Trump gebruikt zijn macht om een aanval op de zwakke

0
44

Hoe werkt President Trump handelen wanneer hij voelt zich op de top van de economische en diplomatieke wereld? Zo zijn invloed stolt binnen de GOP? Als zijn poll nummers aankruisen omhoog?

Als een recente vergadering Kabinet tirade is een indicatie, politieke veiligheid niet heeft vertaald in edelmoedigheid. Volgens de pers, Trump bracht 30 minuten dressing down zijn homeland security secretaris, Kirstjen Nielsen, voor onvoldoende ijver in het sluiten van de zuidelijke grens aan illegale immigranten. Een consistente bron van spanning tussen de twee is Troef ‘ s verlangen om te gebruiken familie scheiding als een afschrikmiddel tegen illegaal oversteken.

Trump ongebonden is steeds ongeduldig met de buitensporige menselijkheid van een aantal van zijn eigen personeel. Dit is niet een probleem dat hij heeft, om duidelijk te zijn, met zijn chef-staf. Vroeg of familie scheiding werd wreed en harteloos, John Kelly antwoordde: «ik zou het niet helemaal op die manier. De kinderen worden opgevangen — in een pleeggezin of wat dan ook. Maar het grote punt is dat ze gekozen om te komen illegaal in de Verenigde Staten.» Hij beschreef de familie-scheiding beleid als een «stoere afschrikmiddel.»

Nee, het trekken van huilende kinderen uit de armen van hun ouders is niet harteloos. Ze gezorgd zal worden, «of wat dan ook.» Voor Kelly en Trump, het kenmerk van deze migranten is hun illegaliteit, niet hun persoon of hun waardigheid. Dit is de definitie van ontmenselijking.

Een paar punten. Ten eerste, het debat over een muur is een beleid uit. De scheiding van kinderen van hun ouders als een afschrikmiddel is een schending van mensenrechten. En de Bazuin administratie, op het hoogste niveau, geen verschil.

Zoals gebruikelijk, Trump en zijn team in een compleet vacuüm van historische kennis. Familie scheiding is niet nieuw in Amerika. Het was van essentieel belang voor de praktijk van het roerend de slavernij. Als slaaf mensen waren werkelijk eigendom, kunnen ze ook niet worden man en vrouw, of als echte families. Als die emotionele en morele obligaties werden toegegeven als geldig, slavernij, dat de hele structuur van de ontmenselijking in zouden storten. En dat is precies waarom abolitionistische Harriet Beecher Stowe benadrukt de wrede scheiding van gezinnen in «Uncle Tom’ s Cabin.»

Onmenselijke immigratie handhaving is niet de morele of juridische equivalent van de slavernij. Maar een natie met deze geschiedenis moet vooral voorzichtig zijn bij het beschouwen van familie scheiding als officieel beleid. Weinig menselijke wezens zou de behandeling van andere menselijke wezens zijn op deze manier. En dat is precies waarom Trump en Kelly moet aanwezig zijn «illegalen» als mindere wezens gedefinieerd door hun criminaliteit.

Ten tweede, als de afschrikking van criminaliteit is de enige norm die wij hanteren in immigratie handhaving, wat is het beperken van het principe? Waarom stoppen bij de scheiding van gezinnen? Waarom niet valide illegale allochtone kinderen aan het werk in de zoutmijnen? Waarom niet plant landmijnen aan de grens? Waarom niet op straffe van illegale immigranten uit gevechtshelikopters?

Het antwoord is natuurlijk dat Amerika per definitie een hogere standaard dan de legaliteit. Ons land de meest fundamentele inzet en het beperken van de principe — is de universele rechten van de mens en de menselijke waardigheid. Dit belet niet dat de overheid de handhaving van redelijke immigratie wetten. Het verbiedt de regering van onmenselijkheid in de handhaving van de vreemdelingenwetgeving. En er is geen definitie van onmenselijkheid die niet onder de opzettelijke scheiding van de ouders van hun kinderen.

De versnippering van de gezinnen kan een tragische bijproduct van het strafrechtelijke systeem. Veel Amerikaanse kinderen moeten een bezoek brengen aan een van de ouders in de gevangenis. Maar als het uiteenvallen van gezinnen werden voorgesteld als een sterk ontradend voor criminaliteit als een politiek en een straf — het zou met recht worden gezien als een verraad van de Amerikaanse waarden. Als het zou worden bij onze grenzen.

De derde Troef van het beleid van familie scheiding illustreert de snelle neerwaartse spiraal van demagoguery. In 2012 burger Trump bekritiseerd Mitt Romney ‘ s «crazy beleid van self-deportatie, die maniakale. Het klonk zo slecht als het was, en hij verloor alle van de Latino vote. … Hij verloor iedereen die geïnspireerd te komen in dit land.» Door zijn kandidatuur aankondiging tour in 2015, Trump had ontdekt u de viscerale beroep van de presentatie van de Mexicaanse migranten als verkrachters en moordenaars. Nu hij zich comfortabel voelt met het voorstel voor de bestraffing van kinderen en de doelbewuste vernietiging van allochtone gezinnen als afschrikmiddel. En hij voelt zich comfortabel, omdat de Republikeinse Partij heeft zich, stap voor stap, aan zijn agenda van ontmenselijking.

Andere Amerikaanse presidenten hebben gebruik gemaakt van hun opgebouwde politieke hoofdstad voor humanitaire doelen. Trump is een leider die, zoals hij groeit politiek sterker, zijn macht aan te vallen en te benutten en de zwakke en kwetsbare. De amerikaanse president is het bullier van kinderen.

Michael Gerson ‘ s e-mail adres is michaelgerson@washpost.com.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0