Creative Sound BlasterX Kratos S5

0
36

Vores Dom

Dens kraftfulde sub, fordybende lyd, fleksibilitet og et par statister gøre Lyden BlasterX Kratos S5 en stor computer, gaming system til prisen. Lydentusiaster kan ikke blive imponeret, men spillere vil helt sikkert sætte pris på det.

For

  • Gaming æstetiske
  • Fremragende subwoofer
  • Fleksible tilslutningsmuligheder
  • Bred, der kan tilpasses lydbillede

Mod

  • Alt for fremtrædende højder
  • Stille høje mellemtoner
  • Tinny via 3.5 mm jack

Mange spillere er fortalere for gaming headsets og vil ikke engang gider at oprette en god computer-højttalere. Og mens det er sandt, at headset tilbyder et par bonus – herunder ikke at vågne op dine naboer, mens du kæmper groteske monstre fra en anden dimensioner på 2 am – investering i en solid højttaler system har sine fordele.

Lyden BlasterX Kratos S5 2.1 gaming højttalere og en subwoofer, sæt er emballage ikke kun i hardware, men også i tilbehør. Derudover, det lover klart højder, detaljeret mellemtone og dyb bas for fremragende lyd oplevelse.

Betyder det holde sin egen mod toppen computer-højttalere på markedet? Med hårde konkurrencer som Audioengine A2+ og JBL SoundSticks III, Kratos S5 er helt sikkert får en køre for sine penge. Men med alle dens funktioner, fleksibilitet og en kraftfuld subwoofer til at starte op, det er uden tvivl en god investering på $129 (£129, AU$269).

Billede 1 af 4

Billede 2 af 4

Billede 3 af 4

Billede 4 af 4

Design

Der er computer-højttalere, og der er computer gaming højttalere, og Kratos S5 helt sikkert, æstetisk set, hører til sidstnævnte kategori. Der er ikke noget snigende om sin firkantede, næsten 8 x 5-tommer satellitter, som er både frynser på forsiden-bund med Kreative ‘ s 16.8 millioner farver Aurora Reactive lighting.

Denne belysning system er faktisk ikke reaktiv til at lyde, og er rent dekorative, men jeg nød denne lille add-on alligevel. Når det bruges sammen med andre Aurora Reactive lighting system-aktiverede enheder, den omgivende belysning forbedret min spiloplevelse personligt.

Ved roret, er subwooferen, som sjovt nok ser helt anonymt. Den er vært for den vifte af kontroller og porte alle let tilgængelige i ryggen. Disse omfatter små LED-knap, som lader dig skifte mellem fem forskellige Aurora Reactive lighting presets, en subwoofer niveau skive, havne for de satellitter, og tre forskellige input-muligheder, som jeg vil komme til kort.

Både højttalerne og subwooferen er meningen, at alle træ kabinetter, som ikke er indlysende ret off the bat på grund af jet sort maling. I virkeligheden, vi troede, de var lavet af plastik, indtil vi læse specs online.

Funktioner

Udklipning side, Kratos S5 ikke give dig flere ounce til din hoppe, for så vidt som funktionalitet.

Dette 2.1 installation leveres med en audio control pod forbundet til en sub via en 4,5 meter lang kabel. En remote, ville have været dejligt at mime en hjemmebiograf, men denne pod er helt sikkert et godt alternativ, der giver dig nem og hurtig adgang til strøm og volumen-kontrol. Dens glatte-dreje drejeknappen kan du øge og sænke lydstyrken ubesværet. Og det er udstyret med en 3,5 mm stik til hovedtelefoner og en mic-stik, så du kan læne dig tilbage i en loppetjans stol, mens du spiller Counter-Strike med dit headset på.

Subwooferen har sin egen skive at styre bass niveau samt en auto standby-knappen for at spare energi. Vigtigst af alt, det har tre audio-indgange – en mikro-USB-port, et 3,5 mm audio jack og RCA-indgang, så du kan blodtryksmåling dette højttalersystem til forskellige gaming enheder, såvel som din Blu-ray-afspiller. Disse giver denne højttaler systemet mere fleksibelt end mange af sine konkurrenter.

Den nedadgående fyring sub har den driver, der ligger på undersiden af enheden. Sådan subwoofere kan ikke være så stramme at lyde som fremadvendt dem, men de er formodes at være mere stabile og har en lidt mere rumble, som Kratos S5 helt sikkert har.

Og naturligvis, at systemet er tilpasselig med Sound Blaster-Connect software (kun PC), der giver endnu mere lys, lyd og stemme fleksibilitet. Det giver dig mulighed for at tilpasse lys, farverne til at overgangen hastighed.

For så vidt som den lyd, der lader dig gøre et væld af lyd-tweaks—boost den base, justere EQ, stigning/fald i den høje ende, pludselig minimere mængden ændringer, og endda udvide lydbilledet. For hurtige justeringer, forudindstillinger er tilgængelige på Instrumentbrættet.

Set-up

Opsætning af Kratos S5 højtalere system er med et snuptag. Du skal blot tilslutte satellitterne til subwooferen og så til din computer via 3.5 mm lyd-eller USB-stik til system, og du er oppe og køre.

Husk på, at for højere kvalitet lyd skal du bruge USB-forbindelsen til 24-bit/96 khz digital lydafspilning. Du vil se en STOR forskel, og det lyder måske stadig lidt udhulet, men ikke i samme grad, og det er bare klarere og mere detaljeret.

Gør dig selv en tjeneste: download Sound Blaster-Connect software, og tage sig tid til at gøre et par tweaks for punchier resultater.

Resultater

Lyden BlasterX Kratos S5 højtalere system har masser af volumen til PC-gaming og lille hjemmebiograf opsætninger. Subwooferen pakker en punch. Ikke alene er det til at lyde godt, det er også meget lydhør, især når der er mødt op til 70%, og har en masse af rumble på grund af sin nedadvendte driver.

Det har en bred stereo lydbillede. Når du sidder foran og center, spil og film helt sikkert føler medrivende. Det skal bemærkes, at mens Creative lover en virtuel 7.1 surround sound-funktion, som du kan justere med Sound Blaster-Connect software, det falder fladt på at efterligne den effekt. Men for at være fair, er det ikke udvide lydbilledet lidt mere og føler sig en anelse mere medrivende.

Ved standard indstillinger for lyd, højder er hyped, og endnu flere så med de højttalere, der er tilsluttet i gennem sine 3,5 mm audio jack. Den høje mellemtone er forholdsvis lav, hvilket medfører en udhulet lyd, og den lave ende er der også lidt stille. Også, i nogle film, stemmer, der er en smule dæmpet. Men alle disse kan justeres med softwaren. Derudover, lyd tinny via audio jack. Men igen, skifte til USB, og det vil gøre en verden til forskel.

Den eneste ting til virkelig at klage over, er den lette summen og de digitale forvrængninger, der er mærkbar, når højttalerne er tændt næsten hele vejen op.

Endelige dom

Mens lydentusiaster kan ikke give den Lyd, BlasterX Kratos S5 et andet udseende, dens lyd kvalitet og erfaring er fremragende til spil og film på din PC. Så vidt computer højttaler systemer går, vi havde rang dette 4 ud af 5, og fastgøre det med vores anbefalede award for sit gaming-lyd, og dens funktioner.

Der er bedre PC-højttaler systemer derude, men du vil sandsynligvis ikke få en sub eller så mange funktioner, eller du er nødt til at betale $50 til $100 mere. Med Kratos S5, er du helt sikkert får mere end din penge værd.