Nominasjoner søkt på toppen frivillige

0
23

WATERLOO – De Frivillige Sentrum av Cedar Valley er imot nominasjoner nå gjennom den 16. Mars i 2018 Ordførere’ Frivillig Priser og Topp Teen Awards.

Prisene gjenkjenne personer som har vist et enestående engasjement for service gjennom frivillighet i Cedar Valley.

Ordførere’ Frivillig Awards hedrer eksemplarisk bidrag fra enkeltpersoner 19 og eldre som vie sin tid og talent til å frivillighet i Cedar Falls, Waterloo, Evansdale og omkringliggende lokalsamfunn i Black Hawk County.

Ordførere’ Topp Teen Awards hedrer ungdommer i alderen 13-18 å delta på en skole i Black Hawk County. Samfunnet Grunnlaget for Nordøst-Iowa også velger en junior fra hver av de akkrediterte skoler i Black Hawk County til å motta $1000 Mor Moon Service Stipend.

Alle nominerte og mottakere vil bli gjenkjent på spesielle hendelser 1. Mai. Mer informasjon vil følge.

Nominasjon skjemaer er tilgjengelig online på www.vccv.org eller du kan bli bedt om ved å kontakte Frivillige Sentrum av Cedar Valley på 272-2087 eller information@vccv.org.

Prisene programmet er sponset av byene i Cedar Falls, i Evansdale, og Waterloo, jo Større Cedar Valley Alliance og Kammer Ambassadører, Samfunnet Grunnlaget for Nordøst Iowa, RJ McElroy Tillit og Frivillig Sentrum av Cedar Valley.

Kjærlighet

0

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0