Zon altijd gelijk

0
24

Open overheid is niet een politiek platform.Het is een basis-Amerikaanse recht.

Het politieke landschap is meer gepolariseerd dan ooit en het lijkt er weinig gemeenschappelijke grond voor de conservatieven en progressieven.

Transparantie — het houden van het licht op de people ‘ s business — behoort te worden, iets waar iedereen mee kan instemmen.

In plaats daarvan, conservatieven willen onthullen de geheimen van de liberalen en de liberalen willen belichten van de acties van de conservatieven.

Openheid in de overheid is niet een liberale, conservatieve, Republikeinse, Democratische, onafhankelijke, Libertaire vrijheid caucus probleem.

Het lijkt vaak om het even welke partij is in de minderheid, wordt de kampioen van de transparantie tot op het moment is het in de meerderheid.

Politici stomp op transparantie en zijn alle over open access, totdat ze iets hebben dat ze geheim wilt houden.

De noodzaak voor transparantie in de lokale, regionale en federale overheid overstijgt partijen en politieke ideologieën.

Checks and balances zorgen paar controles en weinig balans wanneer de ambtenaren makelaar deals achter gesloten deuren te verbergen en documenten bevatten belangrijke informatie aan het publiek heeft het recht, en vaak de behoefte om te weten.

De lokale overheid heeft de grootste impact in de levens van mensen op een dag-tot-dag-basis.

Of het nu is in de vorm van belastingen, omzetbelasting, belastingen, state-gedeelde dollars of federale subsidies, leningen en financiering van de lokale overheid is voor 100 procent de belastingbetaler gefinancierd.

Het publiek heeft het recht te weten hoe hun geld wordt besteed.

De beslissingen worden genomen, de dollars wordt uitgedeeld en de records die worden gehouden door de stadhuis, de provincie commissie, de raad van bestuur van het onderwijs of de utility district behoren allemaal tot de liberalen, conservatieven, Republikeinen, Democraten, zelfstandigen, Libertariërs en zelfs politiek ongeïnteresseerd personen.

Alle betrokken partijen hebben een belang in open vergaderingen en de openbare registers en moet zorg over de transparantie van problemen.

Het ontbreken van de noodzaak en waar is de transparantie van de overheid moet worden over de meest tweeledige oorzaak is, dat het bestaat.

Een politicus die echt geeft om de openbare dienst in een echte en betekenisvolle manier en volledig begrijpt wat een representatieve vorm van regering is, moet niet alleen kampioen openheid in de regering, maar moet de meest effectieve waakhonden, op zoek naar het publiek vertrouwen.

Helaas, deze soorten van gekozen functionarissen zijn moeilijk te vinden.

De pers probeert te houden een oog op de overheid en bloot clandestiene acties en in reactie journalisten zijn vaak bespot, gekleineerd en zelfs bedreigd voor slechts bezig met hun werk, als ze werken om te houden van de overheid eerlijke door gebruik te maken van de toegang wetten.

Maar, het publiek moet begrijpen dat de toegang tot documenten van de overheid en acties is niet alleen een media-rechts.

Het is uw recht.

Jim Zachary is de plaatsvervangend nationaal editor van CNHI, redacteur van het in Valdosta (Georgia) Dagelijkse tijd, president en voorzitter van het Rode & Zwarte Publishing Co. het dienen van de Universiteit van Georgia, vice-president van de Georgia Eerste Amendement Foundation, directeur van de Transparantie van het Project van Georgië en een lid van de Grady College van Journalistiek en massacommunicatie Raad van Vertrouwen.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0