Project van de week: Drie keer van het jaar in de tuin in de buurt van Ryazan (28 foto ‘ s)

0
48

Momenteel te zien in: NL

Klik op «toevoegen» in het artikel op uw website of blog.

Deze tuin is ontworpen en gebouwd voor comfortabele suburban gezin met drie kinderen en is vernoemd naar de beroemde chocoladefabriek van «Red October». In het voorjaar, de zomer en in oktober, de tuin speelt rode herfst kleuren, en plot lijn, opgesteld in blokken, die doet denken aan chocolade.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste lente in de tuin

Over het project
Plaats: dorp Kasari, oblast Rjazan
Jaar: oplevering — oktober 2016; de foto ‘ s in het voorjaar, de zomer en het najaar van 2017
Grootte: 30 hectare
Die woont hier: een jong gezin met drie kinderen
De auteur van het project: landschapsarchitect Tatiana Zvezdochkina, de VENUS DESIGN Studio
Interessant feit: in het Najaar van 2016, het project «Rode oktober» werd bekroond met een zilveren medaille in de nominatie «Beste project» wedstrijd «landschap van de herfst». Video gefilmd in oktober 2017, een jaar na de bouw
Foto: Evgeny Golikov

Natalia Tveritinova

Landschapsarchitect Tatiana Zvezdochkina uitgenodigd om het project gebied van de langgerekte vorm, die haar herinnerde aan een chocolade bar. Wanneer het project is afgerond en de bouw begon, klanten had gekocht van een aansluitende terrein. Tatiana was lightning-naar-een combinatie van beide sites in een uniform concept en de plek van de tuin op een vierkant perceel.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Project geometrische lay-out en zigzag paden heel veel klanten. Ze zijn niet bang van de hoeken van de tracks en de grafische ruimte.

Om een verdere indruk maken op uw klanten, de ploeg die aan het project werkte, heb ik besloten om wikkel het in folie en de wrapper, zoals chocolade. Als zodanig, het project en overhandigd aan de familie.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

De basis van het ontwerp-concept is de kleur van de structuren op de goederen, bekleed met baksteen, de kleur van melk chocolade. Helder en op hetzelfde moment een ingetogen palet maken van rode accenten, tal van schakeringen van groen en chocolade toon van gebouwen. Het feit is dat de klanten, zoals de kleur rood en vroeg de architect in de tuin hij is altijd aanwezig. Op hetzelfde moment, de wens was «kleur gematigdheid».

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste voorjaar in de tuin. In de voorgrond van de mountain pine (Pinus mugo), phalaris reed (Phalaris arundinacea), gevleugelde Euonymus (Euonymus alatus)

Om de tuin nog meer interessante Tatiana besloten door de verschillende niveaus. De mooiste composities van vaste planten en coniferen geplaatst op verhoogde bedden, buiten het bereik van Huisdieren — twee grote honden.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste voorjaar in de tuin. Tuin bonsai — pine niwaki

In eerste instantie was het project niet in een tuin van bonsai. Maar wanneer het huis van de eigenaar zag ze in de kinderkamer, realiseerde ik me dat dit precies is wat ontbreekt in zijn tuin. «Gevormde pijnbomen, twee grote dennen niwaki — harmonieus passen in de tuin ruimte. Misschien was het omdat de plot heeft veel van andere naaldbomen: gewone, zwart en wit. Ik ben altijd een tegenstander van het gebruik van bonsai in niet-Japanse tuinen. Maar nu denk ik dat niwaki kan gaan om bijna elk project. Het belangrijkste is om te kiezen van de juiste plek,» aldus Tatjana.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste lente in de tuin

Het pad vanaf de Parkeerplaats naar het huis ligt aan de plant groepen met rood-bruine accenten. Dezelfde loopbrug leidt van het huis naar de tuin met bloeiende appelbomen, tuinhuisje, stoombad en relaxruimtes met een buiten open haard en een pergola.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste lente in de tuin

In pergola, plaatste de hangende swing en de originele geschorst tabel. De lente stemming wordt gemaakt door de verstrooiing van verse geblazen dun, licht groen en bloeiende appelbomen. De ondersteuning van de werking van heldere details in het ontwerp van deze vakantie plek.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Op de foto: bergenia (Bergenia)

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste voorjaar in de tuin. «De Magento cloud» van de jonge sier appelbomen (Malus) rassen van Coccinella

De naam van de variëteit Coccinella vertaalt als «lieveheersbeestje», en dit is geen toeval: bloeiende appelboom begint met rode knoppen-ballen, die in bloei vormen een zachte wolk van roze bloemen. Tatiana koos voor deze verscheidenheid is het benadrukken van de chocolade kleur van de gebouwen van Coccinella ongewone rood-bruine jonge bladeren, en bijna dezelfde kleur, maar iets donkerder dan de takken.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Het gebruik van kleur in de tuin aan het toeval wordt overgelaten. Geen van de planten verschenen er door een ongeval. In plaats van de gebruikelijke berk in overvloed groeit buiten het politiebureau, zet Ehrman ‘ s berk (Betula ermanii), crème-witte kleur van de schors, die herhaald wordt in de bestrating kleur travertijn.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: eerste voorjaar in de tuin. De bloei Kweepeer Japanse (Chaenomeles japonica)

Voor een meer decoratief verhoogde bedden hebben zamulchirovat dennenappels.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: zomer in de tuin

Tijdens de zomer dag geeft schaduw pergola. Kleur kussens gemaakt van waterdichte stof gekozen om te voldoen aan de dieprode beplanting rondom de Zithoek.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Hangende swing en tabel zijn erg populair bij de eigenaren. Door hun eigen toegang, is er een bijzonder genoegen om te drinken koffie in de ochtend of ‘ s avonds thee, het inademen van de geur van Jasmijn. In de mond het water geven van de bloemen de laatste rijmen met de kleur van de gordijnen pergola.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Alle bijzonderheden van het project openlucht meubilair, de inrichting en de textiel — ook tot in detail uitgewerkt. Binnenhuisarchitect Studio handmatig verplaatst de stof kussens op de plantmachine voor vetplanten.

«Textiel voor kussens koos de meesteres van het huis. We waren een beetje ongerust vanwege het heldere turquoise prints, en ze wonder boven wonder zei de kleur van het water in het zwembad, dat bleek later. De algehele kleur van het concept is ingewikkeld en uitgegroeid tot een veelzijdige,» zegt Tatjana.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

De extra ruimte geplaatst, de garage, een volière, een groot buitenzwembad, fruit en pine garden, recreatieruimte met hangmat, grote grasvelden om te spelen en te sporten.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Plot lijn als zich hebben ontwikkeld in de «chocolade blokken». Tuin paden geplaveid afwisselend met tegels op de kleur van de melk en witte chocolade.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Op de foto: phalaris reed (Phalaris arundinacea), everbearing aardbeien «Garland», duizendblad (Achillea millefolium), Paprica, geyhera bloed-rood (Heuchera sanguinea), Highlander samenleving of amplexicaul (Polygonum amplexicaule), gevleugelde Euonymus (Euonymus alatus), mountain pine (Pinus mugo)

Kleurenpalet van de tuin — verschillende tinten van chocolade en rijpe bessen: scharlaken, paarse, cherry — net als chocolade met bessen vullen. En het fruit van rode bessen en aardbeien zien er niet alleen mooi, maar ook heel smakelijk.

De favoriete plant was geyhera bloed-rode is een van de mooiste vertegenwoordigers van dit geslacht. De kleine rode roosjes klokken gemonteerd in de hoge sierlijke borstel. Amerikanen noemen gaharu red bull.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Valeris suikerriet — gras vaste plant, het is mooi bont blad contrast met longitudinale romig-witte strepen.

Pine mountain, bereskleta cruise, Highlander amplexicaul, duizendblad en Echinacea iets verhoogd boven de grond, waardoor de landing bijzonder aantrekkelijk.

«De nummers op verhoogde bedden voor een meer decoratieve heeft een dichte gordijn van een mandje aardbeien te plukken, die graag de overvloedige oogst kort na het planten,» vertelt Tatiana.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: zomer in de tuin. Duizendblad «Paprika»

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: zomer in de tuin. Geranium bloed-rood (Geranium sanguineum) Album, astilba Chinees (Astilbe chinensis), Menzies Pimpernel (Sanguisorba menziesii)

Geranium blood red Album geplant neer op de rand van de stoep en perfect beslaat de begane grond. Dit type van geranium dankzij de decoratieve blad niet alleen in de zomer maar ook in de herfst, wanneer de stengels en de onderste bladeren worden rood en de top blijven groen.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

«We zijn niet bang om het gebruik van de zogenaamde plant-agressors: phalaris geplant in containers, Vinca minor en saturdayday land everbearing aardbeien in de plantaardige sluiers» aldus Tatjana.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: multi-steel boom Coccinella

Let op hoe prachtig gespeeld two-tone kleur van de bladeren van phalaris wanneer ze worden verlicht in de avond. Met het begin van de zomer maroon laat Apple Coccinella worden emerald.

Natalia Tveritinova

«Pine-Medusa» is één van de twee bonsai in de tuin — is hier naartoe verhuisd van de tentoonstelling tuin «Dreamcatcher», die een zilveren medaille behaald op de tentoonstelling ‘Tuinen en de mensen» van dit jaar. Samenstelling met extra ballonnen bonsai-vormsnoei arborvitae en kornoelje.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: «pine-Medusa,» zoals hij het noemde haar Tatiana, in de tentoonstelling tuin «Dreamcatcher», augustus 2017

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: de sier-Apple Evereste dik bezaaid met heldere rode Paradijs appels

In oktober, de kleuren rood tuin geeft een roze-rood blad van de vliegende spil bomen, aardbei en wilde geranium, en rood fruit, sier appelbomen een lichte crimson, lijkt dozen, lantaarns, fruit Euonymus.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: oktober in de tuin

Vallen pergola met hangende tafel en de swing-blijft een van de favoriete vakantie plek eigenaren. Het is goed zichtbaar dat de hele plot. Bloeiwijze ballen Menzies Pimpernel (Sanguisorba menziesii) drijven op een lichtere achtergrond van bestrating en gemeen tegen de gebouwen op de site.

Tatiana Zvezdochkina/Studio VENUS ONTWERP

Foto: oktober in de tuin. Falaris suikerriet en Highlander amplexicaul

Het haardvuur verwarmt de eigenaren in de koude herfst dagen. Falaris deze tijd van het jaar is de inrichting van de site. De bladeren van groene en witte strepen in de verte lijken te zijn van zilver. Spikelets Highlander amplexicaul herhaal de schaduw kussens.

OVER DE AUTEUR VAN DE TUIN…
Ga naar Tatjana Zvezdochkina, landscape DESIGN Studio VENUS, om te studerenvijf andere werken uit de portefeuille van een landschapsarchitect of om uw eigen project

HOE STEL JE EEN VRAAG AAN DE ARCHITECT
Als je een vraag hebt die u nog niet het antwoord gevonden in het artikel, vraag direct de auteur van dit project. Open de gewenste foto in een volledig scherm modus, vinden de knop «stel een vraag» in de rechterbenedenhoek en schrijf je in. De architect krijgt een melding over elke vraag toegevoegd aan zijn foto ‘ s

HEEFT U EEN PROJECT VOOR ONS…
Download enquête in uw profiel op Houzz, kunt u een link met een korte beschrijving op RuEditors@houzz.com

Voor de referentie: Wat zijn de objecten die we publiceren