Google Fuchsia utgivelsesdato, nyheter og rykter

0
32

Fremtiden av Googles Android-Chrome hybrid OS

I begynnelsen av oktober 2017, vi forventet Google for å avsløre et nytt operativsystem, som har vært ryktet og rapportert for nesten to år: «Google Andromeda,’ en sammenslåing av sin Android og Chrome-operativsystemet (OS) på en måte vi aldri før har sett. Dessverre, det skjedde ikke, og i dag vet vi at prosjekt som «Google Fuchsia’, som er veldig mye fortsatt i verk – og offentlig.

Fuchsia er forventet å bli Google er entall plattform for bærbare pc-er, telefoner og tabletter kjører programvaren.

Enten det er å kjøre full-fett versjon av Google Docs, fullt ut å utnytte Google Drive eller å finne din favoritt-app fra Google Play-Butikken, vil du være i stand til å gjøre det fra hvilken som helst Google-Fuchsia-drevet enhet. Hva mer er, vil du være i stand til å plukke opp fra akkurat der du slapp på hver app lett fra alle andre Fuchsia enheten.

Så glade som vi er i ferd med Fuchsia, selv med å kjøre tidlige versjoner og lignende, vi er fortsatt i de tidlige dager i Fuchsia – sannsynligvis et år ut fra å se Google bærbare datamaskiner og telefoner både kjøre på dette OS.

Det er nok av tid til å samle alle de siste info og spekulere! Så, bli med oss som vi utforske hva Fuchsia er, hva dets muligheter er og hvordan det kan påvirke både Chrome OS og Android – og Googles rivaler – når det løsner.

Klippe til forfølgelse

  • Hva er det? En Android-møter-Chrome, multi-enhet-operativsystemet
  • Da er det ut? En tidlig form er tilgjengelig på Chromebook Pixel nå
  • Hva vil det koste? Sannsynligvis ingenting, som er med Android og Chrome

En Google-Pixelbook kjører en tidlig versjon av Fuchsia OS (Bilde Credit: Ars Technica)

Hva er Google Fuchsia?

Igjen, Google Fuchsia er en hybrid OS det er fortsatt svært mye i utvikling. Helheten av Fuchsia OS består av to atskilte, men koblet brukergrensesnitt (UI): en telefon-sentriske en kodenavn ‘Armadillo» og en tradisjonell desktop-UI kjent som «Capybara’ internt, i henhold til 9to5Google.

Så langt, mer er kjent om den mobile versjonen av Fuchsia enn den bærbare pc-en, men ArsTechnica var nylig i stand til å få Fuchsia kjører på en Google-Pixelbook i en veldig tidlig staten.

‘Fuchsia kommer til å oppnå mye av det Microsoft og Apple allerede har i Windows-10 og iOS-til-macOS Sierra Kontinuitet, henholdsvis, men i en veldig Google måte.»

Denne tilnærmingen til OS design er veldig lik Microsoft ‘ s, i hvilken Windows-10 eksisterer innen Pc-er, telefoner, nettbrett og spillkonsoller med svært spesifikke grensesnitt som er skreddersydd til disse enhetene. Men, alle de forskjellige grensesnittene er bygget på samme rot-kode, kjent som en kjerne, som tillater dem å kjøre de samme appene.

I tilfelle av Fuchsia, at kjernen er kjent som «Zirkon’, 9to5Google rapporter, og det er designet for å være konsekvent kan oppgraderes og trygt programmer fra å få tilgang til det hele tiden, og legger til et ekstra lag av sikkerhet og eliminere situasjoner i hvilke apper som er gjengitt kompatibel med OS-oppdateringer.

Enten det er på mobil eller stasjonær orientering, Fuchsia er lastet med Google ‘ s Materiale design finnes over sin Android og Chrome OS produkter. Skygger er et stort fokus på design, estetikk, ved hjelp av et nytt renderer kjent som «Escher’ til å gjøre jobben. Resultatet er et grensesnitt med mer dybde til sitt utseende enn tradisjonelt flatskjerm OS produkter.

Google Fuchsia som det vises på en smartphone-enhet.

Fuchsia er også sterkt fokusert på en kort-basert grensesnitt, der hver app du åpner vises inne i ett av disse kortene – pluss, kan du plassere flere programmer i et enkelt kort. Dette orients brukeren rundt oppgavene snarere enn apps.

Fra det, OS dreier seg ganske mye rundt Google Assistent mer dypt få tilgang til apper og informasjon for å gi enda mer grundig handlinger og innsikt. Google har referert til disse programmene og biter av informasjon som ‘entities’, i henhold til en GitHub utvikler side, og på Fuchsia de er alle tilgjengelig med Google-Assistent.

Til slutt, Fuchsia ønsker å være den beste cross-enheten OS til dags dato. For å oppnå dette, Fuchsia bruker et nytt verktøy kalt ‘Reskontro’ av GitHub samfunnet. Ledger, når du er logget på en Google-Konto på en Fuchsia-enhet, vil automatisk lagre din plass i alle apper som er installert på tvers av alle Fuchsia enheter.

Alt i alt, Fuchsia er Googles forsøk på å få det beste ut av Chrome og Android i en enkelt operativsystem som er mer effektiv, både mens du bruker det og når du er borte – for ikke å snakke om mellom de stater eller mellom enheter.

Dette er sannsynligvis der Fuchsia vil gjøre sin debut.

Google Fuchsia utgivelsesdato

Siden August 2016, Google Fuchsia utgivelsesdato har vært ryktet flere ganger – bare for å slå ut usanne. Disse ryktene har generelt dukket opp før Googles store Google IO utvikler hendelse i California, eller, i tilfelle av oktober i fjor, når vi vet at en stor maskinvare utgivelsen er nært forestående.

Dessverre, den nyeste skattekiste av Google Fuchsia informasjon fra ArsTechnica hender-på tide med OS ikke inneholder noen hint mot en mulig utgivelse. Men outlet går ut av sin vei for å merke bare hvor tidlig i utviklingen OS ser ut og føles.

Dette bør bidra til å ramme våre forventninger for når vi kan forvente å se Fuchsia på hylle-klare enheter: mest sannsynlig ikke før 2019. Det betyr ikke at vi ikke se OS i det hele tatt i 2018, som Google kan velge å forhåndsvise det er noe dette året i forberedelse til en større utgivelse neste år.

I alle fall, holde den låst til denne siden når vi kommer nærmere en mulig utgivelsesdato, og derfor kan ha noen ny informasjon for deg.

Er Fuchsia slutten av Android, som vi kjenner det?

(Bilde: © GE)

Hva kan Fuchsia bety for Android og Chrome – og Windows og macOS?

Fra hva vi hører, Fuchsia synes å være Googles svar til Microsoft og Apple ‘ s united plattformer med en av sine egne. I slå Android i en av de to største plattformene og senere popularizing Chrome OS – og sin extensible web-basert produktivitet programmer – i klasserommet og på arbeidsplassen, Google selv har blitt en stor aktør på alle plattformer.

Igjen, fra lyden av det, Fuchsia kommer til å oppnå mye av det Microsoft og Apple allerede har i Windows-10 og iOS-til-macOS Sierra Kontinuitet, henholdsvis, men i en veldig Google måte. Det er enkelt å forvente tilgang til Google ‘ s unike søk og data-sporing på fingertuppene – Google Assistent og ‘entities’, noen? – som det ville tout som bedre enn Microsoft og Apple, og et grensesnitt som endres basert på den enheten som det er tilgjengelig.

Vil dette til slutt bety slutten på Android og Chrome? I navnet, mest sannsynlig, men deres prinsipper, vil nesten helt sikkert leve på – det er for mye solid fundament for ikke å bygge på toppen av dem. Bare se på Materialet design språk funnet i disse tidlige versjoner av enten versjon av Fuchsia.

Sluttresultatet, er sannsynlig å bli sett i en forhåndsvisning form senere i år, og i kjøpbare enheter i 2019, vil bare være en plattform for Google å bekymre deg. Med Fuchsia, Google vil være i stand til å skyve nye oppdateringer og funksjoner til alle versjoner på en gang, noe som forenkler støtte så vel som brukeren kan forstå.

Med at Google vil bli så mye mer formidabel fiende til Microsoft og Apple, og at mye tiltalende et alternativ til Android og Chromebook brukere over alt. Hvem vet, kanskje det vil være nok til å få folk over fra den andre siden av Microsoft og Apple ‘ s gjerder.

  • Dette er den beste Chromebook-enheter vi har testet til dags dato