Robot skiløbere ramme skråninger i deres egen Vinter Spil

0
28

Spoiler: robotter og slalom ikke blandes

Til alle bekymrede nu, at robotter har lært, hvordan det er at åbne døre og udføre kolbøtter, tage hjertet: hvis du er god til at stå på ski, at de sandsynligvis ikke vil fange dig på bjergskråninger.

Kun en kort køretur væk fra PyeongChang, stedet for 2018 Vinter-Ol, Welli Hilli ski resort holdt Kanten af Robot: Opbevaring af Robot Udfordring, hvor koreanske studerende og tech organisationer konkurrerede til en $10.000 i præmie for at se, hvis robotten kunne navigere i en enkel alpint skiløb udfordre den hurtigste.

Men når humanoid-formet robotter begyndte at rulle ned ad pisterne, og de fleste af dem styrtede ned i flag eller skred ret off course.

Turneringen, der kræves for, at robotter har to ben og stå over 50 cm høj, med fuger på albuer og knæ og en uafhængig strømkilde, ifølge Reuters.

Det viser sig, at skiløb er temmelig svært for robotter, der er formet som os. Den vindende robot, Taekwon-V, sad den korteste af flok på kun 75 cm (2’6″), og dygtigt zoomet ned ad skråning i en sød blå jakke med matchende skøjter.

At efterligne menneskelige bevægelse og synet

Sam Lee, chef for Mini-Robot Corp., det hold, der Taekwon-V, sagde, at deres kid-størrelse robot har 21 individualiseret motorer, der hjælper det med at holde balancen og navigere omkring forhindringer.

I denne video af Taekwon-V ‘ s træning kører før main event, kan du se det bryder flere gange i flag, før de lærer at undvige dem. Spring til 0:55 mark for at se, hvad robotten ser: dens vision er designet til at spotte og spore rød — og blå-farvet forhindringer, mens du er i bevægelse.

Denne begivenhed var ikke en officiel Olympisk begivenhed, men det passer tech tema, at Sydkorea har vist ud i løbet af dette års spil. Under åbningsceremonien, Intel demonstrerede en rekord drone dannelsen hjælp Shooting Star droner. Og Smithsonian rapporter om, at Sydkorea har ansat 85 robotter til at imponere og hjælpe besøgende i løbet af de spil, herunder robot fakkel bærere, oversættere, kunstnere, viceværter og selv robofish.

For læsere, i håb om at fange nogle menneskelige skiløb handling, tjek vores gode til at se Vinter-Ol i 2018 streaming guide for mere info.

  • De bedste robotter, vi oplevede på dette års CES