Sony Bravia XF80 4K HDR-TV (KD-55XF8096)

0
48

Vores Tidlige Bedømmelse

De stilfulde, 55-tommer Sony XF80 kunne vise sig at være en stjæle for UHD filmens fans, men hvis du er til sport, kan du ønsker at tænke to gange.

For

  • Smart, smal ramme design
  • Triluminos farve dynamik
  • Amazon Alexa og Google Assistent

Mod

  • 50 hz panel grænser motion håndtering
  • Bedre kontrast fundet op Sony udvalg

Den indgående XF80 Serien (der forventes at blive den X800F i USA) giver en ny indgang til 4K fra Sony HDR.

Tilgængelig i 55-tommer (KD-55XF8096), 49-tommer (KD-49XF8096) og 43 » (KD-43XF8096) skærm størrelser, disse fladskærme dækker de fleste af sweet spots søges af nye 4K-købere.

Vi havde et tidligt eksempel på Sony UK ‘ s årlige produkt udstillingsvindue, og jeg kan bekræfte, at der er masser af vigtige bokse ud til at være afkrydset for.

Design og ydeevne

Den 55-tommer Sony Bravia XF80 navnlig kunne vise sig at være en alvorlig fristelse for 4K købere på udkig efter en værdi aftale. Specifikationen er fristende, og det er en god ser godt ud, takket være en smal aluminium ramme og centrale skelet piedestal.

Tilslutning er standard. Alle fire HDMIs er HDCP-2.2 kompatibel til brug med 4K kilder, og der er en trio af USB-porte, hvoraf en er en hurtig, 3.0 model for optagelse på en ekstern USB harddisk.

Som forventet, smart-forbindelse kommer via Android TV OS, og der er en YouView overlay til UK catch-up-TV-tjenester, via en roll-back-elektronisk program guide (EPG).

Android TV har fortsat en blandet landhandel af et operativsystem, men der er mindst en mulighed for at integrere med smarte højttalere. Google Chromecast er også indbygget, som forenkler streaming fra en mobil enhed.

Den XF80 kan bruges med Amazon Alexa (kun i STORBRITANNIEN) og Google Startside (STORBRITANNIEN, Frankrig og Tyskland). Det er også kompatible med Sony LF-S50G smart højttaler. Med Amazon Echo, kan brugerne styre strøm, skal du vælge kanaler og lydstyrke. Google Assistent tilføjer voice search.

Integreret Bluetooth-også betyder, at du kan oprette en binding mellem Bluetooth-hovedtelefoner med de personlige lytte.

Den XF80 er baseret på Sony ‘ s 4K X-Reality PRO-image enhancement til at sætte skub i detaljer. Vi har konsekvent været imponeret af denne. En bred farve Triluminos display lover en høj grad af dynamik.

De vigtigste forskelle mellem de XF80 og dens step-up bror, Sony XF85, relaterer sig til selve skærmen. Dette er et 50 hz panel, med begrænset bevægelse håndtering –
Motionflow XR på 400Hz i Sony spec tale.

Dette vil ikke være et problem for film-og TV-fans, men hvis du er til hurtige sports, en 100 hz panel ville være den bedste mulighed. Dette er sandsynligvis ikke den model at gå efter, hvis du køber i forventning om vm i fodbold denne sommer.

I hvert fald i form af klarhed og farve, TV skal levere, men det er stort set antagelse, som vi havde ingen mulighed for at vurdere den virkelige verden-optagelser på Sony ‘ s preview event. Sony XF80 anvender edge LED-belysning kombineret til en Dynamisk Kontrast-Enhancer, et billigere alternativ til local dimming kontrol.

Det understøtter HDR10 som standard, sammen med HLG (Hybrid Log-Gamma). Vi bliver nødt til at vente, indtil vi får en skærm på vores test bænk, for at finde ud af, lige hvor godt det rent faktisk håndterer HDR.

Tidligt bedømmelse

Med et rent, moderne design og Sony ‘ s højt besungne 4K X-Reality PRO-image enhancement-teknologi, XF80 er helt sikkert let på øjet.

Endnu, der er ingen indikation af pris, men vi håber, at denne model vil være meget konkurrencedygtig. Skærme forventes at debutere tidligt i foråret, så er der ikke til at vente længe, før vi opdage, om dette er den 4K del af året.

  • Tjek vores hænder på Sony Bravia X900F Udgaven anmeldelse

Hvad er en hands on gennemgang?

‘Hands on anmeldelser» er en journalist ‘ s første indtryk af et stykke kit, baseret på at tilbringe lidt tid med det. Det kan være bare et par øjeblikke, eller et par timer. Det vigtige er, at vi har været i stand til at lege med det selv, og kan give dig en følelse af, hvad det vil sige at bruge, selv om det kun er et spirende udsigt. For mere information, se TechRadar Anmeldelser Garanti.