Wees voorzichtig bij het opslaan van medicijnen en supplementen samen

0
28

Beste Dokter: ik neem over negen verschillende medicijnen en voedingssupplementen per dag. Ik gebruik een pil container met sleuven voor de ochtend en de avond, en het heeft betrekking op een periode van twee weken. Kunnen deze medicijnen en supplementen worden veilig opgeslagen? Verliezen zij de potentie wordt opgeslagen als ze in de container voor twee weken?Geachte Lezer: Met negen verschillende pillen in te nemen elke dag, onze eerste gedachte is moet u ervoor zorgen dat elk van de medicijnen en supplementen is niet nodig. Als uw recepten zijn geschreven door meer dan één arts, contact op met uw apotheker over elke duplicatie. Het is mogelijk dat een recept om gevuld te worden met zowel een merknaam medicijn en een generiek medicijn. Wat eruit ziet en klinkt als twee verschillende soorten pillen kan in feite een dubbele dosis van dezelfde medicatie.

Uw apotheker ook kunnen wij u adviseren met welke medicijnen u neemt het potentieel hebben voor negatieve interacties. Wij raden u aan hem of haar weten over alle van de voedingssupplementen die je neemt. Terwijl supplementen niet nodig een recept voor kopen, kunnen ze een negatieve interactie met geneesmiddelen op recept.

Met deze hoeveelheid pillen in je leven, een bijgewerkte lijst van al uw medicijnen is een goed idee. De naam van de voorschrijvende arts als van het voorschrift begon, de datum van de meest recente vullen en aanwijzingen voor gebruik. Breng deze lijst aan elke medische afspraak, met inbegrip van de tandarts. Om zeker te zijn dat je niet jezelf in gevaar, toon het aan je apotheker bij het vullen van een nieuw recept en wanneer u het toevoegen van een kruiden-of voedingssupplement voor uw regime.

Uitgaande van uw medicijnen en supplementen zijn vrijgegeven voor de mogelijke interacties, het is fijn om ze op te slaan samen. Het poeder of het residu van de pillen of gel caps is klein genoeg om een verschil te maken. Als voor de potentie, twee weken is een korte genoeg tijd is dat, zolang u de opslag specs van elke pil, ze moeten wel goed.

Maar hoe medicijnen worden opgeslagen invloed op hoe goed ze werken. Vochtigheid, licht, lucht en warmte, kunnen een negatief effect hebben, vernederende bepaalde ingrediënten in pillen.

Terwijl de meerderheid kan veilig worden bewaard bij kamertemperatuur, het lezen van de literatuur die hen begeleidt om zeker te zijn. Bewaar uw medicijnen op een koele, droge plaats, weg van zonlicht en een bron van warmte of vocht. Wij ontraden badkamers, met wisselende vochtigheid van de douches en baden, of de keuken, met hitte en vochtigheid. In plaats daarvan, overwegen een dressoir lade of op een kast plank. Waar u ook besluit te bewaar uw medicijnen, zorg ervoor dat ze zijn duidelijk gemarkeerd en veilig voor huisdieren en kinderen.

Vragen sturen naar askthedoctors@mednet.ucla.edu, of schrijven: Vraag de Artsen, c/o Relaties met de Media, UCLA Gezondheid, 924 Westwood Blvd., Suite 350, Los Angeles, CA, 90095.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0