Twee Cedar Falls marketing bureaus kondigen overnames

0
31

CEDAR FALLS — Twee lokale reclame/marketing bureaus hebben aangekondigd aparte overnames.

Mudd Reclame kondigde dinsdag de overname aan van Shift, een Chicago-gebied aanbieder van «communicatie supply chain oplossingen.»

Shift is opgericht in 1968 als een drukkerij maar overgestapt naar het internet, omdat dat de technologie geëvolueerd. Het biedt fabrikanten met agentschap en de marketing van diensten, distributeur en dealer ondersteuning en aangrenzende zakelijke diensten.

In 2016, Shift begon een joint venture met Mudd, een full-service marketing -, reclamebureau waar de auto-industrie.

«We zijn verheugd om te bouwen aan het succes van onze joint venture en brengen de Shift-team in de Mudd Reclame,» zei Jim Mudd Jr, CEO van Mudd Reclame.

In de overname, Mudd is uitgegroeid tot de grootste aandeelhouder van de Shift. Andy Thomas is een minderheidsaandeelhouder en blijft aan als CEO van de Shift en Mary Kay Mudd-Bushonville zal de uitvoerend voorzitter van de Shift.

Ook Stroomsterkte Marketing & Fondsenwerving kondigde de overname aan van Creatieve Communicatie & Design, reclamebureau met vestigingen in Wausau en Madison, Wis. Creatieve zal worden gebrandmerkt als een van de Stroomsterkte.

«Deze acquisitie is onderdeel van onze totale Midwest groeistrategie,» zei Bryan Ernstig, president en CEO van Stroomsterkte. «We zijn blij met het Creatieve team om de Stroomsterkte familie.»

Stroomsterkte zal behouden Creatieve eigenaars. Chris Liedtke zal worden Stroomsterkte directeur van Wisconsin-operaties. Cindy Baumann zal worden Stroomsterkte van de maker van kansen en verdeelt haar tijd tussen Wisconsin en Florida, waar Amperage ‘ s grootste klant, Memorial Gezondheidszorg, is gelegen.

De twee bedrijven zijn samen te werken aan projecten bij klanten voor bijna twee jaar. Creative heeft een team van 10 mensen.

In 2014, reclamebureaus ME&V (Mathis, Ernst & Vandeventer) verworven HRB (Henry, Russell & Bruce) te maken van de Stroomsterkte Marketing & Fondsenwerving. De stroomsterkte is een 40-persoon bureau met vestigingen in Cedar Falls in Cedar Rapids, de Quad-Steden en Des Moines. Stroomsterkte grotendeels werken met de gezondheidszorg, het onderwijs, de financiële en de non-profit klanten.

Zowel Mudd en Stroomsterkte zijn in de Cedar Falls Industriële Park.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0