Brev til Redaktøren søndag, Februar. 18

0
342

Brev respons

ROBERT CAMARATA

GRUNDY CENTER — selv Om Jane Teaford (brev Feb. 11) og hennes mann har vært sterkt involvert i politikk for en lang tid, tilsynelatende hun aldri følger nyhetene i papirutgave eller på TV-en. Jeg er 73 og har fulgt politikk tett for nesten 60 av disse årene, først som en Demokrat, deretter en selvstendig, deretter en Republikaner og nå en tea party-medlem.

Jeg kan huske Russerne å bli involvert i Amerikansk politikk fra tidlig på 1950-tallet, alltid prøver å undergrave tilliten til det Amerikanske folk i valgprosessen. Russerne var snart selskap av Kineserne, og senere andre nasjoner. FBI ble klar over dette fra begynnelsen. Jane Teaford sier, «Det er en skam at ingen i Trumf-kampanje varslet FBI om at Russland var å prøve å blande seg i våre valg.» Virkelig? Bør ikke FBI være de å varsle alle kampanjer som dette ville skje, som om de hadde en gang til. Bare de aller uinformert ville ikke vet at du kan forvente denne.

Jeg lurer på om Jane Teaford er bekymret i det hele tatt om ungarsk George Soros innblanding i den Amerikanske valgprosessen? Sannsynligvis ikke, han bare jobber for å velge Demokratene. Det ville gjøre det OK.

Å finne lykke

CAROL ROBINSON

WATERLOO — Kan en tjeneste person og en kvalitet tiden person til å komme sammen i Amerika om både kjøp i uavhengighetserklæringen, som sier at alle har rett til liv, frihet og streben etter lykke? Les oppnåelse av lykke der jakten på lykke er. Lykke til én person som kommer fra en anmodning om å bli likedannet; logisk eller ikke, lett eller ikke, rett i øynene til den andre eller ikke. Lykke til den andre personen er avhengig av å bli lyttet til hele veien gjennom; det er sant eller ikke, behagelig eller ikke, partisk eller ikke, fornærmende eller ikke, logisk eller ikke. Den eneste måten dette kan fungere er som anbefalt av frelseren Jesus: «Elsk din neste som deg selv; selv om at «naboen» virkelig har forskjellige tanker fra din egen.

Dette tar utholdenhet, fleksibilitet, praksis, utvikling av karakter. Hva er galt med disse? Kan en person gjøre det som først virker unaturlig til sine tidligere liv?

Hvis en person ikke prøve hvordan vil denne personen noensinne vite hva deres virkelige evner er?

Omsorg givers

DEAN PEDERSEN

AARP Iowa Executive Council-medlem

CEDAR FALLS — Mer enn 317,000 Iowans omsorg for sine foreldre, ektefeller og andre kjære, slik at de kan leve trygt og selvstendig hjemme — i motsetning til kostbare barnevernsinstitusjon. De trenger hjelp med hverdagens nødvendigheter: bading og påkledning, måltid forberedelse og transport, og de fleste klarer medisinske oppgaver og fører tilsyn med medisiner for sine kjære, alt uten å motta instruksjon eller opplæring.

Den 2018 Iowa CARE Act, et ikke-kostnader, sunn fornuft trinn for å støtte familien omsorgspersoner er for tiden vurderes av staten lovgivere. Hvis undertegnet i loven, denne regningen ville kreve sykehus for å spille inn navnet på pasientens eget familien omsorgsperson ved opptak og holde at pårørende informert om at deres kjære er utslipp planer. Det hjelper også sørge for at familien omsorgspersoner har den undervisningen de trenger for å trygt ta vare på sine kjære når de kommer hjem fra sykehuset.

Iowa er en av bare 14 stater som ikke har en lignende lov i stedet.

Jeg oppfordrer deg til å kontakte din staten lovgivere og be dem om å støtte 2018 Iowa CARE Act å hjelpe Iowa omsorg-å gi familier i dag.

Riding løyper

SHERRI MURPHY

WATERLOO — jeg må være uenige med brev på papir (Feb. 1) om sykkel stier. Noen av oss er ikke i nærheten av å alle, og vi har en rett til å ri på høyre side av veien.

Og uten å høre banning fra bilistene. De har ikke frihet eller rett.

Planlagt Foreldreskap

CHERYL RAMMELSBERG

WATERLOO — jeg skriver på vegne av kvinner og menn som elsker og støtter dem. Jeg støtter alle kvinners rett til å motta nødvendig helsehjelp, inkludert fysisk og gynekologiske eksamener, reproduktive og psykisk helse-tjenester.

I min første jobb etter college som leder for en liten Planlagt Foreldreskap klinikken, jeg jobbet med hundrevis av redde kvinner og jenter. Alle valg ble forklart i denne rekkefølgen: adopsjon, enslige foreldre, metoder for prevensjon og abort. Før Rowe v. Wade, mange kvinner ble henvist til steder hvor trygge aborter ble utført. Vi gjorde dette fordi vi visste at disse desperate kvinner ville finne måter å få utrygge aborter som resulterer i mange døde kvinner og fremtidige barn.

Dette er nøyaktig hva som vil skje om kvinners rettigheter til sin egen kropp er tatt bort fra dem igjen. Som Santayana sa, «De som glemmer historien er dømt til å gjenta den.» Planlagt Foreldreskap gir viktige tjenester til kvinner med ikke har forsikring eller ressurser til å få disse tjenestene.

Vennligst bli med i kampen for å holde Planlagt Foreldreskap opp og kjører for å kunne tilby disse tjenestene til alle kvinner i landet vårt!

Helse-kostnader

HAROLD TUCHEL

WATERLOO — Dennis Clayson spalte Feb. 11 touts et fritt marked, helse-løsning. De en gang kalt Gov. Jerry Brown of California «Guvernør Moonbeam.» Professor Clayson bør bli kalt «Professor Moonbeam.»

Sikkert Clayson vet det frie markedet har blitt desimert i hvert område. Store selskaper kjøper sine mindre konkurrenter bare til å begrense konkurransen som guvernør står ved. Så det er lite frie markedet venstre.

Massiv selskaper innflytelse anti-konkurransedyktige lovgivning i statlige og føderale regjeringen. Monopol. Duopoly. Markedet kamerastroppen kommer rundt halsen er resultatet. Professor Moonbeam behov realisme. Den beste og eneste måten ville være utility-type regulering. Alliant og MidAmerican Energy gi rimelig service til rimelige priser.

Kanskje ser på fortjeneste av medisinske tilbydere ville ha lignende resultater.

Å bygge en vegg

RON SPYD

WATERLOO — Pastor Duane Lindberg skriver i Courier på Feb. 11 omfavnet presidentens Trump veggen med Mexico. Det var en stor Republikansk president som famously sa, «Mr. Gorbatsjov, rive ned denne veggen.»

Jeg gikk Hadrians Wall, sitert som en god veggen, nå i et land kalt United Kingdom. Den befestede slott i Europa jeg har besøkt var ubrukelig av teknologi på kanonen. Dette er skjebnen av alle vegger.

Jeg har vært til Palestina, der en vegg som er noe mer enn smerte og til spott mellom folk som blod. President Trump sier han er åpen for å motta alle hvite Nordmenn, bare ikke folk av farge: great wall of divisjon. Jeg krysset Edmond Pettis Bridge i Selma, Ala, som krysset kløften av stor rase deler i dette landet.

Kristne er å være bridge builders ikke veggen utbyggere.

Jesus, av Evangeliene, rev ned murene mellom rike og fattige, syke og undertrykte med bro av kjærlighet.

Tid for Lindburg og President Trump til å besøke Evangeliene.

Kjærlighet

2

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0