Google Fuchsia udgivelsesdato, nyheder og rygter

0
29

Fremtiden for Google ‘ s Android-og Chrome OS hybrid

I begyndelsen af oktober 2017, vi forventede Google at afsløre et nyt styresystem, som har været rygter og rapporteret i næsten to år: «Google Andromeda,» en sammensmeltning af Android og Chrome operativsystemer (OS) på en måde, vi aldrig før har set. Desværre var det ikke ske, og i dag ved vi, at projektet som ‘Google Fuchsia’, som er meget stadig er i arbejder – og offentligt.

Fuchsia forventes at blive Google ‘ s enestående platform til bærbare computere, telefoner og tablets, der kører sin software.

Uanset om den kører den fuldfede version af Google Docs, fuldt ud at udnytte Google Drev eller finde din favorit-app fra Google Play Butik, vil du være i stand til at gøre det hele fra enhver Google-Fuchsia-baserede enhed. Hvad mere er, vil du være i stand til at samle op fra præcis, hvor du slap, på hver app nemt fra enhver anden Fuchsia enhed.

For så begejstrede som vi er over, Fuchsia, endda med at køre tidlige versioner og lignende, vi er stadig i de tidlige dage af Fuchsia – sandsynligvis et år ud i at få vist Google bærbare computere og telefoner både køre på denne OS.

Der er masser af tid til at indsamle alle de nyeste info og spekulere! Så, slutte sig til os, da vi udforske, hvad Fuchsia er, hvad dens evner er, og hvordan det kan påvirke både Chrome OS og Android, og Google ‘ s rivaler, når det frigives.

Skære ind til chase

  • Hvad er det? En Android-møder-Chrome, multi-enhed operativsystem
  • Hvornår er det? En tidlig form, der er tilgængelige på Chromebook Pixel nu
  • Hvad vil det koste? Sandsynligvis ikke noget, som er med Android og Chrome

En Google-Pixelbook kører en tidlig version af Fuchsia OS (Billede Kredit: Ars Technica)

Hvad er Google Fuchsia?

Igen, Google Fuchsia er en hybrid OS, der er stadig meget langt i udvikling. Hele Fuchsia OS består af to separate, men sammenhængende user interface (UI): en telefon-centric en kodenavnet ‘Armadillo’ og en traditionel desktop UI kendt som ‘Capybaren’ internt, i henhold til 9to5Google.

Så langt, mere om den mobile version af Fuchsia-end laptop, men ArsTechnica for nylig var i stand til at få Fuchsia, der kører på en Google-Pixelbook i en frygtelig tidligt stat.

‘Fuchsia er går til at udføre meget af det, Microsoft og Apple har allerede i Windows 10 og iOS-til-macOS Sierra Kontinuitet, henholdsvis, men i en meget Google-vejen».

Denne tilgang til OS-design er meget lig Microsoft ‘er, hvor Windows-10 findes inden for Pc’ er, telefoner, tablets, spillekonsoller med meget specifikke grænseflader, der er skræddersyet til disse enheder. Men alle disse forskellige grænseflader er bygget på den samme rod-kode, der er kendt som en kerne, der giver dem mulighed for at køre samme apps.

I tilfælde af Fuchsia, at kernen er kendt som «Zircon’, 9to5Google rapporter, og det er designet til at være konsekvent opgraderes og sikkert fra programmer der har adgang til det konstant, at tilføje et ekstra lag af sikkerhed og eliminere situationer, i hvilke apps der er afsagt uforenelig med opdateringer af OS.

Uanset om det er på mobil eller desktop-orientering, Fuchsia er lastet med Google ‘ s Materiale, design fundet alle over sin Android-og Chrome OS-produkter. Skygger er et stort fokus på det æstetiske design, ved hjælp af en ny rendering kendt som ‘Escher’ til at gøre arbejdet. Resultatet er en grænseflade med mere dybde til dens udseende end traditionelt fladskærms OS-produkter.

Google Fuchsia, som det vises på en smartphone-enhed.

Fuchsia er også stærkt fokuseret på et kort-baseret interface, hvor hver app, du åbner, vises i et af disse kort – plus, kan du placere flere apps i et enkelt kort. Dette viser brugeren rundt opgaver på hånden i stedet for apps.

Fra der, OS handler en hel del omkring Google Assistant mere dybt at få adgang til dine apps og oplysninger til at levere endnu mere grundig handlinger og indsigter. Google har henvist til disse apps og stykker af information som «enheder», ifølge en GitHub udvikler side, og på Fuchsia de er alle tilgængelige via Google Assistent.

Endelig, Fuchsia ønsker at være den bedste cross-enhed OS til dato. For at opnå dette, Fuchsia bruger et nyt værktøj, der er kendt som «Ledger» ved GitHub fællesskab. Ledger, når du er logget ind på en Google-Konto på en Fuchsia-enhed, vil den automatisk sparer på dit sted i alle installerede apps i Fuchsia enheder.

Alt i alt, Fuchsia er Google ‘ s forsøg på at få det bedste ud af Chrome og Android i et enkelt operativsystem, der er mere effektive, både mens du bruger det, og når du er væk – for ikke at nævne mellem de stater, eller mellem enheder.

Det er sandsynligt, hvor Fuchsia vil gøre sin debut.

Google Fuchsia udgivelsesdato

Siden August 2016, Google Fuchsia udgivelsesdato har været rygter om flere gange – kun for at vise sig forkert. Disse rygter har generelt dukkede op før Google ‘ s store Google-IO — udvikler begivenhed i Californien eller, i tilfælde af oktober sidste år, når vi ved, at en stor hardware-udgivelse er nært forestående.

Desværre, den seneste guldgrube af Google Fuchsia oplysninger fra ArsTechnica ‘ s hands-on tid med OS, der ikke indeholder nogen hints i retning af en mulig udgivelsesdato. Men stikkontakt går ud af sin måde at konstatere bare, hvor tidligt i udviklingen af OS ser ud og føles.

Dette bør hjælpe med at ramme vores forventninger til, når vi skal forvente at se Fuchsia på hylden-klar enheder: sandsynligvis ikke, før 2019. Det betyder ikke, at vi ikke vil se OS på alle i 2018, som Google kan vælge at få vist det på en eller anden måde i år som forberedelse til en bredere udgivelse næste år.

I hvert fald holde det låst til denne side, når vi drager os tættere på en mulig udgivelsesdato, og derfor kan have nogle nye oplysninger til dig.

Er Fuchsia slutningen af Android, som vi kender det?

(Billede: © GE)

Hvad kunne Fuchsia betyde for Android-og Chrome – og Windows og macOS?

Fra hvad vi hører, Fuchsia ser ud til at være Google ‘s svar at Microsoft og Apple’ s forenede platforme med én af sine egne. I drejning Android i en af de to største smartphone-platforme og senere udbredelse af Chrome OS – og dens skalerbare web-baseret produktivitet programmer – i klasseværelset og på arbejdspladsen, Google i sig selv er blevet en stor spiller på alle platforme.

Igen, fra lyden af det, Fuchsia er går til at udføre meget af det, Microsoft og Apple har allerede i Windows 10 og iOS-til-macOS Sierra Kontinuitet, henholdsvis, men i en meget Google måde. Det er let at forvente adgang til Google ‘s uforlignelige søg og data-tracking ved hånden – Google-Assistent og «enheder», anyone? – som det vil tout som bedre end Microsoft og Apple ‘ s, og en grænseflade, som ændringer, der er baseret på den enhed, hvorfra der er adgang til det.

Vil dette i sidste ende betyde enden på Android og Chrome? I navn, mest sandsynligt, men deres principper, vil næsten helt sikkert leve på – der er for meget solidt fundament at bygge på toppen af dem. Bare se på det Materiale, design-sprog, som er fundet i løbet af disse tidlige udgaver af enten version af Fuchsia.

Det endelige resultat, som kan ses i et uddrag form senere i år, og kan købes enheder i 2019, vil blot være en platform for Google at bekymre sig om. Med Fuchsia, Google vil være i stand til at skubbe nye opdateringer og funktioner til alle versioner på en gang, forenkling af støtte, samt brugernes forståelse.

Med, at Google vil blive så meget mere en formidabel fjende for at Microsoft og Apple, og at meget tiltalende en løsning til Android-og Chromebook-brugere over det hele. Hvem ved, måske vil det være nok til at bringe folk over fra den anden side af Microsoft og Apple ‘ s hegn.

  • Disse er de bedste Chromebooks, vi har testet til dato