17 maj 2018

0
46

Q: Vad är det nya kungliga baby boy ‘ s namn?

A: Han är Prins Louis Arthur Charles.

Q: Var kan jag återvinna en gammal TV än Best Buy att avgifter $25?

En två Gånger per år, i April och September, Black Hawk Län Hantering av Fast Avfall Kommissionen sponsorer ett hushållens farliga material och elektronik drop off. Du kan bli av med de TV gratis under dessa händelser om du vill behålla det tills dess.

Q: Finns det en skillnad mellan hastighet pucklar och vägbulor? Om så är fallet, vad är det?

A: vägbulor används oftast på parkeringsplatser och kräver att fordon att sakta till 5 eller 10 km / h för att undvika ett ryck. Vägbulor är oftast används på stadens gator och har mer gradvis backar som normalt tillåter fordon att passera vid postat hastighetsgränsen utan några negativa skärande.

Q: Om Republikanerna vill sänka skatter, särskilt företagens skatter, var ska de pengarna komma från att köra staten, när vi redan har ett underskott?

A: Republikaner säger några av de största förändringarna i lagen — i sammandrag inkomstskikt och ett avskaffande avdrag i federal skatt från staten skatter — kommer inte hända om inte staten uppfyller målen intäktstillväxt. Demokrater förutsäga de skattesänkningar som kommer att medföra nedskärningar i den offentliga tjänster och förvärra den senaste budgeten elände som har orsakat miljontals dollar i budget minskningar för universitet, rättsväsendet och andra områden.

Q: Kan du skicka ett brev till redaktören via e-post?

A: Ja. Skicka den till woo.letters@wcfcourier.com. Det kan inte vara längre än 200 ord. Det finns ett formulär på vår hemsida också att skriva brev. Det är www.wcfcourier.com/forms/contact/letter_to_the_editor.

Q: Har Iowa bill eliminera framför registreringsskyltar pass?

A: Nej.

Q: Varför är inte dödsorsaken sätta i dödsannonser?

A: Dödsannonser betalas innehåll, så att familjen bestämmer sig för om det är som ingår.

Q: På «Aurora Teagarden» mysterier på Hallmark, karaktär av Martin Bartell inte med i det senaste. Är han ledig visa permanent?

A: skådespelaren Yannick Bisson har lämnat serien, åtminstone för nu. Genom att skicka Martin till Sydamerika på obestämd tid författarna gjorde lämnar dörren öppen för honom att återvända någon gång.

Q: Varför Cedar Falls spendera så mycket pengar på fritids cykelleder när de används endast om två månader av året?

A: Från Cedar Falls City Administratör Ron Gaines, «majoriteten av aktivitet (cykling, jogging, promenader, etc.) på fritids spår vanligtvis sker från Mars till November beroende på väder varje år. Cedar Falls har valt att konstruera och upprätthålla fritids spår som en kvalitet av liv rekreationsområden inom gemenskapen. Leden systemet i hela Cedar Valley är mycket populärt med medborgare och besökare.»

Q: När kommer Sunrise Petting Zoo öppna, vilka kommer att vara de timmar och vad är kostnaden?

A: djurparken öppnar den 26 Maj. Öppettider är kl 11 till 7 p.m. tisdag till torsdag, 11 am till 6 pm, fredag och lördag, och klockan 4 på eftermiddagen söndag. Det är stängt på måndagar. Det finns ingen inträdesavgift.

Samtal tas på en särskild Kurir telefonlinje på 234-3566. Frågor besvaras av Kurir-personal och personal vid Waterloo Offentliga Bibliotek.

Kärlek

0

Rolig

0

Wow

0

Sorgligt

0

Arg

0