Gjør venstre vurdere noen ekstreme?

0
356

Dichotomizing det politiske spektrum, til høyre og til venstre er en overforenkling. Det finnes varianter innen varianter. Det er det som kan kalles en «utkant rett.» Dette inkluderer ikke hva liberale munnstykker referere til som «far» til høyre. En fringe er en utkant.

Venstre har ingen «fringe venstre.» Hvordan vet vi?

Vi vet dette fordi den venstre forteller oss det. Mens vi blir fortalt en person eller en idé hører hjemme på «langt» til høyre, vil du legge merke til uttrykket «langt til venstre» er aldri brukt. Så selvfølgelig, det kan ikke være noen «fringe venstre.»

Skal vi anta da ingen rolle hvor radikale, ekstreme eller til og med en sprø idé eller person kan bli på venstre side, det er rett og slett en annen refleksjon av hva som kan sies å være i mainline venstre?

Som en life-long konservative, kan jeg forsikre deg mange på høyre avviser fringe rett lære og kan også være flau av noen av deres ideer og handlinger. Men siden det ikke er «langt til venstre,» vi kan bare anta at det er ingen «fringe venstre» som venstreorienterte kunne avvise læresetninger og bli flau. Faktisk, siden ekstremister åpenbart ikke eksisterer på venstre side, må vi anta at de vil rush for å støtte slike personer og grupper?

Sikkert ikke.

Men så, kanskje det.

Se på hvordan venstre og høyre reagerte på Obama og Trump. Gjorde Fox News, for eksempel reagere på Obama som CNN reagerer på Trump? Obama på mange måter var et tomt sort. Han var en elegant tom dress, og han hjalp dem på venstre føler seg rettferdig og rettferdiggjort, men bortsett fra politicalizing Justisdepartementet og FBI, forsøk å gjenskape Washington til Chicago, og nekter for å ha en realistisk utenrikspolitikk og handle sjokkert når noe negativt som skjedde i hans egen regjering, og han gjorde det veldig lite bortsett fra forbedre sin golf spillet.

Alle det var bokstavelig talt utover ord fantastisk til venstre.

Trump, på den annen side, er ikke et tomt sort. Han har hisset opp nesten alt, har politiske wonks over hele verden hoppe gjennom ringer og har jobbet på sin golf spillet. Videre, han kan ikke synes å sette en setning sammen uten å benytte overdrevet og egoistiske adjektiver og adverb.

Han embarrasses folk på høyre daglig. De kommer ikke til å handle ham for Hillary Clinton, og vil selv prise ham for hva de godkjenner, men de er mer realistisk om ham enn den venstre noensinne var mot Obama.

Men du skjønner, det er ingen «fringe venstre» så det kan være noen ekstremistiske på venstre side. Obama er bra. Trump er dårlig. Alt Obama gjorde var bra. Alt Trump har er dårlig.

Men det kan ikke være sann fordi den venstre mainstream er sammensatt av intelligent moderate, med godt gjennomtenkt og saklig meninger. Imidlertid, en ekte moderat ville være en sellout og ekstreme venstreorienterte ikke eksisterer, så det ser ut som om den monolittiske venstre er ansvarlig for det hele.

Dennis Clayson er en markedsføring som professor ved Universitetet i Nord-Iowa. De synspunktene som kommer til uttrykk i denne artikkelen, er de av forfatteren, og gjenspeiler ikke de av Universitetet i Nord-Iowa.

Kjærlighet

4

Morsomt

1

Wow

0

Trist

0

Sint

0