Metro Trusser: snerydning fortsætter

0
29

CEDAR FALLS —Begyndelsen på 8 p.m. i dag indtil 6 morgen onsdag, byen Cedar Falder sne nødsituation vil blive gjort med henblik på at trække sne fra downtown og College Hill områder.

Parkering forbuddet vil træde i kraft to timer fra det tidspunkt, erklæringen er lavet.

Ethvert køretøj, der blokerer trafik eller parkering i det udpegede område efter dette tidspunkt vil blive omfattet af en henvisning, og trække på ejerens bekostning.

Denne Sne Nødsituationer Bekendtgørelse vil være i kraft for Parkade og College Hill områder.

I henhold til By Bekendtgørelse, parkering er forbudt på hver gade, der er markeret med et skilt viser ordene «Emergency Sne Rute.»

Bilister opfordres til at udnytte byens parkeringspladser for varigheden af denne erklæring.

Skolen har

filmaften

WATERLOO — Lincoln Elementære vil vise filmen «Min Ven Martin» på sin Familie, Film Aften i Februar. 22.

Indrømmelserne fra 5 til 6 p.m., og filmen er fra 6 til 8 p.m.

Robotteknologi hold

tjener staten tur

WATERLOO — Waterloo Skoler FØRSTE Robotteknologi Holdet deltog på den FØRSTE Tech Udfordring Super-Kvalifikationskamp i Davenport på lørdag.

Team 7247 H2Oloo Bots var en finalist, og fik en kaj ved Iowa State Championship i Coralville til at blive afholdt senere i denne måned.

UNI Tolke

til stede vis

CEDAR FALLS — Universitet i Nord-Iowa ‘ s Tolke Teater vil præsentere «Live Din Nabo» på 7:30 pm Marts 1-3 i Tolke Teater i 040 Lang Hall.

De mennesker, du ringer til politiet, fordi de stadig er for højt? Et ungt par, hvis intimitet, du kan høre gennem vægge? Denne dame, der går i ubudne på alle tidspunkter? De indvandrere, der forbandelse i et fremmed sprog? De mennesker, der gemmer sig i kælderen sammen under krigen? Den fyr, der gør dårlige ting, når du ikke er på udkig? Skrevet af ph.d. — studerende Milica Njezic, «Live Din Nabo» er en serie af poetiske forestillinger, der undersøger, hvad det betyder at være en nabo i krisetider.

Dette event er gratis og åbent for offentligheden, men siddepladser er begrænset. Denne produktion indeholder gamle sprog og situationer. Billetter kan reserveres gennem Eventbrite, men vil udløbe 7:15 pm hver nat. Enhver nonreserved billetter er først til mølle, først tjene begyndelsen på 6:30 dørene åbnes ved 7 pm

UNI vil være vært for

årlige læse-

CEDAR FALLS — 12th annual African-American Læse-9:30 til 1:30 pm Feb. 22 i Maucker Union og Rod-Biblioteket på Universitetet i det Nordlige Iowa campus. De to fremhævede gæsterne ved arrangementet i år er Endnu Tate og Tiffany Blomster.

Don Tate har modtaget flere priser for sine børn af bøger, herunder «Den Vogn, Der Udføres Martin,», og «Håber Gave.» Han er også den første forfatter til at være en to-tiden vinder af Ezra Jack Andersen Book Award for at skrive. Tate er en stiftende vært for den blog, Den Brune Reol og et medlem af #WeNeedDiverseBooksCampaign. Tiffany Blomster er i øjeblikket en assisterende professor i uddannelse ved Georgia State University Perimeter College. I hele hendes karriere, hun har udgivet forskellige akademiske artikler og anmeldelser, og over 16 børn bøger for kvaliteter 1-8. Blomster har også støttet finansiering af flere forsknings-baseret læse-projekter i skoler og lokalcentre.

Hundredvis af første-klasses elever fra hele det område, der vil deltage i denne begivenhed.

Kærlighed

0

Sjovt

0

Wow

0

Trist

0

Vred

0