR, maar het speelt al een hele reeks games zal je niet vinden op een andere streaming-apparaat dankzij de Nvidia GeForce Nu streaming service. Op de top van de games en 4K content, u vindt Amazon Instant Video hier (het Schild is de enige Android-TV-apparaat met Amazon) en Google Assistent-integratie. Het is een beetje prijzig, maar het is de moeite waard.

Lees onze volledige review: Nvidia Shield

Sony Bravia X900E Serie Tv ‘ s

De Android TV HDR flatscreen we hebben allemaal gewacht

Een plezierige, maar elegante designGreat voor 4K HDR streamingOne van de beste Tv ‘ s in 2017It is vrij duur

Als u op zoek bent om te kopen een nieuwe scherm met Android TV ingebouwd, er is niemand beter dan Sony ‘ s 2017 X900E Serie. Kop apps voor deze uitstekende TV-bestaan van Amazon Video ‘ s, Netflix en YouTube. Zowel Netflix en Amazon ondersteuning 4K-en HDR-streams. Als je meer nodig hebt is er Google Play, Wuaki, PlayStation Video, Spotify en andere dingen die u nooit zult ontdekken in een maand van zondag. Natuurlijk vind je ook games en muziek gemengd onder de video kanalen wanneer u klaar bent met het binge-het kijken van het laatste seizoen van uw favoriete show.

Lees onze volledige review: de Sony Bravia XBR-55X900E

Nexus-Speler

De vergrijzing van de Android TV speler die je kunt addertje onder het gras op de goedkope

Fatsoenlijke Android TV playerController supportA iets ouder dan de ShieldTherefore, trager te

Bezien We de Nexus Speler toen het uit kwam terug in 2014 en dacht dat het was een goede speler. Het had niet veel functies die Roku had op het moment, maar dankzij enkele stellaire verbeteringen op Android TV is uitgegroeid tot een concurrerende streaming video box. Niet echt aan te bevelen over de Nvidia Shield maar, dat gezegd hebbende, vind je de Nexus-Speler voor veel, veel goedkoper.

Lees onze volledige review: Nexus-Speler

Sony Bravia A1E OLED-TV (XBR-55A1E)

Sony ‘ s premium OLED recht doet aan de Androïde TV

Prachtige foto qualityFast en responsieve UIWide bekijken anglesIt is relatief duur

Als de prijs niet bang je af nog, de Sony A1E OLED is een absoluut fenomenale televisie. Het heeft een aantal van de beste contrast overal, en verzorgt het geluid op een volledig vernieuwende manier dat je onderdompelt in de inhoud. Alle dingen beschouwd als de A1E is een van de beste portalen naar Android TV – hoewel, het is waarschijnlijk een van de duurste. Toch, als u op zoek bent naar 4K HDR streaming TV met de diepste zwarttinten en de gekke-hoge contrast ratio ‘ s, dit is het.

Lees onze volledige review: Sony Bravia A1E OLED-TV

Dat is het voor nu. We zullen doorgaan met het bijwerken van deze lijst als meer en meer Android-TV-apparaten komen en zo blijft het systeem te krijgen van nieuwe functionaliteit.

  • Op zoek naar een goedkopere toegang tot smart TV functionaliteit? Check out Chromecast