Cedar Falls Community Theatre halvveis til målet for hovedstaden kampanje

0
27

CEDAR FALLS – Nesten halvveis der.

Cedar Falls Community Theatre har reist nesten $650,000 mot sin «Går På Showet» $1,5 millioner hovedstad kampanje mål. Midlene blir hevet for forbedringer på 108 år gamle Oster Regent Theatre.

Etter å ha reist som summen ved å nå ut til CFCT styremedlemmer og andre dedikerte støttespillere gjennom personlige kontakter og et brev kampanje, CFCT er nå appellerer til grasrota fans.

«Vi skal dele materiale og informasjon om kampanjen i stativene i lobbyen og foreta kunngjøringer under teppet kunngjøringer på viser, sammen med telefonen samtaler og møter med interesserte bedrifter og enkeltpersoner,» sa John C. Luzaich, general manager.

CFCT armaturer Kristin Teig Torres og Gary Kroeger er co-ledet hovedstaden komiteen, som også inkluderer Luzaich, CFCT Kunstnerisk Koordinator Liane Nichols, CFCT styreleder Pat Lyons, Ann Lyons og Julie King, CFCT office-koordinator. Skuespiller Annabeth Gish, som vokste opp i Cedar Falls og er for tiden hovedrollen i Fox-TV ‘ s «The X-Files,» er å tjene som honorary chair. Gish serveres i samme posisjon under 1994 Gjenopprette Regent kampanje.

«Oster Regent er en bærebjelke i Main Street. Vi trenger å støtte det, og holde det avgjørende. Vi har denne vakre gamle bygningen, som er en estetisk sted for folk til å komme og oppleve live teater,» Teig sa Torres.

Teater underholder ca 35.000 besøkende hvert år, for å trekke publikum inn i sentrum av Cedar Falls fra hele området.

«Da jeg flyttet tilbake til Cedar Valley etter 14 år i Denver, Colorado, det var svært viktig å fortsette å leve ut min lidenskap for å handle, og å ha et sted å gjøre det midt i hjertet av Main Street var kritisk,» sa Teig Torres, som også rettet mot CFCT.

På samme tid, sa hun, «vi trenger å investere i vedlikehold» på Oster Regent Theatre. Oppdateringer og reparasjoner vil holde «teater frisk og er på cutting edge» for å tjene folket.

Nichols er avtalt. «Vi har dette fantastiske anlegget og et godt rykte, og vi ønsker ikke å miste alt det der. Bygningen er viktig for oss som et sted, og som et historisk stykke for Cedar Falls, og vedlikehold av en 100-plus-år gamle bygningen er ikke smerte-fri.»

Luzaich krysset av for en liste av elementer hovedstaden kampanjen er forventet å bidra til fondet, inkludert et nytt tak og forbedringer til scenen og bak scenen områder, gardiner, orkester pit, lydanlegg, Main Street inngangen, boks seter, telt, et office-teknologi pakken og en cyclorama, som brukes til å lage en illusjon av en himmel, en plass eller stor avstand på baksiden av scenen.

«Vi ønsker også å etablere en musikalsk begavelse, slik at vi kan fortsette å produsere musikaler, som er svært dyre på grunn av royalties og lisensiering av rettigheter,» Luzaich sa.

Teater teknologi har endret seg dramatisk siden Oster Regent gjennomgikk restaurering nesten 25 år siden. «Vi prøver å oppdatere disse tingene, og vi har en ønskeliste og vel så det vi trenger med en gang, som et tak,» Nichols sa.

Som forløper til kampanjen, CFCT gjort med en ny logo som er opprettet av 1 Visjon. «Logoen er en visuell representasjon av den splitter at CFCT har vært å utvikle flere tiår som en morsom, engasjerende sted som bryr seg om samfunnet og historien om Cedar Falls,» sa Blake Conover, president i 1Vision.

«Det er alltid arbeid av frivillige som gjør en hvilken som helst kampanje vellykket, og det er sant her, så vel. De ansatte, komiteen og frivillige som har gjort dette til en enkel kampanje.»

Flere spesiell fundraising hendelser er planlagt, inkludert Gish vises på scenen med Teig Torres i «Kjærlighet, Tap og Hva jeg Hadde» på Mars 24. Billetter er forventet å gå på salg 9. Mars. Hovedstaden kampanje bidragsytere på $2500 eller mer vil få prioritert plass med to billetter til show og en VIP-resepsjon hendelse med støpt følgende vis.

«CFCT feirer sitt 40-årsjubileum og har til hensikt å være rundt for mange, mange år. Noen av oss vil ikke være rundt, men andre folk vil være, og vi ønsker å sørge for at dette theater fortsetter å trives. Vi er å legge arbeid å la den være i god form,» Luzaich lagt til.

Kjærlighet

0

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0