Panasonic ‘ s nieuwe high-end Blu-ray speler sets Oppo in het vizier

0
35

Het is nogal een beest

null

Kijk uit cinefielen, Panasonic heeft zojuist aangekondigd een nieuwe 4K HDR-Blu-ray-speler die zich kan meten met enkele van de beste decks op de markt.

Een directe concurrent voor de Oppo UPD-203 en UPD-205, de Panasonic DP-UB9000 is een Blu-ray speler met een flink aantal trucs in petto.

Niet te verwarren met de Panasonic DMP-UB900 die kwam terug in 2016, de gloednieuwe UB9000 heeft specifieke bronnen voor de audio-en visuele, wat betekent dat de twee kanalen moet een volledig, helder en zonder ruis.

Natuurlijk, om werkelijk te isoleren van de kanalen, moet u de onafhankelijke uitgangen, en de UB9000 heeft een HDMI-uitgang voor elk van deze zin krijg je een heel overzichtelijke signaal.

Verrassend inclusive design

Dus welke formaten kan de nieuwe speler omgaan? Volgens Panasonic, de UB9000 zal zowel HDR10+ en Dolby Visie. De laatste van de twee is misschien een beetje verrassend voor aanhangers van Panasonic ‘s bereik, als het geen ondersteuning biedt voor Dolby Visie in een van de Tv’ s, waarbij de open HDR10+ formaat.

Blijkbaar is de redenering achter de beweging is niet uitsluiten dat gebruikers op zoek naar een high-end Blu-ray speler die kan de eigenaar van een TV van een fabrikant als Sony dat heeft ondersteund Dolby Visie.

De audio uitgang is 7.1 voor thuis surround-sound systemen, met THX certificering in de werken, een XLR gebalanceerde uitgang en een ‘high performance’ — DAC. In een verdere poging om de geluidskwaliteit te verbeteren, de eenheid van 7,5 kilo, met een design dat wordt verondersteld te verminderen trillingen.

Er is geen woord over de prijs, maar verwachten we niet te zien van de UB9000 raken de schappen tot aan het einde van 2018.

Aan de HC2020, de eerste spreker van Panasonic om Chromecast

Naast de UB9000, Panasonic bracht ook nieuwe camera ‘ s, televisies, en een speaker met Chromecast ingebouwd.

De HC2020, hierboven afgebeeld, is de eerste spreker van Panasonic om Chromecast in de luidspreker, zodat je toegang tot Spotify, Deezer, Google Play Music, en TuneIn Radio met behulp van Google-Assistent op de luidspreker.

Op de top van dat het een gewone CD-speler en ondersteunt afspelen via Bluetooth. Op het moment dat we hebben gekregen een prijs van €249 (ongeveer € 220) maar we zullen u laten weten wanneer we een bepaalde prijs. Release datum is NOG niet bekend.

Tussen de nieuwe luidspreker en de 4K Blu-ray speler, het is zoals 2018 gaat om een uitzonderlijk jaar voor audiovisuele uitrusting.

  • Dit zijn de beste 4K Blu-ray-spelers kunt u kopen in 2018