Beste OLED-Tv-er: Vår plukke de beste OLED-tv-ene man kan kjøpe i dag

0
36

Omfavne uendelig svarte

OLED egentlig kom av alder i løpet av de siste 12 måneder.

For startere, flere merker begynte å selge OLED-Tv-er. For det andre, ved å legge til mer lysstyrke deres allerede peerless kontrast kvaliteter, OLED-Tv-er ble mye bedre til å håndtere den ultra-bright high dynamic range (HDR) bilde format som blir den nyeste » må-ha-tv-teknologi.

Enda viktigere, OLED-Tv-er endelig begynt å treffe en pris som du ikke trenger å være en olje tycoon har råd til å kjøpe.

Når det er sagt, har de fortsatt koste betydelig mer enn de fleste LCD-Tv. Og mens resterende peerless for kontrast sort/hvitt nivå ytelse, selv ny og forbedret OLEDs ikke kan komme nær til HDR vennlig nivåer av lysstyrke noen LCD-Tv kan mønstre.

Disse viktige forskjeller mellom OLED og LCD-Tv har ført til en reell polarisering i TV-markedet. I anerkjennelse av dette, har vi delt vår guide til de beste Tv-er kan du nå kjøpe på tvers separat LCD-og OLED-seksjoner. OLED-delen er under; LCD-man kan bli funnet på følgende link.

  • Beste LED-Tv-er: Vår plukke av de beste LCD LED-tv du kan kjøpe i dag

I hver seksjon har vi forsøkt å plukke en rekke Tv-er som dekker en rekke ulike prisområdene og funksjoner. Og med hver valgte modellen vi har forklart hvorfor vi kjøper det — og feil det kan ha.

Trenger du en tv med en uransakelige kontrastforhold? Her er utvalget vårt av de beste OLED-Tv kan du kjøpe akkurat nå.

1. LG OLED-X7-serien

Den punchiest OLED-bilder ennå, kombinert med en briljant lett å bruke smart system

55-tommer: LG OLED55C7 | 65-tommer: LG OLED65C7

Gode HDR og SDR bilde qualityIncredible, super-tynn designGood verdi for OLEDNot så sterkt som noen LCD-Tv-er

Den OLEDC7 serien topper denne listen for to viktige grunner. Først, er det åpnet opp OLED-markedet til et helt nytt publikum ved å bli sammen ligner OLEDB7 søsken — den billigste OLED-Tv-er til dags dato.

Andre, som med alle LG ‘ s nåværende OLED-Tv-er, det gir litt punchier, klarere bilder enn andre OLED-merker. Dette betyr at det ‘selger’ sjarmen av high dynamic range bilder (med sine enormt utvidet lysstyrken varierer, og vanligvis, følger bredere farge spektrene) mer effektivt. Alle LGS OLED-Tv-er støtter premium Dolby Visjon HDR-format.

Den virkelige behandle om OLEDC7s’ bilder, skjønt, er måten deres klasse-ledende lysstyrke kan dele plass på skjermen nydelig med den slags inky svarte farger OLED-teknologi er kjent for.

Bilder kan vise litt farge støy når du kjører i det mest tilfredsstillende nivå, og det synes å være noen motsigelse mellom settene når det kommer til hvor mye de noen ganger avsløre ‘band’ av ulike svart nivå under mørke scener. For det store flertallet av tiden, men du vil finne deg selv lurer på hvordan de billigste OLED-TV i byen kunne se så bra.

Les full anmeldelse: LG OLED-C7

2. Sony A1E serien

Vakkert kontrollert bilder i en banebrytende, minimalistisk design

55-tommer: Sony KD-55A1 | 65-tommer: Sony KD-65A1 | 77-tommer: Sony KD-77A1

Vakkert presis picturesStunning ‘bilde’ designAndroid TV er buggyRelatively dyrt

Sony ‘ s debut med stor skjerm OLED-Tv-er svaret bønner mange AV fans ved å alliere filmen-vennlig gleden av OLED-tv-teknologi med Sonys peerless video prosessering know-how.

Sony ‘ s X1 Ekstreme brikkesett leverer nivåer av støy-gratis renhet og farge raffinement som ikke finnes andre steder i OLED verden, mens ekstra kalibrering arbeid på Sonys OLED-produksjon linje betyr at de lider mindre enn mange konkurrenter med lys nivå banding i mørke scener.

Sony sin behandling av dyktighet også gjør en bedre jobb enn alle andre varemerker av ‘upconverting’ standard for dynamic range innhold til HDR, som betyr at du får mer konsekvent bruk av TV-ens maksimale evner.

En firmware-oppdatering (allerede ute i OSS, kommer snart til Europa) gjør det mulig A1s å spille Dolby Visjon HDR, også.

A1-serien i tillegg skiller seg ut fra sine jevnaldrende, med sin unike ‘bilde’ design, som finner en nesten ramme-gratis-skjermen hviler på en fotoramme-stil vinklet støttebein. Det er ikke engang noen synlige høyttalere, siden bemerkelsesverdig A1 bruker sin egen skjerm til å produsere sin (veldig bra) lyd!

Alt dette innovasjon gjør A1-serien dyrere enn LGS OLED-rivaler. Også, det er ikke så mye rå kraft til sin HDR-bilder som du får med LG er sett. For mange entusiaster, skjønt, fantastisk presisjon av sine bilder vil være vanskelig å motstå.

Les full anmeldelse: Sony OLED-A1E

3. LG OLEDE7 serien

LG vanlig OLED-bilde dyktighet gift med en fantastisk punkter-på-glass design og kraftige innebygde lydenheten

55-tommer: LG OLED55E7 | 65-tommer: LG OLED65E7

Fantastisk designDynamic, levende picturesNot helt sant Dolby AtmosLow-nivå banding i mørke scener

Den første tingen å si om OLEDE7 serien er at det leverer i hovedsak de samme (fremragende) bildekvalitet som LG OLEDC7s. Det er også fikk samme utmerket webOS smart-TV-grensesnittet.

Der OLEDE7s rettferdiggjør sine ekstra kostnad over OLEDC7s er med sine spektakulære design og forbedret lydkvalitet.

På design fronten, OLED punkter er montert direkte på en glass-ark, og skaper en fantastisk, ultra-slank look.

Lyd, i mellomtiden, er håndtert av en integrert lydenheten som henger utenfor skjermen nederste kanten. Dette har langt mer makt, bass og dynamikk enn OLEDC7s kan mønstre. Faktisk er det en av de beste klingende Tv rundt akkurat nå.

Til tross for dette, E7s ikke virkelig lever opp til deres krav om å levere Dolby Au lyd (bortsett fra å gi en uvanlig følelse av høyde til lydbilde). Du må også være svært forsiktig med hvordan du setter sine bilder, farger av og til kan se litt støyende, og mørke scener innimellom viser noen svarte nivå striper. Ingen som hindrer OLEDE7 serien fra å være fantastisk tillegg til noen hjemme underholdning satt opp.

Les full anmeldelse: LG OLED-E7

4. Bang & Olufsen Eclipse

Ekte luksus design og skiller stadium lyd kvalitet gjør dette til en virkelig unik OLED-all-rounder

55-tommer: B&O Eclipse 55 | 65-tommer: B&O Eclipse 65

Peerless bygge og lyd qualityOutstanding OLED-bilde qualityTakes over levende roomSlightly forvirrende operativsystem

Som vanlig med en Bang & Olufsen, Eclipse er ikke akkurat vanlig OLED-skjerm. Faktisk, skjermen er egentlig bare en «liten» del av sin generelle utforming snarere enn å være ganske mye hele avtalen. Dette er fordi skjermen slots i toppen av en stor innebygd høyttaler bar som strekker seg ut utover kantene av skjermen over det, mens høyttaler bar i sving sitter på toppen av en nydelig snev av glass under. Og alle som sitter på en rekke forskjellige stå alternativer, inkludert min personlige favoritt, en motorisert roterende gulvmontert som kan både flytte hele skjermen framover og bakover, eller vri den venstre og høyre. Hele ruvende bygg er vakkert bygget, også.

TV-absolutt ikke er en sak for alle stil og ingen substans, skjønt. At LG-basert skjerm leverer alle sine sedvanlige kontrast og farge spenning, mens det store lydlisten har så mye rå kraft og slik enorm dynamikk som det gjør mange eksterne high end høyttalersystemer.

Med multi-room høyttaler støtte og surround-lyd dekoding bygget i også, bare problemer med Eclipse er at det er komplisert å bruke, og som du sannsynligvis ikke vil være i stand til å ha råd til en…

5. Philips 55POS9002 (ikke tilgjengelig i USA)

Kraftig prosessering og Philips’ nydelig Ambilight-teknologien leverer en unik og overraskende rimelig OLED-opplevelse

55-tommer: Philips 55POS9002

Gode HDR og SDR performanceGood verdi for hva det offersNot den enkleste TV-en for å useSound er bare gjennomsnittlig

Philips 55POS9002 (laget av Philips’ Europeiske drift) viser seg spektakulært som sin OLED-panel virkelig er bare starten på en OLED-TV-historie.

For startere, de 55POS9002 pryder sin OLED-panel i Philips’ ekstraordinære Ambilight-teknologi, som i dette tilfellet bruker Lysdioder til å kaste farget lys ut fra tre av skjermen kanter. Dette lyset kan stilles inn til å spore (med forbløffende nøyaktighet) farge innhold av bildene som blir overvåket, og virkelig gjør mer oppslukende seeropplevelse. Samt å se drop dead gorgeous.

Den andre «killer app» av 55POS9002 er dens P5 bildet behandling motor. Dette er kraftige nok til å distribuere dusinvis av stadier av bilde prosessering i sanntid, med fokus på å forbedre ethvert element av TV-bilde kvalitet.

Resultatet er en blisteringly skarpe, detaljerte, farge-rik-i-bilde med både innfødte 4K og HD-kilder når du bruker Philips’ standard bildeinnstillinger. Det er ingen tap av skarphet når det er mye bevegelse for å stri med, heller.

Den 55POS9002 bilder av og til kan se litt behandlet ved bruk av Philips’ foretrukne forhåndsinnstillinger, mens de kan se et snev flatskjerm hvis du bruker mer ‘korrekte’ Film forhåndsinnstilt. Det er også synd at de innstilte er de smarte funksjonene er levert av tungvint, uncustomisable Android-TV-plattformen, og at set er lydkvaliteten er bare gjennomsnittlig.

Totalt sett, selv om, 55POS9002 fortsatt er en spennende og nyskapende tillegg til OLED-TV-verden, som kan også praktisk, bli din for mye mindre penger enn du kanskje forventer.

  • For en full oversikt over de beste Tv-er, sjekk ut vår guide