Drug pris angreb klinger hult

0
63

Den høje pris af lægemidler er noget, politikere elsker at angribe, men ikke gør noget ved det.

USA har brugt $1,162, — per person i 2015 på lægemidler, ifølge Organisationen for Økonomisk Samarbejde og Udvikling, sammenlignet med $756 i Canada og $497 i det Forenede Kongerige, hvor regeringer kontrol priser.

I løbet af sin 2016 kampagne, Donald Trump anklaget medicinalfirmaerne «at komme væk med mord.» Men hans «American Patienter Først» plan nedjusteringer, at en forseelse, mens citerer andre forbrydere.

I den komplicerede verden af lægemidler, nyudviklede lægemidler er prissat vilkårligt høje som er ældre formuleringer, der er købt af big pharma fra mindre virksomheder. Big pharma fastholder listen priser kun tjene som udgangspunkt for at forhandle rabatter — rabatter — med farmaceutisk-benefit-ledere, der fungerer som mellemmænd for forsikringsselskaber og arbejdsgivere.

PBMs holde en procentdel af de rabatter, der stiger i værdi med et lægemiddel oppustet pris. De fastholder, at 90 procent af de besparelser, der er gået videre til kunderne.

«Alle, der er involveret i stykker system — drugmakers, forsikringsselskaber, distributører, apotek fordel, ledere og mange andre — bidrage til problemet,» Trump sagde.

Hans plan, som havde præg af Ministeren for Sundhed og Human Services Alex Azar, tidligere formand for Eli Lilly ‘ s AMERIKANSKE division, havde ikke tage pippet fra big pharma.

Aktiekurserne steg. The Wall Street Journal overordnede indkapslet svaret: «Trump’ s Plan om at Skære Stof Priser Industrien Lettet. Præsident kritiserer farmaceutiske lobby «misbrug»; strategi, er et skift væk fra kampagne løfte om mere aggressiv handling.»

«Vi er meget at eliminere mellemmænd,» Trump sagde om PBMs. «Mellemmænd blev meget, meget rig. … De vil ikke være så rig længere.»

Men PBMs — især industriens ledere Udtrykke Scripts Holder, CVS Sundhed og OptumRX — ikke at gå hvor som helst i henhold til hans forslag. Deres aktiekurser også steget.

Men de kan mangle venner i Iowa.

Sidste måned, farmaceuter fortalte Iowa Hus Government Oversight Udvalget, at PBMs afgift statslige og lokale regeringer langt mere for recepter, end de betaler de lokale apoteker til at udfylde dem.

Wapello Amtet, som har kontrakter med CVS Caremark, hævdede PBM betalt lokale apoteker, så lidt som $2.69 for recepter til fængsel indsatte, mens fakturering amtet $124.

CV ‘ executive Rige Ponesse bestrides kravet, siger hans virksomheden justerer betaling priser regelmæssigt. Rep. John Forbes, D-Urbandale, en farmaceut, der hedder, at «(BS),» i henhold til Des Moines Register.

I et brev til statens tjenestemænd sidste efterår, Kimberly Foltz, chief executive officer for UnitedHealthcare s Iowa gren, der er klaget over statens Medicaid betaling underskud. Hun har foreslået, at direkte forhandlinger med apoteker til at fylde recepter, sagens omkostninger ville blive skåret 90 procent.

Trump også kritiseret udenlandske nationer om priskontrol — «global nasseri» — angiveligt for at stjæle AMERIKANSKE medicinalfirmaer af forsknings-og udviklingsmidler. Han opfordrede dem til at hæve priserne.

Men efter reduktion i virksomhedernes føderale skatter fra 35 procent til 21 procent, fem farmaceutiske selskaber alene annonceret $45 milliarder på lager buybacks snarere end pløjning, at penge tilbage i forskning og udvikling eller reducere den indenlandske priser.

Trump afviste også mulighed for at importere billigere medicin fra Canada, som Sen. Charles Grassley, R-Iowa, havde forsvaret med andre, som et middel til under visse omstændigheder at imødegå drastisk AMERIKANSKE drug stiger.

Kandidat Trump lovede i januar 2016 til brug Medicare ‘ s gennemslagskraft til at forhandle lavere medicinpriser, der angiveligt spare $300 milliarder om året. Præsident Barack Obama ville ikke forfølge det, han sagde. «Hvorfor? På grund af medicinalfirmaerne.»

Men Trump er ikke presser på for at ændre den lov, der forbyder Medicare fra at forhandle priser for sin Del D farmaceutiske komponent, der serverer 60 millioner Amerikanere, og tegner sig for 30 procent af receptpligtig medicin udgifter.

Veterans Health Administration, der kan forhandle om. Det bruger også en formelsamling — en liste over receptpligtig medicin, vil det dække, mens Medicare og Medicaid skal dække næsten alle lægemidler er godkendt af Food and Drug Administration, selv om en billigere, mere effektivt alternativ er til rådighed.

En 2015 rapport fra Canadas Carleton University og Public Citizen, en AMERIKANSK offentlige advocacy gruppe, fundet VHA betaler 80 procent mindre for brand-navn narkotika end Medicare.

Trump havde rømning give Medicare «nye værktøjer til at forhandle lavere priser,» herunder at Medicare at ændre formelsamlinger eller fordel designs i respons til en stigning i generisk-drug priser.

De mest positive forslag ville have FDA fremskynde vedtagelsen af lave omkostninger generiske lægemidler. Mens drugmakers modtage 20 år patenter mod «medløbere», de ofte tweak formuleringer for at forlænge patenter, skal du bruge «pay-for-delay» — ordninger med mulige konkurrenter eller gøre en indsats for at holde generiske produkter fra at blive testet mod den originale medicin, før det bliver FDA-godkendelse for sikkerhed.

Trump ‘ s kampagne udtalelser afholdt nogle løfte, som han kan følge i fodsporene af andre New Yorker Theodore Roosevelt, der brugte sin præsidentielle «bully pulpit» til at tage på grådige selskaber. Desværre, hans plan til at tøjle Big Pharma og dens medrejsende høj grad klinger hult.

Kærlighed

0

Sjovt

0

Wow

0

Trist

0

Vred

0