Facebook app ook beschikbaar worden op de JioPhone vanaf morgen

0
23

De eerste third-party app beschikbaar te maken voor gebruikers JioPhone

null

Tijdens de lancering van de JioPhone, was de verwachting dat het budget 4G-telefoon zou gauw populaire apps zoals WhatsApp en Facebook ondanks dat het niet draait op Android. Maar ondanks het niet hebben van deze apps, JioPhone was de best verkochte telefoon in het vierde kwartaal van 2017.

De JioPhone draait op KaiOS, een web-gebaseerd besturingssysteem dat is ontwikkeld voor de JioPhone die is gevorkte van Firefox OS. Terwijl er geen update van WhatsApp over een app voor de JioPhone, het moederbedrijf Facebook heeft de lancering aangekondigd van een voor het op 14 februari.

Facebook heeft beweerd dat de app zal profiteren meer dan 50 crore potentiële feature phone gebruikers in India. De app is speciaal ontwikkeld om te werken op de JioPhone, en is geoptimaliseerd voor de ondersteuning van cursor functie.

Met deze app, de JioPhone gebruikers zullen in staat zijn om toegang te krijgen tot de Facebook News Feed en foto ‘ s bekijken. Bovendien zal de app ondersteuning van push-notificaties, video ‘ s en links naar externe content.

Akash Ambani, de Directeur, het Vertrouwen Jio, zei: «JioPhone is de wereld’ s meest betaalbare smartphone gebouwd met transformationele technologie, in het bijzonder voor de Indianen om te migreren van een telefoon naar een smartphone. Zoals beloofd, JioPhone zal de thuisbasis van ‘ s werelds toonaangevende toepassingen, te beginnen met Facebook.»

Francisco Varela, Vice-President van de Mobiele Partnerschappen, Facebook, zei: «We zijn verheugd over onze samenwerking met Jio en de mogelijkheid om de best mogelijke Facebook-ervaring voor miljoenen mensen met behulp van JioPhone.»