Vores Mening: Rådet: Vedtage et budget, og så er det egne

0
33

De voksne har talt om. Statens Institut for Ledelse fortalte skænderier Waterloo Byen flertal i Rådet og Borgmester Quentin Hart, at manglende vedtagelse af et regnskabsår i 2018-19 budget, har konsekvenser.

Den interne magtkamp om at hæve skatterne (og gebyrer), eller foretage væsentlige nedskæringer, især i det offentlige sikkerhed positioner, har ført til et budget hårdknude mellem 4-3 flertal i rådet og borgmester. Den manglende evne til at opfylde den 15 Marts staten fastsatte frist, vil forlade byen med det samme niveau af skat samlinger til næste år, som i indeværende år. (Byrådet tilføjet budgettet til sin mandag aften dagsorden, så en afstemning kan komme derefter.)

«Waterloo vil stadig nødt til at fuldføre vedtagelsen af budgettet ved beslutning af rådet,» sagde Ted Nellesen, i Iowa Institut for Ledelse. «Uden et budget, der er vedtaget ved resolution, byen der ikke ville være mulighed for at beskatte eller forbruge penge på hånden i (FY 2018-19).»

Den straf forbyder byen fra at vedtage en skattesats, der forårsager nondebt service ejendom skat at være højere end i indeværende år, selv om det er usandsynligt, at afværge den nuværende flertal i rådet.

Hart har foreslået at hæve skattesatsen fra $17.60 til $17.76 per 1.000 $value. Det er faktisk en 1,4 procent nedskæring i boligejer skat, regninger, fordi staten rollback for nedsat et hjem er vurderet værdi fra 56,9% 55.6%.

Under Hart ‘ s plan, $12.14 ville betale for politi og brandvæsen; $2.99 for gæld og forpligtelser; 27 cents hver for vælgerne-godkendt bibliotek og Injektionsmørtel Museum afgifter; og $2.09 for parker, bibliotek, offentlig administration, kultur, kunst og alle andre ejendomsskat-støttede aktiviteter.

Han ville betale de øgede driftsomkostninger ved at hæve den nuværende gas-og elselskab franchise fee fra 3 procent til 3,5 procent at generere $450,000. Byen, der er vedtaget 2 procent i afgift i 2013, og skubbet det til 3% i 2014.

Franchise-gebyrer blev en gå-til «skat» for mange byer, efter at den Lovgivende forsamling, der er godkendt ejendom skattelettelser til kommercielle og multi-bolig ejere af fast ejendom i 2013, mens lovende lokale regeringer til at «fylde op» midler for at kompensere for indtægtstab, som uundgåeligt kom til kort.

Rådets medlemmer Margaret Klein, Steve Schmitt, Bruce Jacobs og Chris Shimp støttet en skattesats, der er skåret til $17.17 i overensstemmelse med de strategiske mål om $16.50 2022.

De var modstandere af den franchise fee stige, og mente med rette, at Hart er for optimistisk i, herunder $1,7 millioner i opfyldning, når den Republikansk kontrollerede Lovgiver er opsat på at belaste statskassen med en stor skattelettelse.

Endnu Jacobs og Klein ikke ønsker at blive generet med service nedskæringer.

«Rådet fastsætter retning af afgiften sats, og vi forventer, at administrationen og afdelingsledere til at finde måder til at hjælpe os med at komme der,» Jacobs sagde. «Jeg tror ikke, det er vores opgave at finde ud af, hvad vi kommer til at skære.»

«Vi er simpelthen det store billede organisation,» Klein sagde. «Jeg vil overlade udviklingen af denne til administratorer.»

Ikke så. For at citere Keramik Laden, «Hvis du bryde det, du har købt det.» Du vil egne stykker.

Waterloo Politiet Capt. Joe Leibold sagde en 2,5 procent nedskæring i politiets skat spørge kan mindske den kraft af 123 svoret officerer af syv, og samtidig fjerne den Voldelige Forbrydelser Ængstelse Team og Sikker Gader Task Force, som har taget næsten 400 våben ud af hænderne på folk, der ikke skulle have dem. De har forhindret skyderierne. … De er virkelig drejes ind i den kriminelle kultur på gadeplan.»

5 procent nedskæring kunne mister tilskud og 12 til 15 officerer.

Med en 2,5 procent nedskæring, Capt. Pat Treloar af Waterloo Brand Redning forventes længere svartider, nu omkring 30 sekunder bag sine fire minutters gennemsnitlige mål og station lukninger. Fem procent kunne shutter Station Nr 6 på Ansborough Avenue og Dixon Kørsel.

Fritidsfaciliteterne står over for et indtægtstab på grund af en ny Ung Arena leje med Waterloo Black Hawks og en nedgang i golf.

Klein foreslog, at sælge en af de tre golfbaner og lukke en af de to swimmingpools, selv om dræning Portene Park swimmingpool, kunne gøre det til en politisk varm sommer.

Schmidt taget hul Cedar Falls’ tilgang til den offentlige sikkerhed officerer — politiet er uddannet til at hjælpe i brand opkald, som Leibold og Treloar modstand. I betragtning af worst-case-scenarier, bør det ikke afvises ud af hånden.

Men hans idé om en metropolitan police force — belemrer Cedar Falls med Waterloo ‘ s problemer — der vil ske, når grise flyve.

Waterloo er Iowa ‘ s femte største by, men 12th i ejendom værdier, der forårsager sin skatteprocent til at være forholdsvis høj, hvilket rådet fleste nævner som en hindring for den økonomiske udvikling.

Men en væsentlig reduktion i byens tjenester, også ville være et stort rødt flag til potentielle virksomheder factoring i livskvalitet.

Det er en del af det store billede.

Folkene på rådhuset legeplads er nødt til at nå et rimeligt kompromis.

Kærlighed

2

Sjovt

2

Wow

0

Trist

1

Vred

6