Samsung S2 Gear

0
31

Vores Dom

På trods af stadig at se og føle sig mere som en tech elskers enhed, og manglen på en stærk udvikler-community, ved lanceringen Gear S2 var langt Samsung ‘ s bedste smartwatch. Det er stadig en solid løsning til Android-brugere, men Samsung Gear S3 sikkert giver mere.

For

  • Smarte runde design
  • Innovative roterende bezel
  • Tizen OS er poleret

Mod

  • Langsom voice control
  • Alt for få apps i høj kvalitet
  • Mangler muligheder for tilpasning

Opdatering: Samsung Gear S2 er stadig et fint valg, hvis du er Android-bruger, men der er et par grunde til, at du måske ønsker at overveje Samsung Gear S3.

Gear S3 har et større batteri, har GPS indbygget, og giver en smule mere RAM-end Gear S2. Hvis disse funktioner er vigtige for dig, kan du ønsker at flytte din opmærksomhed, at Samsung ‘ s nyere bærbare gear.

Original anmeldelse: I den seneste Samsung havde et haglsprederen tilgang til bærbare design, frigive mange enheder med varierende form og funktionalitet. Det var dejligt, hvis du var på udkig efter noget anderledes, at de alt-for-lignende Android Bære enheder, men set i bakspejlet, Samsung ‘ s første forsøg var ikke særlig god.

I det Gear, S2, Samsung tilbydes en langt mere sammenhængende og gennemtænkt tilgang. Det er klart, uden selv at røre ved den anden af tre generationer af Gear se, at selskabet stort set gik tilbage til tegnebordet for at udforme en bærbar virkelig værd at din opmærksomhed.

Når man ser på de Redskaber, S2, det er tydeligt, at Samsung har lært af sine tidligere succeser og fiaskoer. Det er meget mere brugbart end deres tidligere forsøg, det ser godt ud, og det er behageligt. Hvad der er endnu vigtigere opdateret Tizen OS har været perfekt skræddersyet til et smartwatch-skærm, med måske den bedste brugergrænseflade jeg har set på et smartwatch, der gør fremragende brug af den taktile roterende falsen.

Tizen også, dog, fører til én af de enheder største downfalls — det er stadig en umoden udvikler-platform, og det mangler stadig apps. Men for nu, lad os se på det positive.

I modsætning til tidligere Samsung wearables, du behøver ikke at være en Samsung telefon brugeren til at bruge redskaberne S2. Gear S2 er kompatibel med de fleste Android-telefoner og iPhones. Du vil finde præcis enhed, oplysninger om kompatibilitet yderligere på i denne anmeldelse.

Samsung Gear S2 pris og release dato

Lanceringen pris blev fastsat til £249.99 ($299.99, omkring AU$428), og det var konkurrencedygtige priser mod Apple Ur og Moto 360, når den først kom ud.

Nu kan du købe Gear S2 for omkring £219 ($150, AU$199.99), som er mere end 100 kr. billigere end det Gear, S3, Gear Sport og Apple Ur 3.

Skærm

Samsung Gear S2 har et fuldt cirkulære Super AMOLED touchscreen måling 1.2-inches i diameter. Det gør det mindre, end de viser på Gear-S3, Huawei Se og Moto 360. På trods af at have en mindre skærm end sine konkurrenter, er det ikke påvirker anvendeligheden, på intet tidspunkt under min test gjorde jeg føler mig begrænset af størrelsen.

Den enhed, der virkelig imponerer med en meget høj opløsning på 360 x 360 pixels. Takket være den relativt lille skærm, hvilket giver en pixeltæthed på 302ppi, der matcher 42mm Apple Ur retina display.

Den pixeltæthed virkelig skiller sig ud, når de lægger Samsung Gear S2 ved siden af en cirkulær smartwatches af denne generation (herunder de nye Moto 360 og LG Se Urbane). Det er synligt, som er meget skarpere og klarere som et resultat.

Det er min opfattelse — og den TechRadar team i almindelighed — at-cirkulære viser er mere æstetisk tiltalende end de firkantede skærme af Apple-Ur og Sony Smartwatch 3. Det bare ser det mere som en traditionel, analog ur. I form af funktionalitet, det er svært at lave en sag for det bliver bedre eller værre.

Samsung hævder, sAMOLED (det er ikke en stavefejl, S står for Super) afspejler en femtedel så meget sollys som almindelige AMOLED-skærme. Jeg har ikke nogen problemer med at få vist uret i direkte sollys, normalt holde til den ottende lysstyrke (ud af ti). Som det er AMOLED, farverne ser dejlig og mættet.

Der er en mærkbar forskel mellem display og den øverste lag af glas på skærmen. Ville du tror, at dette har en negativ effekt på betragtningsvinkler, især i sollys, men det er ikke tilfældet. Det gør uret vises en lidt mere retro dog.

Ligesom omgivende tilstand på Android Slid, Gear S2 har en «altid på» skærm. I denne tilstand vil skærmen dim efter flere sekunders inaktivitet, men den tid, vil stadig blive vist med en reduceret interface. Det er en nyttig funktion, der giver dig mulighed for at se tiden, uden at du behøver for at øge din arm og svirpe med håndleddet for at aktivere skærmen, som med Apple-Ur, selv om det ikke reducerer batteriets levetid.

Design og komfort

Samsung Gear S2 fortsatte tendensen til attraktive smartwatch design i kølvandet af Apples Se, Moto 360 og Sten Rundt. En kappe, der er blevet udført af de mange smartwatches lanceret siden S2 ankom også.

Den cirkulære Gear S2 kommer i to modeller, standard model, som er gennemgået her, og en ‘Klassisk’ en. Standard-Gear S2 har en gummi rem, og en sporty æstetiske, mens Classic har et design, som er en hyldest til mere traditionelle ure, med en læder rem.

De to modeller har også forskellige dimensioner, med sporty model der måler 42.3 x 49,8 x 11,4 mm, og den Klassiske med en lidt mindre 39.9 x 43,6 x 11,4 mm. Jeg vil sige, at de er en optimal størrelse, og selv om nogle af de dimensioner, der er større end nogle rivaler, Redskaber, der er mindre pladskrævende samlet, og føles mindre som et resultat. Hvis du allerede er en regelmæssig se bæreren, mandlige eller kvindelige, størrelsen af Samsung Gear S bør ikke være et problem.

Uret vejer 47g, så er behageligt at bære for lange perioder, og føles ikke som en død vægt på dit håndled. Hvis du foretrækker, at dit ur stor og chunky men du ønsker måske at se andre steder.

De manglende muligheder for tilpasning af omkostninger Gear S2 nogle design-mærker. Apple-Ur, og Moto 360 (via Moto Maker) tillader et stort udvalg af design valg at lave et ur personlig for brugeren. I sammenligning, Samsung kun har Gear S2 i hvid eller sort.

Den Klassiske er kun tilgængelig med en sort læder rem med også, men det accepterer, at enhver 22mm rem, så du kan tilpasse det med nogen tredjepart rem.

Men den mere sporty S2 har en patenteret låsemekanisme, som meget få tilbehør fabrikanter har besluttet at vedtage, så langt.

Det er ikke enden af verden, at Samsung har medtaget så få muligheder for tilpasning, men det synes som en beslutning, der er i modstrid med den mere personlig måde wearables er fremme.

Samsung Gear S2 er ikke en særlig præmie følelse af enhed, det er helt sikkert ingen match for Huawei Se eller Apple Ur, men den gummi rem og metal kabinet føles holdbart og godt lavet.

Design ser ikke billige, det er underspillet og ser godt ud, bare i en lidt utilitaristisk form for måde.

Andre på kontoret tror Gear S2 ligner mere en tech produkt end et ur. Personligt, jeg kan godt lide det faktum, at det ikke forsøger at kopiere en traditionel ur design, det ser futuristisk, men ikke overdrevent så.

Samsung Gear S2 er udstyret med to knapper på højre side af enheden. Disse fungerer som en hjem-knap, og en tilbage-knap. De er godt placeret, hvilket gør dem nemme at trykke på, selv om, som de er identiske, læring, der-knappen gør hvad de kan tage et stykke tid.

Den vigtigste kontrol af Gear S2 er skjult i et almindeligt syn — den roterende metal ringen. Det er ikke en overdrivelse, når jeg siger dette bezel er en af de bedste ting der er sket for smartwatch brugeroplevelse. Det er bedre end Apples Digitale Krone, for en start. Det virker på en lignende måde til Apple ‘ s controller, rulning gennem de forskellige menuer og informationer sider, men falsen føles meget mere intuitiv, og meget taktile, med en behagelig klik bevægelse.

På bagsiden af uret kan du finde en centraliseret optisk pulsmåler, og to mekanismer til frigivelse af stropperne. På trods af disse klip er på bagsiden af enheden, der er ingen chance for utilsigtet frigørelse af stropper. De er i stedet meget sikkert.

Samsung Gear S2 er vurderet IP68, hvilket betyder, at det er støv-og vandafvisende. Du kan med glæde bære det i brusebadet eller under voldsomme regnskyl.

Aktuel side:

Introduktion, pris og design

Næste Side Interface, specs og ydeevne

ПОДЕЛИТЬСЯ
Предыдущая статьяSonos Playbase
Следующая статьяZTE Axon 7