Trump bruger sin magt til at angribe de svage

0
52

Hvordan virker Formand Trump handle, når han føler sig på toppen af den økonomiske og diplomatiske verden? Som hans indflydelse størkner inden for den pakistanske regering? Som hans meningsmåling tal kryds opad?

Hvis en nyere Kabinet møde tirade er nogen indikation, politisk sikkerhed er ikke oversat til høimodighed. Ifølge forlydender i pressen, Trump brugt 30 minutter dressing ned af hans minister for national sikkerhed, Kirstjen Nielsen, for utilstrækkelige iver i at lukke den sydlige grænse til illegale indvandrere. En konsekvent kilde til spændinger mellem de to har været Trump ‘ s ønske om at bruge familiens separation som en præventiv virkning mod ulovlige krydsninger.

Trump ubundet er mere og mere utålmodig med uforholdsmæssigt store menneskeheden af nogle af hans egne medarbejdere. Dette er ikke et problem, som han har, for at være klar, med hans stabschef. Spurgte, om familien adskillelse var grusomme og hjerteløse, John Kelly svarede: «jeg ville ikke sætte det helt på den måde. Børnene vil blive taget sig af — sat i familiepleje eller hvad. Men den store pointe er, at de valgte at komme ulovligt ind i Usa.» Han beskrev familien til adskillelse af politik som en «hård afskrækkende virkning.»

Nej, trække grædende børn fra armene på deres forældre ikke er hjerteløs. De vil blive taget sig af, «eller hvad.» For Kelly og Basun, og det er karakteristisk for disse indvandrere er deres ulovligheder, ikke deres individualitet eller deres værdighed. Dette er den definition af umenneskeliggørelse.

Et par punkter. Første, den debat over en grænse mur, er et politisk spørgsmål. Adskillelse af børn fra deres forældre som en afskrækkende er et brud på menneskerettighederne. Og Trump administration, på sit højeste niveau, kan ikke se forskel.

Som sædvanlig, Trump og hans hold arbejder på en komplet vakuum af historisk viden. Familie adskillelse er ikke nye til Amerika. Det var vigtigt, at den praksis, løsøre slaveri. Hvis slaver var virkelig ejendom, kunne de ikke også være, at ægtemænd og hustruer, eller være egentlige familier. Hvis de følelsesmæssige og moralske obligationer blev erkendt som gyldige, slaveri er hele strukturen af umenneskeliggørelse ville smuldre. Som er nøjagtigt, hvorfor afskaffelse af Harriet Beecher Stowe understregede den grusomme adskillelse af familier i «Onkel toms Hytte.»

Umenneskelig indvandring håndhævelse er ikke moralsk eller juridisk svarer til slaveri. Men en nation med denne historie bør passe særligt på, når du overvejer familie adskillelse, som den officielle politik. Par mennesker ville behandle andre mennesker på denne måde. Som er nøjagtigt, hvorfor Trump og Kelly skal præsentere «ulovlige indvandrere» som mindreværdige væsner, der er defineret af deres kriminalitet.

For det andet, hvis bekæmpelse af kriminalitet er den eneste standard, vi anvender i forbindelse med indvandring håndhævelse, hvad der er den begrænsende princip? Hvorfor stoppe ved adskillelse af familier? Hvorfor ikke sætte i stand-rørige illegal indvandrer børn til at arbejde i saltminer? Hvorfor ikke plante landminer ved grænsen? Hvorfor ikke maskingeværild illegale indvandrere fra kamphelikoptere?

Svaret er naturligvis, at Usa, af definitionen, har en højere standard end lovlighed. Vort lands mest grundlæggende engagement — og dens begrænsning princip — er de universelle menneskerettigheder og værdighed. Dette betyder ikke forhindre regeringen i at håndhæve rimelige indvandring love. Det gør forbyder regeringen fra umenneskelighed i håndhævelsen af indvandring love. Og der er ingen definition af umenneskelighed, som ikke omfatter forsætlig adskillelse af forældre fra deres børn.

Den opsplitning af familier, der kan være en tragisk biprodukt af det strafferetlige system. Mange Amerikanske børn skal besøge en forælder i fængsel. Men hvis opløsningen af familier, blev foreslået som en hård afskrækkende for kriminalitet — som en politik og en straf — det vil med rette blive set som et forræderi af de Amerikanske værdier. Som det ville være ved vores grænser.

For det tredje, Trump ‘ s politik, familie separation illustrerer hurtig nedadgående spiral af demagogi. I 2012, borger Trump kritiseret Mitt Romney ‘ s «crazy politik af self-udvisning, som blev vanvittig. Det lød så slemt, som det var, og han mistede alle Latino afstemning. … Han tabte alle, der er inspireret til at komme ind i dette land.» Af hans kandidatur meddelelse tour i 2015, Trump havde opdaget den visceral appel af at præsentere Mexicanske indvandrere, som voldtægtsforbrydere og mordere. Nu føler han sig tryg, og foreslå straf af børn og målrettet ødelæggelse af indvandrerfamilier som en afskrækkende virkning. Og han føler sig godt tilpas, fordi det Republikanske Parti har overgivet sig, trin for trin, at hans dagsorden for umenneskeliggørelse.

Andre Amerikanske præsidenter har brugt deres samlede politiske kapital for humanitære mål. Trump er en leder, der, som han vokser stærkere politisk, er at bruge sin magt til at angribe og udnytte de svage og sårbare. Usa ‘ s præsident er bullier af børn.

Michael Gerson e-mail-adresse er michaelgerson@washpost.com.

Kærlighed

0

Sjovt

0

Wow

0

Trist

0

Vred

0