Sony Bravia XF85 4K HDR-TV (KD-55XF8505)

0
48

Vores Tidlige Bedømmelse

Tidlige indtryk tyder på, at dette native 100Hz 4K fladskærms bør score med sports-fans, uanset deres foretrukne skærmstørrelse, som design og spec er fremragende.

For

  • Hurtig 100Hz native panel
  • Bred farve og HDR remastering
  • Amazon Alexa og Google support Assistant

Mod

  • Kan ikke blive opgraderet til en Dolby Vision

Sony klart forventer, at dens XF85 UHD TV-serie vil blive en bestseller, og er lige i overensstemmelse hermed. Den model, der vil være tilgængelig på 43 » (KD-43XF8505), 49-tommer (KD-49XF8505), 55-tommer (KD-55XF8505), 65 tommer (KD-65XF8505), 75 tommer (KD-75XF8505) og endda 85-tommer (KD-85XF8505) skærm størrelser.

I øjeblikket OS er kun få 65-tommer og 75-tommer iterationer, hvor det vil være kendt som X850F.

I modsætning til sine billigere stablemate, Sony Bravia XF80, er der ingen indlysende gå på kompromis med specifikationerne.

Design og ydeevne

For startere, dette er en 100 hz panel, som har gavnlige konsekvenser for motion håndtering, og udsigten til et 43-tommers 100Hz 4K-panelet skal være en mund-vanding en for sports fans.

Bravia XF85 indeholder også Sony ‘ s X1 image processor med objekt-baseret HDR remastering. Vi har tidligere set, at Sony har en reel talent for op-toppet SDR indhold til at give en faux HDR se, så inkludering af det her lover godt for alt indhold kilder.

Naturligvis, kan vi ikke vide, hvor godt Sony Bravia XF85 håndterer peak luminans af indfødte HDR indhold, indtil vi får en prøve, for test, men vores forventning er, at en forbedring i forhold til sidste år er mid-range 4K-modeller.

Yderligere image refinement kommer høflighed af 4K X-Reality Pro, Sony image enhancement algoritme, og Super Bit Mapping 4K HDR behandling.

Selve designet er passende hvislen. De, der har en smal aluminium ramme, og en ny anti-slingre stå.

Hvad har vi er bredt fordelt i to (lidt overdimensioneret) ben, som lover bedre stabilitet — nyttigt, hvis du har lidt ‘uns vandrer huset; det er mere af en plantes udseende. Dette har forbedret stabilitet bliver mere og mere vigtigt på større grupper.

Sony Bravia XF85 er tilgængelig i både sort og sølv finish, i det mindste for de fire mindre skærmstørrelser, men de to største skærme kommer i kun sort.

Forbindelser, der omfatter fire HDMI-indgange, som alle er HDCP-2.2 kompatibel, og en trio af usb ‘ er (herunder USB 3.0 til registrering af indhold til en ekstern harddisk). Sættet understøtter også Bluetooth-hovedtelefoner er oprettet en binding.

Ligesom alle Sony ‘s 4K UHD tilbud, TV’ et er bygget på Android TV OS. Dette har Chromecast indbygget, som gør det muligt, at et voksende antal af apps til at kaste sig direkte til skærmen. Det er en handy måde at dele billeder eller videoer.

Sony lover også håndfri kontrol via smart højttaler platforme, såsom Amazon Echo (kun STORBRITANNIEN) og Google Startside (STORBRITANNIEN, Frankrig og Tyskland).

Den 2160p TV er kompatibelt med HDR10 og HLG (Hybrid Log-Gamma) broadcast HDR. Men da det mangler den Ekstreme iteration af X1 imaging chip, der er ingen udsigt til en Dolby Vision opgraderingen.

Stadig, de indfødte 100 hz panel garanterer en MotionFlow XR 800Hz rating, som indebærer, at det giver bedre motion interpolation, nyttigt, hvis du ønsker at maksimere detaljer under hurtig bevægelse sport. Dette kunne godt være den telly til huskeliste, hvis du skal købe i forventning om den kommende FIFA World Cup.

Tidligt bedømmelse

Med fordelene ved en fast 100 hz panel og en generøs portion billede trylleri (objekt-baseret HDR remastering, X1 processor og 4K super bit mapping (kortlægning), XF85 potentielt byder på masser af visuel bang for din sorteper.

Konkurrencen vil være hård, især fra Philips og LG, men dette kunne være 4K midtbanespiller til at se. Priser er endnu ikke annonceret. Det vil ramme høj gaderne her i foråret.

  • Disse er de bedste Tv du kan købe

Hvad er en hands on gennemgang?

‘Hands on anmeldelser» er en journalist ‘ s første indtryk af et stykke kit, baseret på at tilbringe lidt tid med det. Det kan være bare et par øjeblikke, eller et par timer. Det vigtige er, at vi har været i stand til at lege med det selv, og kan give dig en følelse af, hvad det vil sige at bruge, selv om det kun er et spirende udsigt. For mere information, se TechRadar Anmeldelser Garanti.