Quad-Stad wilde eenden werkzaamheden te staken op het einde van het seizoen

0
26

DAVENPORT — Een van de slechtste seizoenen in de geschiedenis van de Quad-Stad wilde eenden, kan mogelijk de laatste zijn.

Team eigenaar Jordan Melville dinsdag aangekondigd op de Dwyer en Michaels’ ochtend radio show op 97X dat hij ophouden team bewerkingen na het einde van het seizoen, een moeilijk hoofdstuk voor een franchise die begon als één van de meest succesvolle in de minor league hockey 23 jaar geleden.

«Ik hou van de sport, ik hou van alles wat maar op een bepaald punt, de passie voor mij verloren is gegaan,» Melville vertelde de Quad-Stad Keer. «Niet omdat het van de markt, niet door het team, en niet omdat het van de competitie, alleen vanwege de manier van leven werkte.

«Er is geen enkele garantie in business, net zoals er geen garanties in de sport. Soms moet je gewoon hebben te geven».

Melville is de enige eigenaar van het team sinds 2013. Hij had oorspronkelijk voorraad in het team, terwijl een eigenaar van de Central Hockey League, die kocht de wilde eenden in 2012 werd het team geconfronteerd met financiële moeilijkheden. Na verschillende kansen krijgen om te verkopen het team, Melville en zijn bedrijf, bij de T&M-Groep van Bedrijven, nu Melville Global, koos om te blijven eigendom.

«We waarderen alles Jordanië heeft en de verbintenis die hij gemaakt hier,» TaxSlayer Center executive director Scott Mullen zei. «Ze zijn goede partners en we wensen hen het allerbeste.»

Onder Melville ‘ s eigendom, de wilde eenden gemaakt van de play-offs in vier rechte seizoenen, maar zijn 20-37-4, op tempo hun slechtste finish in de geschiedenis van de franchise.

«We zijn uit een competitie perspectief zeer teleurgesteld. Quad-Stad, we denken heeft een goede hockey traditie, er is zeker een geweldige uitvalsbasis voor het van de fans is er en we hebben gewaardeerd voor hun steun door de jaren heen,» ECHL commissaris Brian McKenna zei. «Ik weet dat het een moeilijk gaan van het uit de tijd dat hij kwam er … maar we waren hoopvol dat hij zou blijven. Hij is de beslissing genomen en zeker dat respecteren wij.»

In de afgelopen 14 maanden, het team ontslagen hoofdtrainer Terry Ruskowski, team-president en general manager Bob McNamara en directeur van hockey activiteiten Jon Piche.

Ondanks dat alles, Melville, zei hij verder geïnvesteerd worden in het team van de toekomst tot voor kort. Hij heeft gesproken met de burgemeesters van de Quad-Cities in februari om te praten over de toekomst van het team in deze markt en had een multi-jarige huurovereenkomst in het werken met de TaxSlayer Center.

Echter, persoonlijke problemen in de afgelopen twee weken veranderd de dingen drastisch.

Darryl Porter is een oude vriend van de Melville familie en was betrokken bij de kaartverkoop en groeiend team ontvangsten sinds de wilde eenden ontslagen McNamara in januari.

Melville was van plan om van de Portier te nemen op een nog grotere rol te spelen volgend seizoen maar onlangs ontdekte Porter was een herhaling van alvleesklierkanker, waar hij een overlevende.

Het nieuws was het breekpunt voor Melville, die de beslissing heeft genomen over de wilde eenden afgelopen dinsdag.

«Dat was het laatste ding. toen we ons realiseerden Darryl was niet meer in staat om ons te helpen bij alle,» zei Melville. «Het was een zakelijke beslissing is op veel niveaus … maar de emotionele tol echt ons afvragen of het iets was we hadden het hart om verder te gaan.

«We hadden om die beslissing te maken, de juiste beslissing voor ons, en voor onze onderneming was om te zeggen dat we deden ons best en heb niet het gevoel dat we kunnen blijven.»

Melville erkent dat er voldoende gekwalificeerde mensen die de baan in Porter ‘ s plaats, maar zei emotioneel was het niet de investering waard.

«Er zijn opties, maar het kwam neer op de vraag of we nog steeds het hart, heb ik nog steeds het hart?» Melville zei. «Het kwam meer dan we bereid waren te nemen.»

Zelfs met de emotionele kant zijn niet meegenomen in, het is al moeilijk voor de rechtvaardiging van de kosten van het bezitten van een minor league van het hockey team.

Melville schattingen hij verliest bijna $1 miljoen dit seizoen en cijfers is hij verloren minstens $4 miljoen omdat hij kocht het team.

Hoewel corporate sales waren dit seizoen, Melville gezegd waren ze niet op de plaats waar ze nodig zijn na vijf jaar werk.

«De voordelen voor de gemeenschap voor het sponsoren van het team, uiteraard het bedrijfsleven niet dat het er was,» zei Melville. «We waren over de helft van waar we moeten zijn in vergelijking met de rest van de competitie op het gebied van corporate sponsor dollar.

«Van een zakelijke beslissing te nemen, hebben we gekeken naar hoe veel we in staat geweest om de aantallen rond en hoeveel we moesten blijven om ze te verplaatsen. Op een bepaald punt, heb je om te zeggen dat het niet gaat gebeuren.»

Melville erkent dat er andere opties naast het afsluiten van een team in een markt die een vorm van professionele hockey 23 jaar.

De wilde eenden ondertekend een drie-jaar te verlengen met de ECHL in December. Om te breken die connecties, Melville gezegd dat hij zal moeten betalen aan de competitie van $250.000. Melville keek in het verplaatsen van het team naar een andere competitie, zoals de Southern Professional Hockey League, maar volgens Melville die beslissing zou hebben, kost een extra $250,000.

De competitie weigerde commentaar te geven op de financiële aspecten, maar zei wel dat Melville altijd de wilde eenden in goede staat.

Melville zelfs informeerde over de mogelijkheid van het nemen van een pauze voor twee of drie jaar en dan terug naar de ECHL, maar de competitie geweigerd dit verzoek.

«We hebben geen bepalingen waar kunt u gewoon nemen een jaar of twee uit, het behouden van je lidmaatschap en terug te komen op een bepaald punt in de toekomst op een onbepaalde datum en werken,» McKenna zei. «Je bent zowel in de competitie als een volwaardig lid in goede staat of niet.»

Melville is open voor de verkoop van het team voor het einde van het seizoen, maar zegt dat hij nog nooit heeft een aanbod ontvangen in zijn ambtsperiode als eigenaar.

«Als iemand anders wil het team, ze zijn van harte welkom om het te hebben, ze zijn welkom om een shot te nemen,» zei Melville. «Als er iemand is die denkt dat ze het beter doen dan ik, is er waarschijnlijk iemand die er zijn die kunnen maken dat het werk, maar op een gegeven moment heb ik om te kijken naar de aantallen en hoeveel ze bewegen jaar-op-jaar en het realiseren van dit nummer is nooit gaan krijgen naar waar het moet zijn zonder grote verandering in de markt.»

De wilde eenden zijn ook niet de enige investering voor Melville. Melville Global eigenaar van de Heer Glijmiddel, Canada ‘ s grootste snelle glijmiddel franchise. Melville is ook een partner in de Vancouver-based BrandLive, die produceert verschillende evenementen, waaronder een aanstaande music festival en in September van dat Melville is betrokken geweest bij het organiseren.

Zonder Porter, Melville toegelaten zijn inzet niveau van de wilde eenden kon niet worden wat nodig was om het team de bediening van de manier waarop hij wilde.

Het team zal sluiten het seizoen op 7 April thuis tegen de Cincinnati Cyclonen. Melville, aldus het team plannen tot voldoening van alle schulden zo snel mogelijk.

«De fans moeten niet merken iets anders, behalve voor het einde van een seizoen,» zei Melville. «We spelen ons spel en aan het einde van dat spel gaan we inpakken zoals we meestal aan het einde van het seizoen, maar we gewoon niet uitpakken weer.

«We zorgen ervoor dat al onze rekeningen zijn betaald en dat er niemand links die de tas voor onze ongelukkige financieel onvermogen om dit ding zin te maken. We zorgen ervoor dat we verlaten de stad, met onze hoofden in de wolken.»

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

1