Maart 13, 2018

0
29

Q: weten we dat de datum van afsluiting van Sears op Kruispunt?

A: Het is ingesteld voor begin April.

Q: Is Black Hawk Chiropractie in Cedar Falls nog open? We kunnen niet schijnen om contact met iemand via de telefoon.

A: het lijkt alsof de kliniek is gesloten.

Q: Wat is er gebeurd met de minachting van het hof KWWL is Elizabeth Amanieh werd aangeklaagd voor video-opnamen sommige van Chris Soules verschijning van een paar maanden terug?

A: Op het moment dat dit gesprek kwamen was de zaak nog steeds hangende voor de rechtbank.

Q: Is het waar een roller skating rink gaat in de oude Kmart gebouw?

A: Nee.

Q: BEN 600 gebruikt om lucht muziek zondagmorgen genaamd Leo Greco Verschillende Tijden. Is deze show volledig verdwenen of verplaatst naar een ander station?

A: Volgens het station, ze liep in de copyright problemen met de FCC-over sommige van het materiaal, en dus niet op de lucht nu. Als je naar www.youtube.com en zoek «Leo Greco,» sommige van de shows die beschikbaar zijn om te beluisteren.

Q: Wanneer doen we de plant aardappelen volgens de maan?

A: Volgens het Oude Boeren-Almanak, de meest «maan gunstige» data voor het planten van aardappelen zal worden 1-14 April of 30 April. De almanak zegt, «Plant bloembollen, tweejarige en meerjarige bloemen en fruit, die gekenmerkt worden gewassen onder de grond tijdens de donkere, of het afnemen van de Maan: vanaf de dag nadat deze is volledig op de dag voordat het weer nieuw.»

Q: Wat is de naam en de woorden tot in de jaren 1930 lied dat begon met «ik hou van je (I didn’ t want to do it)»?

A: Al Jolson eerste opgenomen «ik Hou van Je» in 1913; het is al vele keren daarna. De woorden:

Ik hou van je,

Ik wilde niet om het te doen,

Ik wilde niet om het te doen.

Je maakte me willen

En de tijd dat je het wist,

Ik denk dat je altijd wist het.

Je maakte me blij

Soms moet je maakte me blij

Maar er waren tijden, baby,

Je maakte me zo slecht voel.

Je maakte me aan het huilen ‘oorzaak

Ik wilde niet te vertellen,

Ik wilde het niet vertellen.

Ik wil een beetje liefde dat is waar,

Ja dat doe ik, ‘deed ik, u weet dat ik doe.

Geef me geef me geef me geef me wat ik huilen

Je weet dat je het soort kussen dat ik sterven.

Je weet dat ik van je hou.

Je maakte me aan het huilen voor

Ik wilde niet te vertellen,

Ik wilde het niet vertellen.

Ik wil een beetje liefde dat is waar,

Ja dat doe ik, ‘deed ik, u weet dat ik doe.

Geef me geef me geef me geef me wat ik huilen

Je weet dat je het soort kussen dat ik sterven.

Je weet dat ik van je hou

Q: in 2018 is de centennial jaar van de bouw van East High School, die werd gebouwd in 1918. Is er een erkenning of een viering door de Waterloo Scholen?

A: Volgens het Grout Museum, de eerste klasse te bezetten het Oosten Hoog gebouw op Hawthorn Hill (Vine Street) begon in September 1919. Dus de 1919-20 klasse naar de school in het nieuwe gebouw en studeerde af aan is er. De inwijding van de nieuwe school werd gehouden januari 1920. Waterloo Community Schools’ de woordvoerster Tara Thomas zei dat het district is van plan een feest te ere Oosten van het 100-jarig bestaan van de huidige middelbare school gebouw opening in 2019.

De gesprekken worden gehouden op een speciale Koerier telefoon lijn bij 234-3566. Vragen worden beantwoord door een Koerier van medewerkers op het Waterloo van de Openbare Bibliotheek.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0