ZTE Axon 7

0
39

Anbefalet

Vores Dom

ZTE Axon 7 er mindre dyre end den bedste flagskib smartphones, men det ser ud og fungerer som en top-tier Android Nougat håndsæt, med fremadvendte højttalere, 64GB lagerplads og kun et par ofre.

For

  • Billigt men godt designet
  • Generøse 64GB intern lagring
  • Awesome dobbelte front-vender højttalere

Mod

  • Glat i hånden
  • Ikke på alle AMERIKANSKE luftfartsselskaber
  • Ikke passer til Samsung kamera

Opdatering: ZTE Axon 7 er stadig en af vores yndlings-smartphones, på trods af det faktum, at det er over et år gammel. Den gode nyhed er, det er endnu billigere, men nu kører Android 7.0 Nougat og er ved at blive testet med en Android-8.0 Oreo beta. Du har også valget af de lidt mindre ZTE Axon 7 Mini.

ZTE Axon 7 er en ny Android-telefon, med et slankt design, kraftfuld specs og en rimelig låst pris, der udfordrer Samsung Galaxy S7 Kant og iPhone 7.

Og det sidste faktum forklarer forvirrende navn i denne efterfølger til ZTE Axon Pro (ZTE Axon Elite i det forenede KONGERIGE); ZTE har sprunget lige over Axon 2 gennem Axon 6 mellem 2015 og 2016. Det vil få endnu mere forvirrende når ZTE Axon 9 ankommer i 2018, hvor der ikke var nogen ZTE Axon 8.

Den Kinesiske telefon-maker er ambitiøst at forsøge at konkurrere med de bedste telefoner i USA og Sydkorea, så meget, at det har designet telefonen uden for Kina – i USA.

Hvad vi ender med, er en Android-Nougat smartphone med en poleret metal design, rich-leder Quad HD-skærm, blomstrende front-vender-højttalere, og en belastning af software tilpasninger af den slags, der ofte findes i en dyrere telefon.

Det er ikke alle. ZTE udråbt Axon 7 som den første telefon, der er kompatible med Google Dagdrømme VR, som er teknisk set er sandt, – vi havde bare at vente et par måneder til Android Nougat efter det debuterede på Google Pixel og Google Pixel XL. Du, den kommende nye køber, behøver ikke at vente på alle. Det er VR-klar til i dag.

ZTE Axon 7 ikke langt overgå Samsung ‘ s top-of-the-line kamera i Samsung Galaxy S7, eller elegant buede udseendet af Galaxy S7 Kant – men det kommer virkelig, virkelig tæt til prisen. Det er fortsat en stor værdi.

Det er ikke helt billig nok til at gøre det på vores bedste billige telefoner liste, men det gjorde det – for lang tid – rang på TechRadar er opdateret bedste telefoner liste. Det var den første ZTE telefon på denne liste. Lad os bryde ned, hvorfor.

Pris og udgivelsesdato

ZTE Axon 7 udgivelsesdato var 27 juli 2016 i USA, der kom til STORBRITANNIEN og resten af Europa i September, og endelig blev lanceret i Australien i slutningen af November. Du vil bare ikke finde det overalt, herunder i det AMERIKANSKE luftfartsselskab butikker.

Du er nødt til at købe denne telefon låst op på Amazon eller en anden forhandler og betale fuld pris. Det vil ikke blive solgt til AMERIKANSKE luftfartsselskaber som at&T, T-Mobile, Verizon eller Sprint, og du bør ikke forvente, medicintilskud.

Selv om det teknisk er nok bands til at støtte alle OS telefon-net, er det kun officielt arbejder med AT&T og T-Mobile nanoSIM-kort lige nu. Verizon og Sprint kompatibilitet er muligt med visse begrænsninger og løsninger, der kan ikke være for alle. Som sagt, alle antenner er inde i – det er ikke bare en GSM-telefon.

Den gode nyhed her er, at hvis det virker med din udbyder, ZTE Axon 7 er til rådighed til en attraktiv pris. Det blev lanceret på $399 (£359, AU$699) for 64 gb-version, men det er nu under $199 på eBay hver så ofte. Endnu bedre, du vil ikke nødt til at beskæftige sig med en irriterende to år (eller nogen) kontrakt eller luftfartsselskab app bloatware til denne pris.

Der er også en 128GB ZTE Axon 7, som omfatter selskabets egen tage på en 3D-Touch-skærm, en altid-på skærm og 6GB RAM, der gør det teknisk hurtigere end Samsung Galaxy S7 og S7 Kant.

Alt dette står i kontrast med lanceringen priser på 32GB, Samsung Galaxy S7 ulåst på $669 (kr 569, AU$1,148) og 32GB iPhone 7 på $649 (£599, AU$1,079); bemærk, at begge disse telefoner har mindre skærme og halvdelen af den interne lager plads.

Design

ZTE Axon 7 føles som den voksne version af sidste års ZTE Axon Pro takket være sin all-metal design, og det er betydeligt mindre chunky. Det ser ud og føler sig klar til at konkurrere med Samsung, LG og Apple.

Du kan holde den i én hånd, men med palm-stretching dimensioner af 151.8 mm x 75 mm x 7.8 mm og en glat aluminium design, vil du finde dig selv kæmper for at nå ud til hjørnerne uden at bruge to hænder.

Handily, der er en ultra-tynd silikone case er inkluderet i kassen, sammen med standard ørepropper og en USB-C-til-mikro-USB-adapter. De klare tilfælde gør telefonen grippable, uden at det alvorligt kan forringe fra den elegante metal design eller mat guld farve.

Hvad ZTE har gjort pænt på forsiden af Axon 7 er at maksimere den ejendom, sin 5,5-tommer 2K-display, med en næsten kant-til-kant skærm og en samlet minimalistisk look.

Forsiden af telefonen er også hjemsted for awesome-klingende dobbelte front-vender højttalerne, en lille front-vender kameraet, og tre ud-af-den-måde, kapacitive knapper.

Disse er altid til stede endnu subtile knapper er en forbedring i forhold til ZTE ‘s oprindelige knapper på skærmen, som forsvandt for at aktivere skærmen til at gå på «fuld skærm» i visse scenarier (som regel lige når du ønsker at slå den tilbage-knap).

Den lille kapacitive knapper er også en bedre udnyttelse af rummet end at gå til den anden yderlighed; Moto Z , for eksempel, giver plads til en større-end-nødvendige hage, der omfatter en Moto logo, en fingerprint sensor og knapper på skærmen, med det resultat, at der er for meget bunden bezel og ikke nok tv.

Vores eneste klagepunkt er, at vi ønsker disse små knapper lyser op for lettere nat-brug – din hjerne bliver nødt til at justere til at huske deres placering.

Du vil ikke finde en fingerprint-sensing hjem-knappen for at optage plads på forsiden her. I stedet, den biometriske sensor er elegant præget på bagsiden.

Det er nemt at nå fingerprint sensor på en telefon af denne størrelse (lettere, end vi fandt det at være på de højere Nexus 6P), og den på Axon 7 er lige så hurtig, og præcis som disse på konkurrerende top-end telefoner (ZTE bruger den samme svenske sensor leverandør, Fingeraftryk Kort, som andre førende mærker).

ZTE har også modstået fristelsen til at stemple sit logo på forsiden af enheden, begunstige tilbage for sprøjt sit navn, som skaber et renere udseende hele vejen rundt.

I øjeblikket Ion Guld er den eneste farve, mulighed for ZTE Axon 7, og den medfølgende øretelefoner har en matchende guld trim. Selskabet har planer om at tilføje et Quartz Sølv farve, også, men dette er ikke muligt ved lanceringen.

Skærm

ZTE Axon 7 skærm på 5,5 tommer, med en 2560 x 1440p quad HD-opløsning. Det er den samme opløsning som sidste år Axon, men vigtig forskel her er, at det er en AMOLED skærm i stedet for en LCD.

Der kan ikke virke som en big deal ved første, men farverne virkelig pop på denne skærm, og Axon 7 har også forbedret batterilevetid, som følge af ændringen.

Quad HD-skærm skinner klart (også udendørs), når den er på, men ZTE har ikke gået så langt som til at omfatte en altid-på skærmen på Axon 7 med 4 gb RAM, som vi har set det med Samsung Galaxy S7 og LG G5.

Vi har lært, at ZTE er at spare dette display funktion (sammen med sin version af Kraft Touch) for souped-up-6GB RAM version af telefonen, som nævnt, er dette mere kraftfuld telefon ikke viser, er de altid-tændt ansigt endnu.

Den Axon 7 tv er virkelig ved at blive sat op til ikke kun ser godt ud på telefonen, men for at støtte VR. Virkelig, det er den eneste grund til at lave skærme i denne størrelse går fra 1080p til Quad HD-efter vores mening – når det er så tæt på dit ansigt, så er den højere opløsning betyder noget.

Ikke overraskende er der en ‘billig’ (selvom ingen pris er blevet annonceret endnu) ZTE VR headset, der kommer. Det er en anden Samsung Gear VR klon, som Huawei VR headset, men det er blevet fremtidssikret til Google Dagdrømme.

Det er heller ikke ondt at ZTE har sammensat et godt udvalg af tapet, der virkelig lader lås skærm, der viser hvad den vise er i stand til at – det er rulle og randomiseret som standard.

Vi kan virkelig ikke forstå, hvorfor telefon beslutningstagere stoppe kort for at præsentere et dynamisk sæt af standard wallpapers, når du først starte op et håndsæt ‘s 2K display (læs: LG G5’ s sygelig grøn gradient). ZTE sælger sig selv bedre fra get-go.

En mindre, men stadig bemærkelsesværdige vise opgradering kommer i form af Gorilla Glas 4, snarere end Gorilla Glass 3. Det er ikke helt så holdbare som Gorilla Glass 5, eller knuse-resistente gerne Moto Z Kraft, men du vil sætte pris på det, hvis (indrømme det: når) du droppe din nye telefon.

Aktuel side:

Introduktion, design og skærm

Næste Side Specs og ydeevne