De Creative Sound BlasterX Kratos S5

0
25

TODO alt text

Ons Oordeel

Zijn krachtige sub, meeslepende geluid, flexibiliteit en een paar extra ‘ s maken het Geluid BlasterX Kratos S5 een grote computer gaming systeem voor de prijs. Audiofielen kunnen niet onder de indruk, maar gamers zullen het zeker waarderen.

Voor

  • Gaming esthetische
  • Uitstekende subwoofer
  • Flexibele connectiviteit
  • Ruime, aanpasbare soundstage

Tegen

  • Al te prominente hoogtepunten
  • Rustige hoge middentonen
  • Blikkerig via de 3.5 mm jack

Veel gamers zijn voorstanders voor gaming headsets en niet eens de moeite het opzetten van een goede luidsprekers van de computer. En hoewel het waar is dat headsets bieden een paar bonussen – met inbegrip niet wakker van de buren terwijl je vecht groteske monsters uit andere dimensies op 2 uur – te investeren in een solide luidspreker heeft zijn voordelen hebben.

Het Geluid BlasterX Kratos S5 2.1 gaming luidsprekers en de subwoofer instellen verpakking is niet alleen in hardware maar ook in extra ‘ s. Bovendien, het belooft heldere hoge tonen, gedetailleerde middentonen en een diepe bas voor een uitstekende geluidskwaliteit.

Doet deze het opnemen tegen de top luidsprekers van de computer op de markt? Met felle wedstrijden zoals de Audioengine A2+ en JBL SoundSticks III, Kratos S5 is zeker het krijgen van een run voor zijn geld. Maar met alle functies, flexibiliteit en een krachtige subwoofer op te starten, het is zonder twijfel een gezonde investering van $129 (£129, AU$269).

Afbeelding 1 van 4

Afbeelding 2 van 4

Afbeelding 3 van 4

Afbeelding 4 van 4

Ontwerp

Er zijn de luidsprekers van de computer en er zijn computer gaming luidsprekers, en Kratos S5 zeker, esthetisch gesproken, behoort tot de laatste categorie. Er is niets sluipende over de boxy, bijna 8 x 5-inch satellieten, die zowel met franjes op de voorzijde-bodem met Creatieve s 16,8 miljoen kleuren Aurora Reactieve verlichting.

Deze verlichting is eigenlijk niet reactief op geluid en is louter decoratief, maar ik heb genoten van deze kleine add-on toch. Wanneer gebruikt in combinatie met andere Aurora Reactieve verlichting ingeschakeld randapparatuur, de sfeervolle verlichting verbeterde mijn gaming ervaring persoonlijk.

Aan het roer is de subwoofer, die gek genoeg lijkt volledig onopvallend. Het gastheer is van de verschillende besturingselementen en poorten gemakkelijk bereikbaar in de rug. Deze omvatten de kleine LED-knop kunt u schakelen tussen vijf verschillende Aurora Reactieve verlichting presets, een subwoofer level-schakelaar, de poorten voor de satellieten en drie verschillende opties, die ik zal krijgen op korte termijn.

Zowel de luidsprekers als de subwoofer worden geacht te beschikken over alle houten kasten, die niet voor de hand ligt recht uit de vleermuis door de jet zwarte verf. In feite, we dachten dat ze waren gemaakt van kunststof tot lezen we de specs online.

Kenmerken

Fancy accessoires opzij, Kratos S5 heeft u meer ounce voor uw stuiteren zoveel functionaliteit.

Deze 2.1 setup wordt geleverd met een audio control pod aangesloten op een sub-via een 4,5 meter lange kabel. Een afstandsbediening zou het interessant zijn om mime een home theater setup, maar deze pod is zeker een mooi alternatief, waardoor u gemakkelijke en snelle toegang tot de power en volume controle. Het soepele draaien dial kunt u het verhogen en verlagen van het volume moeiteloos. En het beschikt over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een mic-aansluiting, zodat u kunt zitten in een comfortabele stoel, terwijl het spelen van Counter-Strike met de hoofdtelefoon op.

De subwoofer beschikt over een eigen dial om de controle van het niveau van de lage tonen evenals een automatische stand-by-knop voor energiebesparing. Belangrijker nog, het heeft drie audio-ingangen – een micro-USB-poort, een 3,5 mm audio-aansluiting en een RCA-input, zodat kunt u aansluiten van dit systeem van de spreker van verschillende gaming apparaten als de Blu-ray speler. Deze geven dit speaker systeem meer flexibiliteit dan veel van haar concurrenten.

De naar beneden gerichte sub heeft een de bestuurder zich aan de onderzijde van de unit. Deze subwoofers zijn misschien niet zo strak klinkende zoals naar voren gericht zijn, maar ze hoort te zijn stabieler en hebben een beetje meer rumble, die Kratos S5 heeft zeker.

En natuurlijk, het systeem is aan te passen met de Sound Blaster Connect-software (alleen PC) die zorgt voor nog meer licht, geluid en stem flexibiliteit. Hiermee kunt u het aanpassen van de verlichting, van de kleuren tot de overgang van de snelheid.

Zo ver als het geluid is, kunt u een overvloed van audio-tweaks—boost de basis, pas de EQ, verhogen/verlagen van de high-end, het minimaliseren van abrupte veranderingen in volume en zelfs verbreedt het geluidsbeeld. Voor snelle aanpassingen, presets beschikbaar zijn op het Dashboard.

Set-up

Het instellen van de Kratos S5 luidsprekers systeem is in een handomdraai. Je hoeft alleen maar te verbinden met de satellieten en de subwoofer en vervolgens op uw computer aansluit via de 3.5 mm audio-of USB-stekker van het systeem in, en u bent up-and-running.

Houd in gedachten dat voor een hogere kwaliteit geluid, moet u gebruik maken van de USB aansluiting voor 24-bit/96 khz digitale audio-weergave. U ziet een GROOT verschil; het klinkt misschien nog een beetje uitgehold, maar niet in dezelfde mate, en het is gewoon duidelijker en meer gedetailleerd.

Doe jezelf een plezier en download de Sound Blaster Connect-software en de tijd nemen om een paar tweaks voor punchier resultaten.

Prestaties

Het Geluid BlasterX Kratos S5 luidsprekers systeem beschikt over veel volume voor PC-gaming en kleine home theater set-up. De subwoofer packs een punch. Niet alleen is het geluid goed, het is ook zeer responsief, vooral toen bleek tot 70%, en heeft een hoop gerommel door de naar beneden gerichte driver.

Het heeft een breed stereo geluid. Wanneer je zit vooraan in het midden, games en films, zeker meeslepende gevoel. Het moet worden opgemerkt dat tijdens het Creatieve belooft een virtuele 7.1 surround sound-functie, die u kunt aanpassen met behulp van de Sound Blaster Connect-software, het valt plat op het nabootsen van dat effect. Echter, eerlijk is eerlijk, het doet verbreedt het geluidsbeeld een beetje meer en voel me een tikkeltje indrukwekkender.

Bij de standaard audio-instellingen, de hoogtepunten zijn hyped, en nog meer met de speaker systeem aangesloten via de 3,5 mm audio jack. De hoge middentonen zijn relatief laag, waardoor een uitgeholde geluid, en de low-end is ook een beetje stil. Ook in een aantal films, de stemmen zijn een beetje gedempt. Echter, al deze kan worden aangepast met de software. Bovendien, het geluid is blikkerig via audio-aansluiting. Maar weer, overschakelen naar een USB-en het zal een wereld van verschil maken.

De enige dingen die echt over klagen zijn de lichte brom en de digitale vervorming die zijn merkbaar wanneer de luidsprekers zijn bijna allemaal weg.

Eindoordeel

Terwijl audiofielen misschien niet het Geluid BlasterX Kratos S5 een tweede blik, haar degelijke kwaliteit en ervaring is uitstekend geschikt voor gaming en het bekijken van films op je PC. Zo ver als de computer systemen van de spreker gaan, zouden we deze rang 4 van 5 en pin met ons aanbevolen award voor de gaming-geluidskwaliteit en functies.

Er zijn betere PC-luidspreker systemen die er zijn, maar zal je waarschijnlijk niet krijgen een sub of zo veel functies, of moet je betalen $50 tot $100 meer. Met Kratos S5, bent u zeker om meer dan je geld waard is.