Baconfest billetter til salg

0
32

WATERLOO — Billetterne er til salg nu for femte årlige Cedar Valley Baconfest (og BBQ, også!) Marts 24 på McElroy Auditorium.

Avanceret rabat på billetter er til salg indtil onsdag — $15 for voksne og $10 for børn i alderen 2-10 år. Billetter fra Marts 15-23 er $20 for voksne og $15 for børn. På dagen for begivenheden, vil alle billetter er $25.

Dette års arrangement vil igen har to shows, middag til 2 pm og 3 til 5 p.m. Deltagere ved hvert show vil modtage den sædvanlige billetpris på bacon-laden mad, live-underholdning og drikkevarer til salg.

Billetter er tilgængelige på kontorer, og Cedar Valley Udsendelse på 721 Shirley St., Cedar Falder, eller online på www.cedarvalleybaconfest.com.

Nogle af de virksomheder, der vil være en del af arrangementet omfatter: Cherry Creek Grill, Chad ‘s Pizza, Beck’ s Taproom, Scratch Cupcakery, Damon ‘s Sports Bar & Grill, Ædel Eg, Marco’ s Pizza, Zsavooz, Hansens Mejeri, Martin Brødre, Budweiser, Hormel Kød, Vender Catering og Arbejdsnarkoman Tjenester.

Kærlighed

0

Sjovt

0

Wow

0

Trist

0

Vred

0