Gast: Studio 32 sq. m met een volledige slaapkamer (12 foto ‘ s)

0
70

Momenteel te zien in: NL

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Over het project
Plaats: regio Moskou, Khimki, ZHK «het zonnestelsel»
Grootte: 32 sq. m (plus balkon van 4.6 sq m), hoogte van het plafond van 2.77 m
Die woont hier: Elena Kareva en Alexander Romanov
Auteurs: Ivan Proskurin en Catherine Irtyuga, de RUIMTE VOOR het LEVEN

De eigenaren van dit appartement, Elena en Alexander, ik werk bij een luchtvaartmaatschappij. Om comfortabel te werken in de Sheremetyevo, het echtpaar kocht de eerste gezamenlijke appartement in Khimki.

Eerst probeerden ze om te komen met een plan van zichzelf. Maar wanneer ze nam het appartement, besloot ik niet het risico te lopen met de elektra en communicatie — een beroep op de ontwerpers. Wilde maken, reparaties, «mooi, goed en voor een lange tijd».

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Zoekopdrachten op het Internet bracht aan het project Studio RUIMTE VOOR het LEVEN in Dolgoprudny (over vertelden we in het artikel «een kleine Studio met een robot en een plank’). Elena en Alexander vond hoe rationeel ontwerpers werken met kleine ruimtes. «Als gevolg hiervan, in ons appartement, alles bleek precies zoals we het wilden: simpel en zonder franje, met veel licht,» zeggen de eigenaren.

De reparatie duurde drie maanden. «Dit project is een zeer zeldzaam voorbeeld, wanneer de inrichting op papier en in het leven zowel als twee druppels water: we hebben zorgvuldig gepland en ontworpen ruimte, door het berekenen van de ergonomie van centimeters. Meestal in het herstelproces hebben om aanpassingen te maken, en het gebeurt dat door de stroom van ideeën, van eerste concept en niets blijft», zegt Ivan Proskurin, één van de ontwerpers van het project.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

De indeling van het appartement

In eerste instantie een 32-voet appartement was gepland als een Bouwer van één en overgegeven in beton, met een duidelijk plan: aan de linker kamer, de rechter is de keuken en de badkamers. De eigenaren wilde om te slapen op een bed, niet twee mensen, maar niet voor op te offeren in deze woonkamer. De combinatie van twee verschillende functionele zones, is een belangrijke doelstelling van het ontwerp.

Manieren om de slaapkamer in het kleine appartement was in feite twee: ofwel in de vorm van een nis, of vul het apparaat met de partitie, zoals in de definitieve lay-out. Glazen wand behoudt een gevoel van volume, maar in de modus wanneer u wilt verbergen in de slaapkamer zashtorivayte.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

De materialen worden niet opgeslagen, maar wordt niet uitgeschakeld. Een van de belangrijkste uitgaven zijn gelaste constructie partities: deze systemen kosten tot 20 duizend roebel per vierkante meter, maar de uitgaven heeft zijn vruchten afgeworpen.

Partitie produceert de maximale holistische ervaring, en het glas is een vaste strak en stevig. Dus, als je een glas zal uiteindelijk krassen of barsten, het kan gemakkelijk worden trek uit en plaats de nieuwe. Een van de plooien van de partitie is scharnierend, het dient ook als de deur naar de slaapkamer.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Het idee met de foto: Gordijn vanaf de binnenkant van de partitie staat om een schaduw te maken voor een slaapkamer en verbergen een bed voor de gasten.

De belangrijkste instroom van lucht in de slaapkamer zorgt voor geforceerde ventilatie. Echter, de eigenaren zeggen dat ze gebruik maken van het systeem zelden: schot is niet luchtdicht, en meestal in de slaapkamer van verse lucht.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Muurverf Tikkurila

Het meubilair is opgepikt meestal bij IKEA. Door de manier waarop, in de voorkant van de bank, er is geen TV. «Veel vrienden en collega’ s die ik nog steeds af wat het is om te leven in een appartement zonder TV?! Zo zien We het graag: we hoeven hem,» zeggen de eigenaren.

Donker groene kleur, die Elena en Alexander koos voor de muren, neutrale en enigszins klassiek — zal dit niet uit te gaan van de mode voor vele jaren.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Wat is opgeslagen: bij het kiezen van Behang, de tijd had om te besteden in de winkels. Accent muur geschilderd met een stencil dezelfde kleur groen als de muur in de woonkamer. Bouwers, natuurlijk had om hard te werken: het fragment dat het patroon gemaakt was klein, en hij had om te bewegen en te wachten voor het drogen. Hoe groter de stencil, hoe duurder het is, maar om met hen te werken gemakkelijker.

MEER FOTO ‘ S…
Zie de weergave van de slaapkamer tot de woonkamer en in de andere hoeken van het appartement — volledige opname in profiel Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Opslaan van het volume en lichtheid van de ruimte, keuken-eetkamer, gecombineerd met de woonkamer. Veel van koken, de eigenaren hebben het niet gepland, omdat de keuze en indeling van de keuken is gericht op esthetiek.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Koelkast — de enige «kolom» in de keuken, de rest van het systeem is ingebouwd in de lagere kasten en de bovenste planken zijn gebruikt als ondersteuning voor gebruiksvoorwerpen en specerijen. De eigenaars weigerde zelfs van de vaatwasser, op te merken dat het gewoon niet gebruik maken van de gerechten in dit boek.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

In het hele appartement gebruikt voorkomende materialen: verf voor de muren en laminaat op de vloer. Beschouwd als stilistische en economische achtergronden: bijvoorbeeld, laminaat vloeren in de gang zal langer duren dan het parket. Zo is de bekleding niet hoeft te wijzigen in een paar jaar.

Alle opslag systemen geleverd aan een grote ingebouwde kledingkast met gespiegelde fronten. De deur koos swing — deze methode is goed voor de eenheid van het interieur: plooien liggen in hetzelfde vlak, terwijl de schuifsystemen, wordt gecompenseerd.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

Idee: En de badkamer en het toilet hebben een kleine naadloos in plaats van de wasmachine was nog niet zo eenvoudig. In het einde het ligt haaks op de stoeprand, parallel aan het bad, en het verslaan van de top.

De auto ‘ s en podstolya onder de wastafel zijn van verschillende hoogte, maar de top, dat tussen hen veranderd in een klein podium. Echter, deze oplossing wordt niet gedwongen. Door de één-ontwerp van het materiaal ziet er geweldig uit als een accent en zorgt voor een extra oppervlakte voor de opslag.

Studio RUIMTE VOOR het LEVEN

De wc herhaald beknopte het script is geplaatst en de wastafel is zeer smal, dat er een plaats is voor de passage.

OVER DE AUTEURS.EPA…
Ga naar een Proeh Studio RUIMTE VOOR het LEVEN om te verkennen van andere ontwerpers creaties of om hen eigenaar van het project

IN UW STAD…
Designer op Houzz — om uw eigen project

WIJ GAAN GRAAG VOOR EEN BEZOEK…
Wil je een held volgende artikel? Schrijf op RuEditors@houzz.com en bevestig een aantal foto ‘ s van mijn interieur (genoeg schieten op de smartphone). We zullen met u contact opnemen als ik besluit om te publiceren!