Cedar Falls Community Theater de helft weg naar het doel voor de campagne

0
20

CEDAR FALLS – Bijna de helft weg.

De Cedar Falls Community Theatre heeft geleid tot bijna $650,000 in de richting van de «Op Gaat de Show» $1.5 miljoen aan kapitaal campagne doel. Het geld wordt ingezameld voor verbeteringen in de 108-jarige Oster Regent Theatre.

Het feit dat verhoogde dat bedrag door het bereiken van CFCT leden van de raad en andere toegewijde donateurs door middel van persoonlijke contacten en een brief campagne, CFCT is het nu aantrekkelijk om te grassroots fans.

«We zullen het delen van materiaal en informatie over de campagne in de rekken in de lobby en het maken van aankondigingen tijdens gordijn aankondigingen op shows, samen met telefoontjes en vergaderingen met de betrokken bedrijven en particulieren,» zei John C. Luzaich, general manager.

CFCT armaturen Kristin Teig Torres en Gary Kroeger zijn co-voorzitter van de capital committee, die ook Luzaich, CFCT Artistiek Coördinator Liane Nichols, CFCT raad van bestuur voorzitter Pat Lyons, Ann Lyon en Julie Koning, CFCT office coördinator. Actrice Annabeth Gish, die opgroeide in Cedar Falls en is momenteel te zien in Fox-TV ‘ s «The X-Files,» dient als ere-voorzitter. Gish geserveerd in dezelfde positie tijdens het in 1994 Herstellen van de Regent campagne.

«De Oster-Regent is een steunpilaar van de hoofdstraat. We moeten om het te ondersteunen en te houden is het van vitaal belang. We hebben dit mooie oude gebouw, dat is een esthetische plek voor mensen om te komen en de ervaring van live theater,» Teig Torres zei.

Het theater heeft ongeveer 35.000 klanten per jaar, tekening leden van het publiek in het centrum van Cedar Falls uit de hele regio.

«Toen ik terug verhuisde naar de Cedar Valley na 14 jaar in Denver, Colorado, het is zeer belangrijk om door te gaan leven vanuit mijn passie voor het acteren en het hebben van een plek om dat te doen midden in het hart van de hoofdstraat was van cruciaal belang,» zei Teig Torres, die ook gericht is op CFCT.

Op hetzelfde moment, zei ze, «moeten we investeren in het onderhoud» bij de Oster Regent Theatre. Updates en reparaties zal houden «theater vers en op de cutting edge» voor het dienen van mensen.

Nichols is overeengekomen. «We hebben deze prachtige faciliteit en een grote reputatie, en we willen niet dat alles te verliezen. Het gebouw is belangrijk voor ons als een ontmoetingsplaats en als een historisch stuk voor Cedar Falls, en het in stand houden van een 100-jaar oud gebouw is niet pijnvrij.»

Luzaich aangevinkt uit een lijst van items in de hoofdstad campagne wordt verwacht om te helpen financieren, met inbegrip van een nieuw dak en verbeteringen aan de stage en back stage gebieden, gordijnen, orkestbak, sound systeem, Main Street ingang, de box stoelen, de marquee, een office-technologie-pakket en een cyclorama, gebruikt om de illusie van de hemel, de ruimte of de grote afstand aan de achterzijde van het podium.

«Ook willen We tot stand brengen van een muzikale begaafdheid zo kunnen we doorgaan met het produceren van musicals, die zijn heel erg duur, want van de royalty’ s en licentierechten,» Luzaich zei.

Theater technologie is drastisch veranderd sinds de Oster Regent restauratie onderging bijna 25 jaar geleden. «We proberen om de update die dingen, en we hebben een verlanglijstje en ook de dingen die we moeten meteen, als een dak,» zei Nichols.

Als voorloper van de campagne, CFCT nieuw logo, nieuwe huisstijl met een nieuw logo gemaakt door 1 Visie. «Het logo is een visuele representatie van het merk dat CFCT is de ontwikkeling van tientallen jaren als een leuke, boeiende plek die zich bekommert over de gemeenschap en de geschiedenis van Cedar Falls,» zei Blake Conover, voorzitter van 1Vision.

«Het is altijd het werk van vrijwilligers die het maken van een campagne tot een succes, en dat geldt hier ook. Het personeel in het comité en alle vrijwilligers hebben dit een eenvoudige campagne.»

Enkele speciale fundraising evenementen zijn gepland, met inbegrip van Gish verschijnen op het podium met Teig Torres in «Liefde, Verlies en Wat ik Droeg» op 24 Maart. Tickets worden verwacht te gaan op de verkoop op 9 Maart. Kapitaal campagne medewerkers van $2.500 of meer krijgt prioriteit zithoek met twee tickets voor de show en een VIP-receptie geval met de cast na de show.

«CFCT viert zijn 40-jarig jubileum en wil zijn rond voor vele jaren. Een aantal van ons zal niet rond te zijn, maar andere mensen zullen zijn, en we willen ervoor zorgen dat dit theater blijft bloeien. We leggen de basis te laten in een goede vorm», Luzaich toegevoegd.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0