Bedste OLED-Tv: Vores pick af de bedste OLED-tv, du kan købe i dag

0
34

Omfavne uendelig blacks

OLED virkelig kom af alder i løbet af de seneste 12 måneder.

For startere, flere mærker er begyndt at sælge OLED-Tv. For det andet, ved at tilføje mere lys til deres allerede uforlignelige kontrast kvaliteter, OLED Tv blev meget bedre til at håndtere den ultra-lyse high dynamic range (HDR) billede format, der er blevet den seneste must-have tv-teknologi.

Endnu vigtigere er, at OLED-Tv ‘ er endelig begyndt at ramme pris punkter, som du ikke behøvede at være en olie tycoon til at betale.

Som sagt, er de stadig koste betydeligt mere, end de fleste LCD-Tv. Og mens de resterende uforlignelige for kontrast og sort-niveau ydeevne, selv den nye, forbedrede Oled kan ikke komme tæt til HDR-venligt niveauer af lysstyrke nogle LCD-Tv kan mønstre.

Disse vigtige forskelle mellem OLED og LCD-Tv har ført til en reel polarisering i TV-markedet. I erkendelse af dette, har vi delt vores guide til de bedste Tv du kan i øjeblikket købe på tværs af separate LCD og OLED-sektioner. OLED-sektion er under; LCD ‘ en kan findes på følgende link.

  • Bedste LED-Tv: Vores pick af de bedste LCD-LED tv, du kan købe i dag

I hver sektion har vi forsøgt at samle et udvalg af Tv ‘ er, der dækker en række forskellige prisklasser og funktioner. Og med hver af de valgte model har vi forklaret, hvorfor vi tog den — og fejl, det kan have.

Har brug for en skærm med en uudgrundelige kontrastforhold? Her er vores pick af de bedste OLED-Tv kan du købe lige nu.

1. LG OLED-C7-serien

Den punchiest OLED billeder endnu, kombineret med en fantastisk nem at bruge, smart system

55-tommer: LG OLED55C7 | 65-tommer: LG OLED65C7

Stor HDR og SDR billede qualityIncredible, super-tyndt designGood værdi for OLEDNot så lyse som nogle LCD-Tv

Den OLEDC7 series topper denne liste, for to hovedårsager. Første, det åbnede op for OLED-markedet til et helt nyt publikum ved at blive sammen med den samme OLEDB7 søskende, de billigste OLED-Tv til dato.

For det andet, som det er med alle LG ‘ s nuværende OLED-Tv, det giver lidt punchier, klarere billeder end andre OLED-mærker. Dette betyder, at det «sælger» charms af high dynamic range billeder (med deres enormt udvidet lysstyrke varierer, og, som regel, der ledsager bredere farve spektre) mere effektivt. Alle LG ‘ s OLED-Tv støtte premium Dolby Vision HDR-format.

Den virkelige behandler om OLEDC7s’ billeder, selv om, er den måde, deres klasse-førende lysstyrke kan dele skærmen plads ulasteligt med den slags inky sorte farver, OLED-teknologi er berømt for.

Billeder kan udstille en lidt farve støj, når du kører på de mest tilfredsstillende lysstyrke niveauer, og der synes at være en vis uoverensstemmelse mellem sættene, når det kommer til hvor meget de lejlighedsvis afsløre ‘bånd’ af anden sort niveau i mørke scener. For langt størstedelen af tiden, men, vil du finde dig selv spekulerer på, hvordan det billigste OLED-TV i byen muligvis kunne se så godt.

Læs den fulde anmeldelse: LG OLED-C7

2. Sony A1E-serien

Smukt kontrolleret billeder i en banebrydende, minimalistisk design

55-tommer: Sony KD-55A1 | 65-tommer: Sony KD-65A1 | 77-tommer: Sony KD-77A1

Smukt præcise picturesStunning ‘billede er kun’ designAndroid TV er buggyRelatively dyrt

Sony ‘s debut stor-tv OLED-Tv besvare bønner af mange AV fans ved at alliere filmen-venligt glæder OLED-skærm-teknologi med Sony’ s uforlignelige video behandling know-how.

Sony ‘s X1 Ekstrem chipset leverer niveauer af støj-gratis renhed og farve raffinement ikke findes andre steder i OLED verden, mens ekstra kalibrering arbejde på Sony’ s OLED-produktion linje betyder, at de lider mindre end mange rivaler med lys niveau banding i mørke scener.

Sony ‘ s behandling dygtighed også gør et bedre job end andre mærker af ‘opkonvertere’ standard dynamic range indhold til HDR, hvilket betyder at du får mere konsekvent brug ud af dit TV ‘ s maksimale kapaciteter.

En firmware-opdatering (allerede ude i OS, kommer snart til Europa), giver A1s at spille Dolby Vision HDR, også.

A1 serie derudover skiller sig ud fra sine jævnaldrende med sin unikke ‘billede er kun» design, som har en næsten frame-fri skærm, der hviler på en fotoramme-style vinklet støtte ben. Der er ikke engang nogen synlige højttalere, da bemærkelsesværdigt A1 bruger sin egen skærm for at producere den (meget god) lyd!

Alt dette innovation gør A1 serie dyrere end LG ‘ s OLED-rivaler. Også, er der ikke helt så meget rå punch til sin HDR billeder, som du får med LG ‘ s sæt. For mange entusiaster, selvom den fantastiske præcision af sine billeder vil være svært at modstå.

Læs den fulde anmeldelse: Sony OLED-A1E

3. LG OLEDE7 serie

LG ‘ s sædvanlige OLED billede dygtighed bryllup til en fantastisk pixel-på-glas-design og kraftfulde indbyggede soundbar

55-tommer: LG OLED55E7 | 65-tommer: LG OLED65E7

Fantastisk designDynamic, levende picturesNot helt sandt Dolby AtmosLow-niveau banding i mørke scener

Den første ting at sige om OLEDE7-serien er, at det giver stort set de samme (udestående) billede kvalitet, som LG ‘ s OLEDC7s. Det er også fik den samme gode webOS smart TV-grænseflade.

Hvor OLEDE7s begrunder deres ekstra omkostninger over OLEDC7s er med deres virkelig spektakulære design og forbedret lydkvalitet.

På design fronten, OLED-pixels er monteret direkte på en glasplade, hvilket skaber en fantastisk, ultra-slim look.

Lyd, i mellemtiden, er håndteret af en integreret soundbar, der hænger ned fra skærmens nederste kant. Dette har langt mere magt, bas og dynamik end den OLEDC7s kan mønstre. I virkeligheden, det er en af de bedste klingende Tv rundt omkring lige nu.

På trods af dette, E7s ikke rigtig lever op til deres krav om at levere Dolby Atmos lyd (bortset fra at give en usædvanlig følelse af højden til den lydbillede). Du skal også være meget forsigtig med, hvordan du indstiller sine billeder op; farver kan til tider se lidt støjende, og mørke scener, lejlighedsvis udviser nogle sort-niveau banding. Ingen, som forhindrer OLEDE7 serien fra at være fantastiske tilføjelser til ethvert hjem underholdning, der er nedsat.

Læs den fulde anmeldelse: LG OLED E7

4. Bang & Olufsen Eclipse

På ægte luksus og design adskiller kvalitet lyd kvalitet gør dette til en virkelig enestående OLED-all-rounder

55″: B&O Eclipse 55 | 65-tommer: B&O Eclipse 65

Peerless bygge og lyd qualityOutstanding OLED billede qualityTakes over de levende roomSlightly forvirrende operativsystem

Som sædvanlig med Bang & Olufsen, Eclipse er ikke ligefrem din typiske OLED-skærm. Faktisk, dens skærm er egentlig bare en «lille» del af sin overordnede design snarere end at være temmelig meget hele handlen. Dette er fordi skærmen slots i toppen af en stor indbygget højttaler bar, der strækker sig ud over kanten af skærmen over det, mens speaker bar igen sidder på toppen af en smuk splint af glas under det. Og alle, der sidder på en vifte af forskellige står muligheder, herunder min personlige favorit, en motoriseret roterende væg-mount, der både kan flytte hele skærmen frem og tilbage, eller drej det venstre og højre. Hele tårnhøje konstruktion er smukt bygget, også.

TV er bestemt ikke et tilfælde af alle stil og noget stof, der, selv om. At LG-baseret skærm leverer alle dens sædvanlige kontrast og farve, spænding, samtidig med, at en stor soundbar har så meget rå magt og enorme dynamik, at det humbles mange eksterne high-end højttaler systemer.

Med multi-værelses højttaler støtte og afkodning af surround-lyd indbygget i alt, det eneste spørgsmål med Eclipse er, at dens komplicerede at bruge, og som du sandsynligvis ikke være i stand til at råd til en…

5. Philips 55POS9002 (ikke tilgængeligt i USA)

Kraftig behandling og Philips’ smukke Ambilight-teknologi leverer en unik og overraskende overkommelig OLED-oplevelse

55-tommer: Philips 55POS9002

Fremragende HDR og SDR performanceGood værdi for, hvad det offersNot den nemmeste TV til useSound er kun gennemsnitlige

Philips 55POS9002 (skabt af Philips’ Europæiske operation) viser sig spektakulært, at OLED panelet virkelig er blot starten på en OLED-TV ‘ s historie.

For startere, 55POS9002 pryder sin OLED-panel med Philips’ ekstraordinære Ambilight-teknologi, som i dette eksempel bruger Lysdioder til at kaste farvet lys ud fra tre af skærmens kanter. Dette lys kan være, der er at spore (med forbløffende nøjagtighed) farve indhold af de billeder, der bliver overvåget, og virkelig gør oplevelsen mere intens. Så godt som leder, drop dead gorgeous.

De andre «killer app» af 55POS9002 er dens P5 billede behandling motor. Denne er kraftig nok til at implementere snesevis af stadier af billedbehandling i realtid, med fokus på at forbedre enhver del af TV-billede kvalitet.

Resultatet er en blisteringly skarpe, detaljerede, farve-rige billede med både indfødte og 4K HD-kilder, når du bruger Philips’ standard billedindstillinger. Der er ingen tab af skarphed, når der er masser af bevægelse for at slås med, enten.

Den 55POS9002 billeder kan lejlighedsvis se et lille behandlet, når du bruger Philips’ foretrukne presets, mens de kan se en touch fladskærms hvis du bruger mere ‘præcise’ Film preset. Det er også en skam, at de ‘ smarte funktioner er leveret af den tunge, uncustomisable Android TV-platform, og at der er lyd kvaliteten er kun gennemsnitlige.

Alt i alt er 55POS9002 fortsat er en overbevisende og innovativ over til OLED-TV verden, der kan også belejligt, blive din for meget mindre penge, end man kunne forvente.

  • For en fuld gennemgang af de bedste Tv til rådighed, så tjek vores guide