Tjenestemenn sier mann døde etter brann på Cedar Rapids leilighet

0
345

CEDAR RAPIDS (AP) — Myndighetene sier en mann døde etter en brann på sin Cedar Rapids leilighet.

En by pressemelding sier brannen ble meldt rundt 9:40 am lørdag på Shamrock Apartments. Utgivelsen sier naboer varslet av røykvarslere så røyk å rømme fra leiligheten døren, slik at de fikk tilgang og brukes brannslukkere for å slå ned flammene.

Som kommer brannmenn og helsearbeiderne deretter tok over, og mannen ble tatt med til et lokalt sykehus før de ble overført til Universitetet i Iowa Sykehus og Klinikker i Iowa City. Tjenestemenn sier mannen døde der lørdag ettermiddag.

Utgivelsen sier han er blitt identifisert som 57-år gamle Thomas Jones.

Brannen blir etterforsket.

Kjærlighet

0

Morsomt

0

Wow

0

Trist

0

Sint

0