Crosley C10 pladespiller

0
33

Vores Dom

Det Crosley C10 er dybest set en rebranded Projekt Debut III, men det er en god ting, da det giver lytterne et solidt fundament for hi-fi lyd. C10 har fremragende vibration control, afbalanceret lyd kvalitet og er bygget til at holde. På sin MSRP, det er for dyrt, men heldigvis, det kan være meget billigere rundt omkring på nettet.

For

  • Afbalanceret, audiofil lyd
  • Fremragende byggekvalitet
  • Nem opsætning

Mod

  • Mangler detaljer og opløsning
  • Ikke inkluderet phono preamp
  • Kræver fad fjernes for at ændre hastighed

Du har sikkert set det Crosley navn på din lokale millennial-fokuseret tøj butik (hoste, Urban Outfitters), som bærer virksomhedens entry-level pladespillere. Mens disse kuffert-formet pladespillere se funky og koster ikke meget, de lader meget tilbage at ønske, når det kom til lyd kvalitet.

Men Crosley synes bundet og fast besluttet på at ændre dette udseende: Med $400 (kr 350, om AU$449) Crosley C10, viser virksomheden, at det er alvorligt at appellere til dem af os, med hi-fi forhåbninger.

Det sagt, fra de specs, Crosley C10 er en reel udfordrer i entry-level audiofile pladespillere kategori: C10 er remtræk til reduceret vibration har en hård aluminium tonearm til bekæmpelse af resonans og har en aluminium plade til yderligere at bekæmpe uønskede vibrationer.

Efter at have tilbragt over en uge med drejeskive, og vi kom derfra, meget imponeret over Crosley har at tilbyde. Vores takeaway? Mens Crosley C10 er på ingen måde det sidste ord i opløsning, detaljer, eller billedbehandling, giver det et helvede af en masse af lyd til pengene, og er en af de bedste entry-level hi-fi pladespillere, du kan købe i dag.

Design

Hvis Crosley C10 ser bekendt ud til dig, det er fordi det er dybest set en rebranded Projekt Debut III pladespiller. I virkeligheden, Projektet bygger pladespilleren og har sit navn fremtrædende plads på tonearm. Men, resten af pladespilleren er Crosley mærkevarer, herunder bælte, som du vil have til at fjerne den plade for at komme til for speed ændringer.

Vores gennemgang enhed kom i en dejlig «naturligt» træ farve, der ligner birk. Soklen sig selv ikke er lavet af birk, men MDF med en træ-lignende look på ydersiden. Som tidligere nævnt, Crosley C10 er remtræk, som hjælper til at adskille pladespiller motor vibrationer fra at blive hørt gennem fad og samlet op af nålen.

Den tonearm er lavet af aluminium og har en vægt for anti-skate, som er den kraft, der er nødvendig for at bekæmpe den nål naturlige tilbøjelighed til at bevæge sig mod midten af pladen. Der er 3 indstillinger for anti-skyld og det er død-enkelt at justere. Den modvægt, der er lige så nem at justere ved nivellering tonearm, indstilling af omskifteren til nul, og dreje den vægt, de ønskede tracking kraft, som er 1,75 g for i prisen Ortofon OM 5E patron.

Omkring bagsiden af drejeskiven du vil finde en stikkontakt til den medfølgende væg-vorte strømforsyning og din RCA og jorden fører. Du vil ikke finde en i prisen phono preamp her, men så er du nødt til at give dine egne. Dette er lidt irriterende, hvis du havde forventet en i kassen, men en billig phono preamp kan være tilføjet til relativt få penge.

Resultater

Det Crosley C10 lyder rigtig godt ud af boksen, takket være det fremragende Projekt tonearm, vibration kontrol og Ortofon OM 5E patron. Lyden er komplet, balanceret og afslappet. OM 5E er på ingen måde det sidste ord i opløsning, men det er en fantastisk introduktion af, hvad god lyd, bør lyde som.

Ligeledes, billedbehandling er god, men en masse af den lyd kvalitet, vil også afhænge phono preamp du har parret med Crosley C10. Vores Vincent Lyd PHO-8 gjorde et godt stykke arbejde for at stilne optage støj og giver en rummelig lyd.

Samtidig med at den samlede lydkvalitet kan være afhængig af din phono preamp, instituttet her er meget god. Dæmpningen er helt fast, men vi fandt Fluance RT81 bedre til at annullere footfalls. Men Projektet er fremragende motor isolation betyder, at du ikke vil høre nogen nynne fra gennem fad.

Den tonearm og Ortofon patron er meget god til registreringer om det vil have problemer med tracking mindre end perfekt pressede optegnelser til tider.

Dommen

Det Crosley C10 pladespiller er en fremragende nybegynder pladespiller for dem, der er seriøs omkring lyd. Selv om det er en rebranded Projekt Debut III, Crosley C10 fortsat en fremragende værdi for dem, der ønsker at komme ind i hi-fi-lyd, for det mindste beløb af penge muligt. Mens Fluance RT81 tilbyder en indbygget preamp til omkring den samme pris, Crosley C10 lyder bedre på grund af den medfølgende Ortofon OM 5E patron. Derudover Crosley C10 vil skalere bedre med modifikationer ned linjen i forhold til Fluance.

For de penge, du får et solidt fundament for en pladespiller og kan nemt øge sin ydeevne med de ændringer, som en tungere akryl plade (som Projektet sælger), bedre phono-patron og phono-forforstærker. Det er nemt at sætte op, og det ‘ s bygge kvalitet, der vil vare i mange år.

Alt i alt føler vi Fluance RT81 er en mere komplet pakke ud af æsken takket være sin inkluderet phono-forforstærker. Eller, hvis du kun kan finde Crosley C10 på $400 (£360, omkring AU$500) list price, Project Debut Carbon er et bedre køb takket være sin kulfiber tonearm, og Ortofon 2M Red patron.

  • Trække op en plads, disse er de bedste pladespillere, du kan købe i 2018