Styrer med fienden

0
38

Når Hvite Hus stabssekretær Rob Porter trakk seg onsdag midt i påstandene om at han har misbrukt hans to eks-koner og en tidligere kjæreste, han skiltes gardinene på en Trumpian-skala personell og sikkerhet katastrofe.

Bottom line: Du trenger ikke å holde folk i det Hvite Hus som har vært troverdighet anklaget for vold. Jeg vil være den første til å argumentere for en påstand, ikke nødvendigvis utgjør skyld, og det er ingen behandlingen av disse kostnadene. Men det er gode grunner for sikkerhetskontroller og basert på hva FBI oppdaget, Porter ikke kvalifisere seg.

Ja, han gjorde aldri få full åpning og forble i det Hvite Hus som presidentens høyre hånd mann på en midlertidig tillatelse som kan dateres tilbake til hans første dag på jobb. At han var om bord i mer enn et år er overraskende for alle, men det Hvite Hus personale, som, gitt deres kumulative uerfarenhet, kan ikke ha forstått folk vanligvis blir nektet ansettelse i langt mindre betydelig jobber hvis de ikke kan passere sikkerhetskontrollen.

Unntak kan gjøres, selvfølgelig. Og presidenten har myndighet til å frafalle en sikkerhetsklarering. Men det er mulig grunn kan det være å holde noen inni klassifisert verden av det Hvite Hus under slike omstendigheter? Ikke bare er det grunn til å stille spørsmål til sin karakter, men det overordnede budskapet her er denne Hvite Hus er ikke mye opptatt av vold i nære relasjoner.

Det enkle svaret kan være at Porter er en av bare et par folk over på Pennsylvania Avenue som visste hvordan å gjøre noe. For en, han er godt koblet i Republikanske sirkler. Hans far, Roger Porter, jobbet i tre administrasjoner og var, som jeg sa, topp-skuff. Den yngre Porter, nå 40, er en Rhodes-stipendiat som jobbet for Republikanske Sens Mike Lee, Rob Portman og Orrin Hatch, for hvem han var forsvarssjef.

Videre, ved Harvard, han var en klassekamerat av Jared Kushner, som tok en klasse fra senior-Porter, som var å undervise en klasse på den Amerikanske president.

Washington, hvis du ikke har hørt, er en liten by.

Mest sannsynlig, Porter ble ansett for verdifull til det Hvite Hus for gitt at han, og nesten ingen andre, inkludert president og chief of staff John Kelly, forstått hvordan den lovgivende gren av regjeringen arbeider. Uansett hva hans militære prestasjoner, Kelly kan være den minst kvalifiserte stabssjef i nyere historie, inkludert hans halvhjertede forgjenger, Reince Priebus, som er Jim Baker ved sammenligningen.

Det er uklart hvordan hendelser knyttet til Porter utfoldet seg — eller ikke utfolde seg — eller som visste hva og når. Hvis disse spørsmålene høres kjent ut, bør de ikke bli avvist som uviktig. Republikanerne som ble fornærmet av mangel på styring opplevelse av Barack Obama bør være like irritert av denne administrasjonen.

Kelly har ba uvitenhet om Porter påståtte misbruk bakgrunn, sier han bare nylig funnet ut om det. Men det ser ut til Kelly ble informert i fjor høst og Hvite Hus Råd Ikke McGahn visste for et år siden. Washington Post rapporterte torsdag: «Når McGahn informert Kelly denne høsten om årsaken til sikkerhetsklarering holdup, han var enige om at Porter bør forbli.»

I mellomtiden, kommentarer fra det Hvite Hus, der Porter 29 år gamle kjæreste, Håper Hicks, som er direktør for kommunikasjon, har vært all over mye. Første, Porter ble sparket, så han var ikke, siden han trakk seg, renset ut pulten sin og reiste, men ikke ennå. Porter benektet alle beskyldninger, og hevdet han ble utsatt for en svertekampanje. Men av hvem?

Ikke av hans to eks-koner, og en av dem hadde søkt et besøksforbud mot Porter i løpet av deres ekteskap. Ingen av dem søkte ut Daily Mail, som brøt historien. Snarere, journalister fulgte dem, i henhold til kvinner. Men som tipset journalister og hvorfor snakke til dem om ikke for hevn? Eller noe. Tomten ikke så mye tykkere som gurgle-og oser av veien sumper noen ganger gjør.

Ryktene florerer, unødvendig å si. Går som tidligere Trump kampanje manager Corey Lewandowski, som forfatteren Michael Wolff hevdet en gang i datert Hicks, er bak smøre. En annen historie linje i den Daglige e-Post innebærer en tidligere kjæreste advarer det Hvite Hus av anklagene mot Ham. I påvente av videre åpenbaringer, vil jeg avslutte med et sitat fra den siste, store Kate O’Beirne, ekspert emeritus, som pleide å si, «Aldri jukse på din elskerinne.»

Til slutt, forutsatt at du føler deg kvalm nå, dette utfolder historien handler ikke om dårlig ekteskap, philandering eller romantikk. Sjokk og ærefrykt som kommer fra det Hvite Hus om Porter er ikke så mye en kommentar på mannen, men er testamentet til det surrealistiske og potensielt farlig inkompetanse rundt president. Nesten hver dag reconfirms realiteten at det å ha vært en daglig leder (eller en reality TV-stjerne) er ingen anbefaling for eierstyring.

P. S. Kushner har ikke ryddet sikkerhet ennå, heller.

Kathleen Parker ‘ s e-postadressen er kathleenparker@washpost.com.

Kjærlighet

0

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSony Bravia XF85 4K HDR-TV (KD-55XF8505)
Следующая статьяT-truser