Facebook-appen att finnas tillgänglig på JioPhone med start från i morgon

0
25

Första-tredje-part-appen att finnas tillgänglig för att JioPhone användare

Under lanseringen av den JioPhone, var det väntat att den budget 4G snart skulle bli populära appar som WhatsApp och Facebook trots att det inte körs på Android. Men trots att de inte har dessa program, JioPhone var den bästsäljande har telefonen i det fjärde kvartalet 2017.

Den JioPhone körs på KaiOS, ett web-baserat operativsystem utformat för JioPhone som har varit kluven från Firefox OS. Medan det inte har varit någon uppdatering från WhatsApp om en app för JioPhone, dess moderbolag Facebook har aviserat att man kommer att lansera en för det den 14 februari.

Facebook har hävdat att appen kommer att gynna över 50 crore potentiella funktion telefon användare i Indien. Appen har utformats speciellt för att arbeta på JioPhone, och har optimerats för att stödja markör funktion.

Med denna app, JioPhone användare kommer att kunna komma åt Facebook News Feed och visa bilder. Dessutom kommer appen stöd för push-meddelanden, videor och länkar till externt innehåll.

Akash Ambani, Direktör, Tillit Jio, sade, «JioPhone är världens mest prisvärda smartphone byggd med nydanande teknik, särskilt för Indianerna för att migrera från en mobiltelefon till en smartphone. Som utlovat, JioPhone kommer hem till världens ledande applikationer, till att börja med Facebook.»

Francisco Varela, Vice Ordförande Mobil Partnerskap, Facebook, sa, «Vi är glada över vårt samarbete med Jio och möjlighet att ge bästa möjliga Facebook upplevelse för miljontals människor som använder JioPhone.»