Nominaties gezocht voor top vrijwilligers

0
23

WATERLOO – De Vrijwilliger Centrum van Cedar Valley is het accepteren van nominaties nu door op 16 Maart voor de 2018 Burgemeesters’ Vrijwilliger Prijzen en Top-Teen Awards.

De awards erkennen personen die blijk hebben gegeven van een buitengewone inzet voor de dienst door middel van vrijwilligerswerk in de Cedar Valley.

De Burgemeesters’ Vrijwilliger Awards eren de voorbeeldige bijdragen van individuen 19 en ouder die besteden hun tijd en talent aan vrijwilligerswerk in Cedar Falls, Waterloo, Evansdale en de omliggende gemeenschappen in Black Hawk County.

De Burgemeesters’ Top Teen Awards eren jongeren leeftijd 13-18 jaar het bijwonen van een school in Black Hawk County. De Communautaire Stichting van het Noordoosten van Iowa kiest ook voor een junior uit elk van de erkende middelbare scholen in Black Hawk County te ontvangen van de $1000 Moeder Maan Service Beurs.

Alle genomineerden en ontvangers zullen worden opgenomen op speciale evenementen op 1 Mei. Meer details zullen nog volgen.

Nominatie formulieren zijn online beschikbaar op www.vccv.org of kan aangevraagd worden door contact met de Vrijwilliger Centrum van Cedar Valley op 272-2087 of information@vccv.org.

Het awards-programma wordt gesponsord door de steden van Cedar Falls, Evansdale en Waterloo, de Grotere Cedar Valley Alliance en de Kamer Ambassadeurs, de Gemeenschap, de Stichting van het Noordoosten van Iowa, de RJ McElroy Vertrouwen en het Pastoraal Centrum van Cedar Valley.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0