Två Cedar Falls marketing-byråer meddela förvärv

0
25

CEDAR FALLS — Två lokala reklam/marknadsföring myndigheter har aviserat separata förvärv.

Mudd Reklam meddelade på tisdagen att det har förvärvat Shift, en Chicago-området leverantör av «kommunikation supply chain lösningar.»

Skift grundades 1968 som ett tryckeri men gått över till internet som att tekniken utvecklats. Det ger tillverkare med byrå och marknadsföring av tjänster, distributör och återförsäljare stöd och angränsande företagstjänster.

I och med 2016, Skift började ett joint venture med Mudd, en full-service, marknadsföring och reklam för företag som betjänar fordonsindustrin.

«Vi är glada att kunna bygga vidare på framgången för vårt joint venture och föra skiftlag i Mudd Reklam,», sade Jim Mudd Jr, VD Mudd Reklam.

I förvärvet, Mudd har blivit majoritetsägare i Skift. Andy Thomas är en minoritet av aktierna och kommer att kvarstå som VD för Skift, och Mary Kay Mudd-Bushonville kommer att bli den verkställande ordföranden i Skift.

Också, Strömstyrka Marknadsföring Och Fundraising meddelat att man har förvärvat Kreativ Kommunikation & Design, en reklambyrå med kontor i Wausau och Madison, Wis. Creative kommer att bli stämplad som Strömstyrka.

«Detta förvärv är en del av vår övergripande Midwest tillväxtstrategi», säger Bryan Allvar, VD och koncernchef för Strömstyrka. «Vi är glada att välkomna den Kreativa team att Strömstyrka familj.»

Strömstyrka kommer att behålla Kreativa ägare. Chris Liedtke kommer att vara Strömstyrka: s director of Wisconsin verksamhet. Cindy Baumann kommer att vara Strömstyrka är skaparen av möjligheter och kommer att dela sin tid mellan Wisconsin, Florida, där Strömstyrka största kunden, Memorial Hälso-och sjukvården, är beläget.

De båda företagen har samarbetat på kundens projekt för nästan två år. Creative har en personalstyrka på 10 personer.

I och med 2014, reklambyråer MIG&V (Mathis, Allvar & Vandeventer) förvärvade HRB (Henry, Russell & Bruce) för att skapa Strömstyrka Marknadsföring Och Fundraising. Ampere är en 40-person-byrå med kontor i Cedar Falls, Cedar Rapids, Quad-Städer och Des Moines. Strömstyrka till stor del arbetar med hälso-och sjukvård, utbildning, ekonomiska och ideella kunder.

Både Mudd och Strömstyrka är i Cedar Falls Industrial Park.

Kärlek

0

Rolig

0

Wow

0

Sorgligt

0

Arg

0