Mei 17, 2018

0
48

Q: Wat is de nieuwe koninklijke baby boy ‘ s naam?

A: Hij is Prins Louis Arthur Charles.

Q: Waar kan ik het recyclen van een oude TV-naast de Beste Koop die kosten $25?

A: twee keer per jaar, in April en September, de Black Hawk County Beheer van Vaste Afvalstoffen Commissie sponsort een gevaarlijk huishoudelijk materiaal en elektronica drop-off. U kunt zich te ontdoen van de TV gratis gedurende die gebeurtenissen als u wilt vasthouden aan het tot dan.

Q: Is er een verschil tussen de verkeersdrempels en verkeersdrempels? Als dat zo is, wat is het?

A: verkeersdrempels in het algemeen worden gebruikt op parkeerplaatsen en vereisen voertuigen te traag om de 5 of 10 km / u om te voorkomen dat een schok. Verkeersdrempels worden meestal gebruikt op de straten van de stad en hebben een meer geleidelijke hellingen die doorgaans is het mogelijk om voertuigen te steken op de aangegeven maximumsnelheid zonder enige nadelige schokkend.

Q: Als de Republikeinen willen snijden belastingen, in het bijzonder de vennootschapsbelasting, waar zal het geld vandaan komen voor het uitvoeren van de toestand, wanneer we hebben al een tekort?

A: de Republikeinen zeggen dat sommige van de grootste veranderingen in de wet — verkorte fiscale haken en een eliminatie in de aftrek van de federale belastingen van de staat belastingen op het resultaat — zal niet gebeuren, tenzij de staat voldoet aan de groei van de omzet doelstellingen. Democraten het voorspellen van de lastenverlichting zal leiden tot bezuinigingen op overheidsdiensten en verergeren recente begroting ellende hebben veroorzaakt miljoenen dollars in de begroting van de verminderingen voor universiteiten, het justitiële systeem en andere gebieden.

Q: Kunt u een brief sturen naar de redactie via e-mail?

A: Ja. Stuur het naar woo.letters@wcfcourier.com. Het kan niet langer dan 200 woorden. Er is een formulier op onze website ook om brieven te schrijven. Het is www.wcfcourier.com/forms/contact/letter_to_the_editor.

Q: Heeft de Iowa bill elimineren voorste nummerplaat doorgeven?

A: Nee.

Q: Waarom is niet de oorzaak van de dood in overlijdensberichten?

A: Overlijdensberichten zijn betaalde content, dus de familie besluit of die is opgenomen.

Q: Op de «Aurora Theetuin» mysteries op Keurmerk, het karakter van Martin Bartell was niet op de meest recente. Is hij uit de toon permanent?

A: De acteur Yannick Bisson heeft links de serie, althans voor nu. Door het sturen Martin naar Zuid-Amerika voor onbepaalde tijd de schrijvers heb laat de deur open voor hem om terug te keren op een bepaald punt.

Q: Waarom wordt in Cedar Falls besteden zo veel geld op de recreatieve fietspaden, wanneer ze worden alleen gebruikt ongeveer twee maanden van het jaar?

A: Uit Cedar Falls City Beheerder Ron Gaines, «De meerderheid van de activiteit (fietsen, joggen, wandelen, enz.) op de recreatieve paden treedt meestal op vanaf Maart tot November, afhankelijk van het weer elk jaar. Cedar Falls heeft gekozen voor het bouwen en onderhouden van recreatieve routes als een kwaliteit van het leven leefbaarheid binnen de gemeenschap. De trail system in de Cedar Valley is erg populair bij de burgers en bezoekers.»

Q: Wanneer zal de Zonsopgang Kinderboerderij open, wat de uren en wat is de kostprijs?

A: De dierentuin geopend van 26 Mei. Openingstijden zijn van 11 uur tot 7 uur, dinsdag tot en met donderdag, 11 uur tot 6 uur, op vrijdag en zaterdag, en ‘ s middags om 4 uur op zondag. Het is gesloten op maandag. Er is geen toegangsprijs.

De gesprekken worden gehouden op een speciale Koerier telefoon lijn bij 234-3566. Vragen worden beantwoord door een Koerier van medewerkers op het Waterloo van de Openbare Bibliotheek.

Liefde

0

Grappig

0

Wow

0

Verdrietig

0

Boos

0