Fotozoektocht: Reflecteren zwembaden — 35 aansprekende voorbeelden (35 foto ‘ s)

0
64

Momenteel te zien in: NL

Klik op «toevoegen» in het artikel op uw website of blog.

Voor deze water schilderijen niet nodig een doek en een borstel, maar het vereist een vijver als een spiegel reflecteert het omringende landschap. Dit water werd genoemd de reflecting pool. Spelen met reflecties van het landschap, het huis en de hemel, het versterkt het gevoel van schoonheid van de natuur en de architectuur.

R ONTWERP landschapsarchitectuur P. C.

1. «Vloeibare spiegel«
De afbeelding die je wilt vangen kan variëren van een silhouet aan de luxe van de Villa naar het badhuis op het dek. De reflectie in het water accentueert de beste aspecten van een huis, veredelt de weergave van een constructie. Om een interessante foto, het is niet nodig om een Grote architectonische object. Maar het belangrijkste is voor het berekenen van de grootte en kies de vorm van het zwembad van het object weer te geven met de nauwkeurigheid te raken «frame van een vloeibare spiegel».

Reflecterend zwembad op de foto hierboven is gelegen naast een klein vliegveld in new York. Kalm wateroppervlak aan het licht brengt een «foto» van de hemel met bewegende wolken en krijgen hoogte vliegtuig.

Hendel Huizen

2. Verbeterde schoonheid
Een klassiek rechthoekig zwembad in Minneapolis pakt de afbeelding fijne manor house. Om een beter beeld te geven van de architectonische kenmerken van het gebouw, de grond van het zwembad en parasols donker blauwe tegels.

PAD studio

3. De reflectie eigenschappen
Natuurlijke vijver in deze foto helpt om de aandacht te vestigen op een van de belangrijkste voordelen van een houten huis in Hampshire — een verticale bekleding van de borden in verschillende tinten. De vijver is er geen chemie: er is maar één concessie te technologie — pomp, die soms wordt gebruikt voor het reinigen van de vijver van de bladeren.

OVER HET ONDERWERP…
Natuurlijke zwembaden: Meer schoonheid, geen chemicaliën

AR Design Studio Ltd

4. Drie-dimensionale «verpakking»
Wij kunnen het drie-dimensionale, drie-dimensionale, als het zwembad is een «wrap» rond het huis. Dat was met een twee-verhaal huis in Hampshire. En hielp in dit eenvoudige het zwembad, de omliggende terras.

Audrey Matlock Architecten

5. De juiste maat
Overweeg het beeld dat u wilt vastleggen: in een veel te kleine zwembad kan niet passen, en te groot afspiegeling van iets dat is niet nodig.

In de foto — Catskill Mountain House. Het zwembad weerspiegelt de hemel, wolken, bomen en architectuur.

Bianchi Ontwerp

6. «De spiegel« voor hout
Dit zwembad in de tuin van het Oude Midden-Amerikaanse Phoenix is gemaakt om aan te geven een luxe 90-jaar oude boom — Melia azedarach, die ook wel de Indische sering (Chinaberry boom). Het zwembad in de vorm van een brede uitgestrekte arc kwam net voor een boom in vorm en grootte, en benadrukt zijn charme en kracht.

MOX landschap Studio

7. Natuurlijke foto
De oppervlakte van het water kan het niet alleen «foto ‘ s» van de werkelijkheid, maar ook mooi om het frame. Maar de plannen en denken door de reflecting pool kan veranderen in een fascinerende werk van de natuur schilderijen, waar het water nog steeds het is een «canvas» op die er een natuurlijke stuk van de kunst.

Selectieve Ontwerpen door Shane LeBlanc

8. EnGras tot oneindig
Een andere natuurlijke beeld ontstaan dankzij de «oneindige» zwembad, langs de kleuren van de zonsondergang hemel op Callaway gardens in pine mountain in Georgia.

Opmerking: Vanaf het infinity zwembad (met geen zichtbare kant) het water overloopt van één of meer randen, geven de indruk dat het water oppervlak heeft geen grens. Optische illusie van de uitgestrektheid van het water oppervlak gemaakt wanneer de rand van dit zwembad past in het landschap, de zee of de hemel, dus een kunstmatige vijver vaak is geplaatst op de top van de helling. Zwembaden met optische illusies, meestal een complex apparaat en de weg in uitvoering.

Lewis Aquatech

9. Aan de rand van het bos
Echter, het creëren van een mooi uitzicht, niet per se om de bouw van een infinity-edge zwembad op de steile kliffen, het creëren van een eindeloze vooruitzicht. Slechts een klein hoogte verschil, bijvoorbeeld, op de grens met het bos. Bovendien, de infinity pool kan worden geplaatst, zelfs op een vlak gebied.

OVER HET ONDERWERP…
Meer infinity zwembad in onze collectie van foto ‘ s

Selectieve Ontwerpen door Shane LeBlanc

10. Mobile viewpoint
Afhankelijk van waar u kijkt op het zwembad, vaste bekijk de veranderingen (meer dan in het geval van een spiegel). Dus van plan een review punt afhankelijk van de foto die u wilt zien. En nogmaals, kijk naar het water level — met deze aanpak voor de invoering van een zone van meditatie is uitgegroeid tot een trend voor dit jaar.

Let op: de infinity Pool in de foto hierboven verbindt het bos en landbouwgrond in de buurt van Atlanta. Het verplaatsen van stoelen op het gebied van meditatie, is het mogelijk om het standpunt van de tuin en het water oppervlak.

Wagner Hodgson

11. Keer de ruimte

Feit: het Water is visueel vergroot de ruimte en het aantal planten op de banken «toegenomen» twee keer.

Dit effect werd gebruikt door de makers van het bassin in Vermont (hierboven afgebeeld). Siergrassen werden langs het zwembad, zodat de afbeelding, de planten kijken in het bijzonder expressief.

Vereniging van tuinarchitecten (SGD)

12. Het effect van rust
De stilte en de reflecties in het water maken deze fascinerende organen van het water, het geven van een vrede tuin, of het natuurlijke verstand, die als aanvulling. Een podium of een brug, zweven over het water — de plek waar je wilt zitten in de middag, het verbergen van de drukte, het kijken naar de reflecties van de wolken en vliegen over het water vogels.

Blasen Landschap Architectuur

13. De juiste plaats
Reflecterende zwembaden hebben een lange weg van de grote stad zwembaden, die vereist investeringen en een constante aandacht voor het kleine, moderne vijvers. In feite, de ideale reflecterend zwembad hoeft niet duur te zijn en kostbaar. Zelfs op een klein terras of tuin wordt een plek voor de reflecterende vijver kunt «opladen» van uw energie in de ruimte of, omgekeerd, om te worden gevuld met vrede en sereniteit.

Voorbeeld van een kleine infinity zwembad in San Francisco (foto boven), die fungeert als een plek voor meditatie op een steile heuvel. Door de ligging van de vijver ziet er niet om «naar beneden vallen» en verhoogt een geweldig perspectief.

Enroot Landschap, Planning en Ontwerp

14. Compact formaat
De oppervlakte van de spiegel van een kleine vijver in Toronto, weerspiegelt de blauwe hemel, de toppen van de bomen en wit en crème tulpen. En de tuin voegt diepte en mysterie.

OVER HET ONDERWERP…
Privé-strand: Hoe te maken van een zwembad

Broadhurst + Associates

15. Water of steen
Spiegelende vijvers kan heel klein zijn, zo baden voor vogels. Zelfs een ondiepe schotel gevuld met water weerspiegelen alles eromheen. Niet kunnen plaatsen van het zwembad? — Maak je geen zorgen: gepolijste steen heeft ook een goede reflecterende eigenschappen.

Selectieve Ontwerpen door Shane LeBlanc

16. Kleiner is beter
Reflecterende zwembaden moet worden veel kleiner dan normaal. Diepe vijver vereist meer investeringen en middelen, de reflectie kan niet altijd perfect zijn.

Selectieve Ontwerpen door Shane LeBlanc

17. Rust, alleen maar rust
Om een betere afspiegeling van het water in het zwembad moet zo rustig mogelijk. Glas oppervlak mag niet verstoren, noch barst waterstralen van de fonteinen en stromende watervallen. Natuurlijk, hellende -, water-items nodig is voor het vullen van het landschap vitaliteit, Glans, glitter, energie en aangenaam geluid. Maar alleen een vijver met stilstaand water zal de weerspiegeling van de lucht en de bomen rond het in een levend kunstwerk.

Broadhurst + Associates

18. Perfect design
Meestal is de rand van de reflecting pool is gelegen op een grotere diepte dan het Centrale deel. Dit ontwerp remt de vorming van golven en zorgt voor een stabiele ondergrond.

C. O. S Design

19. De juiste kleur
De kleur van het interieur van het reservoir is afhankelijk van welke kleur het water dat u wilt krijgen.

Feit: hoe donkerder het water wordt weergegeven, des te beter weerspiegelt. Dat is de reden waarom met uitzicht op het zwembad of de basis van de vijver vaak donker dat je niet kon zien de bodem. Dit zwembad ziet er mysterieus en lijkt dieper dan het werkelijk is. De grootte en vorm van het zwembad maakt niet uit.

Foto: het zwembad in de SPA complex in Melbourne, bekleed met zwarte mozaïek, biedt een uitstekende reflectie effect en licht-turquoise — nodig accent kleur

Elithus ik Stockholm AB

20. Blauw voor de dag sky
De blauwe kleur van het water versterkt het spiegel effect van de reflectie van de lucht. En de mate van blauwheid van het wateroppervlak hangt niet alleen reflectie, maar ook van de afwerking van het zwembad. Aan de kleur van het water keek diep blauw, voor de bekleding van kunstmatige vijvers en reservoirs met een donker blauwe afwerking.

Betonnen rand op de foto hierboven is gebouwd op een heuvel, omgeven door bossen. Blauw gerichte oppervlakken van het reservoir en de bestrating van lariks is zeer geschikt voor het zweedse bos landschap. Daarom, zwemmen in het zwembad, de eigenaren voelt als zweven tussen de bomen.

Aloha Zwembaden Pty Ltd

21. Donker — voor zonsondergangen en zonsopgangen
Dit moderne zwembad in Melbourne herhaalt de kleur van de lucht en het spel van kleuren in de wolken. Voor uitzicht op het zwembad koos voor een donkere tegel, die stuurt de toestand van de natuur in bepaalde tijden van het jaar. Donkere zwembad contrasteert met de lichte bestrating van natuursteen en houten spanten van het paviljoen.

Pence Hathorn Zilver

22. Space Odyssey
Het recht weerspiegelt zwembaden — klein. En omdat ze direct kunnen het regelen van een plek om te ontspannen in de ligstoelen. Fantastisch gevoel! Of zweven boven het water, of genieten van de zachte wolken op weg naar de interstellaire ruimte.

WA Ontwerpen Architecten

23. Fashion geometrie
Nu in de trend zwembaden de strenge geometrische vormen: rechthoekig of de letter L. het maakt niet uit, verhoogd of gelijk met de bestrating. Opties met zacht gebogen randen ook het recht hebben om te bestaan. Dergelijke reservoirs, is gemaakt in een natuurlijke stijl, vooral goed in het kader van de stenen.

Let op:
een Verhoogd zwembad in de foto in tweeën splitst de minimalistische tuin ruimte, die zowel een vijver-en beeldhouwkunst.

Golightly Landschap Architectuur

24. Zwembad als onderdeel van de architectuur van het huis
De buitenkant van dit huis in Birmingham is nauw verbonden met het interieur. Woonkamer blijft met uitgang naar het terras — open kamer met een reflecterend zwembad en een haag van buxus.

OVER HET ONDERWERP…
Photohunt: 79 manieren een plaats te vinden om het zwembad op zes hectare

C. O. S Design

25. Minder ruimte — dichter bij huis
Beperkte ruimte vereist dat het zwembad werd geïntegreerd in de structuur van het huis. In dit geval is gebouwd dicht bij het gebouw. Vaak zijn de eigenaren van kleine percelen liever kleine waterlichamen in de L-vorm rond het huis.

Merk op hoe de mooie gladde stoep, zonder een kant, wanneer de steen blijft boven het water (zie foto hierboven). Donker blauwe tegel ondersteunt de sfeer van de warme zomeravonden: diep water blauw trekt de lucht, en geeft comfort.

Chris Briffa Architecten

26. Water is de voortzetting van het huis
Reflecterend zwembad in deze foto gedaan als een voortzetting van de moderne woning in Malta. Eetkamer drie glazen wanden en de bodem van de betonnen plaat staat in een lijn en zweeft boven een 12 meter lang zwembad, dat omringd wordt door olijfbomen.

Alterstudio

27. In het water
Dringende entree entree van de woning op het dek over het water.

Let op: Xosaev van het huis op de foto begeleidt water en binnen het gebouw. Een kleine reflecting pool aansluiten van de in-en exterieur van de moderne huizen in het Amerikaanse Austin is gebouwd op één niveau met de vloer en wordt begeleid door overschrijding van het huis van de eigenaar, door ze te vullen met een gevoel van vrede. Zonlicht weerkaatst tegen water, vallen in vorm en kleurrijke vlekken op de vloer. Gladde kiezelstenen op de bodem van het zwembad wordt donkerder naarmate het water, in contrast met wit gips in het huis.

Wagner Hodgson

28. Of een brug, of een veranda
Een reflecterend zwembad verbindt het houten huis in Burlington (USA) met een tuin. Dek over het water — plaat van Zandsteen paarse tint leidt naar de ingang van het huis. Nacht van de brug is prachtig verlicht door Led ‘ s. Bekleed met houten palen gebouwd in het zwembad en de illusie creëren dat het huis bleek uit het water. Het zwembad verzamelt regenwater stroomt naar beneden in de keten van het dak.

Gregory Phillips Architecten

29. Uitbreiding reflectie
Innovatieve expansie van de ruimte — reflectie-glas gevel verhoogt visueel de grootte van het huis.

30. De foto in het kozijn
In de lobby van dit beknopte huis in new York, het landschap en het zwembad buiten het raam omlijst door het raam creëren van een drie-dimensionaal beeld van een landschap met bomen van ongebruikelijke vorm.

Ontwerp van het landschap door James Brunton-Smith Beperkt

31. Zwembad als een element van het landschap ontwerp
Deze Engelse tuin De Howard tuin, ontwikkeld door James Brunton-Smith, een klein zwembad ligt verborgen tussen de pad en de beplanting — het is niet evident is. Door de vorm en de kleur van het zwembad precies passen in de samenstelling van de tuin, het afstemmen van de stijl en geïntegreerd met de andere elementen.

Bureau Architectonische Volgorde

32. In de geest van de russische bossen
Een kleine vijver in een natuurlijke stijl op een eigen perceel in de buurt van St. Petersburg herhaalt de eigenaardigheden van de russische natuur van deze band: in plaats van plint — lokale keien.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: russische tradities in een engels interieur

ARCHDUET&DA

33. De reflectie in de vloer
Zomer huis in het voorstedelijke dorp is gebouwd direct over de vijver. Door de glazen vloer en transparante tafelblad is perfect zichtbaar water met goudvissen. En in de vijver weerspiegelt de transparante vloer van het tuinhuisje.

Lewis Aquatech

34. «Kan verf«
Op deze foto de infinity pool hangt over de rivier, samen met de bos en beantwoord de vraag: wat gevoeld kan worden springen in de verf. Het feit dat het zwembad gemonteerd gekleurde LED-verlichting, verstrooiing van licht in de waterkolom. Gloeiende helder blauw zwembad, maar nog steeds omgeven door verlichte bomen, ziet er fantastisch uit.

OVER HET ONDERWERP…
8 manieren om te verbeteren van het zwembad, als je gewoon zwemmen al moe

Supon Phornirunlit / Naked Decor

35. De Romantiek Van Het Zuid-Oosten
Het terras van het huis in Washington een verzameling van moeilijk schoon te planten vervangen de kleine reflecting pool — dit ontwerper geïnspireerde zwembad in de lobby van het Thai hotel. Het verzamelen van goedkope paraplu ‘ s, stoelen en cijfers van de olifanten, de auteur van het project heeft de sfeer van het Oosten. Glow globes en kaarsen maakt deze plaats is vooral romantisch in de avond.

HET IS JOUW BEURT…
Heb je een plot reflecting pool? Of wil je gewoon verwachten hem om te doen? Vertel ons over uw ervaring en zien beelden van vijvers en zwembaden met interessante reflecties.