Samsung angivelig på lur for nye OLED-kjøpere etter iPhone X salg underperform

0
319

OLED-staver problemer

Jobber under den forutsetning at iPhone X ville selge som varmt hvetebrød, Samsung sett satt av til å produsere og levere et stort antall av OLED (eller organic light-emitting diode) — skjermer til Apple ‘ s 10-års jubileum håndsett.

Selv om den nye telefonen var Apples største earner, er det faktisk selges mindre enheter enn noen annen iPhone — modell før det.

Dette lav etterspørsel har ført til Apple for å angivelig redusere sin iPhone X produksjon av halvparten, forlater Samsung med et overskudd av OLED-paneler som den Sør-koreanske selskapet er nå i stand til å selge.

Ifølge en rapport i Nikkei Asiatiske Anmeldelse, Samsung er på jakt etter nye kjøpere som potensielt kan bruke OLED-paneler på sine egne telefoner.

Dessverre, de potensielle kjøperne er den Kinesiske produsenter som produserer telefoner for økonomiske eller mid-range markedet, og foretrekker å holde seg til lave kostnader LCD-skjermer.

Pengesaker

IPhone X var en av de mest kostbare telefoner som ble lansert i 2017, og den kostbare OLED-skjermer var en del av grunnen til at — Samsungs OLED-paneler koste over $100 hver, som er mer enn to ganger kostnaden av selskapets flytende krystall-skjermer.

For å strø salt på den velkjente såret, Samsung er også overfor sterk konkurranse fra rivaliserende produsenter. Den Sør-koreanske giganten i dag kontrollerer ca 95% av OLED-markedet, men som kan snart slutte med LG Display trapper opp produksjonen dette året, så er Kinesiske produsenter som FOE Technology Group og Tianma Mikro-elektronikk.

En måte å takle overskuddet er for Samsung å bruke paneler i egne produkter — om selskapet vil være i stand til å gjenbruke det vises for sine egne telefoner er en annen historie, særlig når det er i ferd med å utvikle sin første sammenleggbar telefonen.

  • Den billigste ulåst iPhone X SIM-free priser