Samsung Galaxy S9 kan zeer snel maar niet de iPhone snel X

0
25

Qualcomm ‘ s nieuwe chip is naar verwachting het hart van de S9 in sommige landen

Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 februari 25 lanceerdatum is in minder dan twee weken weg, en dan zijn we al een idee van de prestaties van dapperheid.

Het zal oplopen tot 30% sneller is dan de Samsung Galaxy S8, de huidige beste telefoon, als ook Qualcomm ‘ s Snapdragon 845 chipset – die vrijwel zeker in de VS. Het is de natuurlijke opvolger van de Snapdragon 835-chip die gebruikt wordt in het laatste jaar van de telefoon en we voorspellen dat de Samsung wil om vooruit te komen van de concurrentie.

We waren in staat om de benchmark de nieuwe Snapdragon 845 in een Qualcomm referentie apparaat vooruit van de Galaxy S9 start, en we zagen een duidelijke verbetering in de Geekbench en Antutu scores, tests dat de druk op de chip kernen aan hun limiet.

Wat betekent dat voor Samsung en de dreigende Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus telefoons?

Hier zijn zes kernpunten uit onze ervaring met de Snapdragon-chipset 845.

1. 30% sneller dan de S8: de snelste Android-chip zo ver

De Snapdragon 845 is de snelste chip die we ooit hebben getest in een Android-telefoon, en dat is een goed voorteken voor de Samsung Galaxy S9 prestaties en eventuele 845-touting telefoon daarna.

Een snellere chipset opent de mogelijkheden van meer hardware-intensieve 3D, VR en AR-toepassingen. Het geeft ook Android-gebruikers de kans om te vechten als het gaat om echte multitasking van een telefoon en het gebruik van de Samsung Dex werkstation. Het draaien van uw smartphone in een desktop computer vereist veel rekenkracht, na alle.

Natuurlijk zijn niet alle prestaties zijn waarneembaar met het blote oog. Voortdurend het uploaden en downloaden van de cloud op de Samsung Galaxy S9 zal een van hen. Het zal minder een gedoe met de Snapdragon 845 ingebed X20 cellulair modem die 1.2 Gbps piek download snelheden (en 150Mbps, piek upload snelheden).

Het laden van foto ‘s en video’ s tussen uw handset en de cloud moeten worden naadloos in de niet-zo-verre toekomst, alsof alles in uw interne opslag. We zijn er nog niet vandaag, maar deze chip moet er ons een stap dichter bij een telefoon met onbeperkte opslag.

2. Betere prestaties op de lange termijn

Onze beste telefoon kopen advies is om niet te kopen van de telefoon die u wilt, maar om te kopen van de telefoon die je nog blij zijn met twee of drie jaar van nu. Tijdens de laatste zes maanden voordat u een upgrade uitvoert, moet u nooit te zeggen met de woorden: «ik kan niet wachten om zich te ontdoen van deze smartphone.» Dat is een marteling.

Een telefoon met een snellere chipset, zoals we verwachten van de Galaxy S9, verlengt de levensduur van uw smartphone. Als nieuwe, meer geavanceerde apps zullen plaatsvinden in de komende maanden en jaren, is het waarschijnlijk dat u zult niet het gevoel heeft de leeftijd veel.

U vindt verleidelijk Galaxy S7 S8 en kortingen zodra de S9 lanceert, maar de Snapdragon 835 820 chips zal voelen vooral de langzame twee jaar van nu (ze zullen worden gebaseerd op drie — of vier-jaar-oude technologie door dan).

3. Verbeterde levensduur van de batterij op een cruciaal moment

In een tijd dat deze eens-gek-klinkende iPhone vertraging theorieën zijn bewezen te worden, het is meer dan ooit belangrijk om efficiënt levensduur van de batterij.

We zagen een side-by-side vergelijking van het energieverbruik van een 845 chip en de 835 chip van Qualcomm ‘ s labs, en het bleek ongeveer 30% worden bespaard op de prestaties van de batterij. We te popelen om onze eigen batterij tests in 845-uitgeruste telefoons.

Dit is zeker van belang voor de Galaxy S9. Het zal dezelfde capaciteit van de batterij als vorig jaar telefoons, volgens lekken, met een 3.000 mAh batterij. De S9 Plus is in hetzelfde schuitje met een gelekt van 3500 mAh batterij. Iedereen die dit leest Samsung ‘ s officiële specs sheet tijdens haar 25 februari launch event niet een voor de hand liggende batterij verbetering, maar er zullen meer efficiëntie achter de gordijnen, zoals we kunnen zien in de uiteindelijke beoordelingen.

4. Twee versies van de Galaxy S9 chip

De Snapdragon 845 is het meest krachtige Android-chip die we getest hebben, maar de prestaties kunnen worden gekoppeld met de aangekondigde Exynos 9 Series 9810. Dit is de Samsung chip die aan de hand in de Galaxy S9 en S9 Plus overal, maar de VS en China.

Waarom twee versies? Terwijl ze zijn voorzien van en (voor het grootste deel) prestaties van de pariteit, de Qualcomm-chip verbinding kan maken van zowel GSM-als CDMA-netwerken. In de VS, providers zoals Verizon en Sprint vereist nog steeds telefoons met CDMA-antennes, en Qualcomm is de enige grote chipfabrikant met CDMA-radio ‘ s in hun chips.

Voor beter of slechter, zult u niet in staat om te kiezen tussen de Snapdragon 845 en de Exynos 9810 chip. Het zal worden bepaald door de regio weer.

5. Apple ‘ s iPhone X is nog sneller in belangrijke tests

Neem er nota van dat de kwalificatie: de Snapdragon 845 is de snelste Android-chip die we tot nu toe getest heb. Apple ‘s iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus bevatten Apple’ s A11 Bionic chip dat is bewezen sneller in de meest betrouwbare benchmarking test.

Geekbench 4.0 (multi-core score te hoog is beter)
Apple A11 Bionic (iPhone X): 10,249 (best)
Snapdragon 845 (Galaxy S9): 8,427

De iPhone X (en zijn 8-serie home-uitgerust knop broeders) is dus 21% sneller als het gaat om de verwerking van de macht. En dit gaat om vijf maanden oude technologie door de tijd van de Galaxy S9 release datum medio Maart. Het is ook belangrijk om in gedachten te houden dat een snellere iPhone X2 zal waarschijnlijk komen voor de laatste Snapdragon 845 telefoon start, wordt het Google-Pixel 3.

Maar Geekbench is slechts een benchmark test. Wij vinden dat de Snapdragon 845 beste elke telefoon, met inbegrip van de iPhone-X, in de Antutu benchmarking app.

Antutu score (hoger is beter)
Apple A11 Bionic (iPhone X):
228,360
Snapdragon 845 (Galaxy S9): 256,206 (best)

De Samsung Galaxy S9 (en een Snapdragon 845 telefoon) zou 12% sneller dan de iPhone X, volgens deze test. Echter, we vinden dat de Antutu minder betrouwbaar in het verleden, dus neem deze cijfers met een korreltje zout.

Real-world prestaties zal worden waar de Galaxy S9 bewijst al of niet het is sneller dan een nieuwe iPhone. We weten waar het staat aan het eind van deze maand, maar de nummers tot dusver veelbelovend.

6. HDR video zal vangen je ogen

Samsung is al gehypet de Galaxy S9 camera ‘ s met een 12MP achterste sensor die een variabel diafragma van f/1.5 (ideaal voor lage licht) tot en met f/2.4 (ideaal voor een verbeterde diepte van het veld). De S9 Plus kan een dual-lens camera, ook.

De Snapdragon 845 is mogelijkheid tot het vastleggen HDR video opname gaat om het unieke kenmerk is voor iedereen die vangt beelden op hun smartphone. Het zal in staat zijn om te genieten van 64 keer de kleur gegevens vergeleken met de standaard sensoren.

Samsung heeft altijd een prima smartphone-camera ‘ s (tweede alleen de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL op onze beste camera telefoon van de lijst). Maar de volgende grote vooruitgang dan 4K video zal worden levendige kleuren en een hoger contrast verzorging van HDR video opname.

Meer Galaxy S9 tips om te komen

De Snapdragon 845 chip geeft ons een kleine 10nm-en kleinbedrijf venster in de komende Samsung Galaxy S9 nieuws vooruit MWC 2018. De prestaties, tot nu toe, het beste elke Android-telefoon die we tot nu toe getest heb.

De S9 is ingesteld op 30% sneller dan vorig jaar telefoons op basis van onze tests van Qualcomm ‘ s referentie-telefoon, en de specs vertel ons wat benchmarking-apps niet kunnen: het zal waarschijnlijk tot betere levensduur van de batterij en in staat zijn om vast te leggen HDR-video, als Samsung maakt volledig gebruik van de chip van de mogelijkheden.

Zullen We het weten als dat gebeurt op 25 februari, toen de eerste telefoon verwacht te krijgen Qualcomm ‘ s Snapdragon 845 chip krijgt aan de wereld geopenbaard.

  • Meer telefoons: Samsung Galaxy Note 9 release datum