Life hack: 7 manieren om snel de foto op Houzz (7 foto ‘ s)

0
268

Momenteel te zien in: NL

Worden geïnspireerd en ideeën vinden op Houzz alleen voor deze hebben we een rubriek «foto ‘ s», die geeft meer dan 16 miljoen foto ‘ s (en elke dag hun aantal stijgt). Te maken met zo veel afbeeldingen die helpen instellingen en filters.

1. Schakelaar 4 optie sorteren

  • Als u een nieuwe Houzz, start met het sorteren van het «populaire all time». De foto ‘ s worden gerangschikt op basis van het aantal toevoegingen aan de albums van de ideeën van gebruikers over de hele wereld.
  • Als u regelmatig op Houzz, de populaire je (waarschijnlijk) al zien — zie foto ‘ s sorteren «populair».
  • Filter «nieuwe favorieten» zal te zien zijn de projecten in chronologische volgorde — van de ontwerpers hadden ze toegevoegd aan de site. U kunt zien dat de degenen geüpload afgelopen nacht.
  • Filter de «recente aanpassingen» ziet u de activiteiten met een foto van haar bekendmaking in het nieuwe artikel, het toevoegen van een commentaar of antwoord ontwerper.

Hoe te handelen: om Actief gebruik te maken van de schakelaar te sorteren lijst is onder het aantal beelden (zie pijl op foto).

2. Filteren per land
Elk land heeft verschillende interieur-en reparatie-ervaring. Daarom is in de Australische projecten is het moeilijk te vinden een kleine keuken of een heldere Achtergrond, maar in het russisch bijna geen kast voor opslag van voedsel (pantry) dat is vaak te vinden in de Amerikaanse huizen. Niet naar mijn tijd te kijken naar 20-30 + pagina ‘ s, die u kunt opgeven bij het zoeken naar het gewenste land of een afzonderlijk gewest, de stad (zie foto).

Wat te doen: Selecteer een extra filter ‘Locatie’ in de menu kolom aan de linkerkant. In de drop-down lijst «regio» te vinden dat u nodig heeft. Meestal is dit drop-down lijst gaat naar het tweede scherm, en is daarom ondergewaardeerd door de gebruikers.

3. Mix en match filters
Bijvoorbeeld, moet u alle grijze kleine keuken die geüpload ontwerpers van Moskou vorige week.

Kies het sorteren van foto ‘ s «recente favorieten». En een aantal filters in het menu aan de linkerkant: kamer «keuken», regio ‘Rusland / Moskou» en de grootte van de «compact» en kies de kleur (het grijze vierkant in de kleur palet).

En nog iets: Als je meer wilt zien van foto ‘ s op een enkele pagina, kunt u het scherm weer te geven. Standaard gebruikers zie 8 grote frames. Kijk voor het pictogrammen — er zijn vijf van hen onder de noemer met het aantal foto ‘ s.

4. Schrijf een query in een andere taal
Houzz werkt voor gebruikers wereldwijd. En meestal ontwerpers downloaden portfolio, beschrijven ze in hun eigen taal. De basis van de tags aan de foto ‘ s zijn vertaald op de vlieg, automatisch. Maar de oorspronkelijke teksten met beschrijvingen van het project in het profiel van de architect en blijven in zijn moedertaal. Alle stukken tekst die betrekking hebben op de foto, zijn betrokken bij het zoeken naar foto ‘ s, zodat u kunt zoeken in alle talen van de wereld recht in de russische versie van Houzz.

Wat te doen: ga naar Google translate, kies frans, zweeds of italiaans. Nodig voor het vertalen van een zin, te kopiëren vreemde uitdrukking in de zoekbalk op de russische site (aan de bovenkant van het scherm naast het logo houzz). Als het interieur van het Chalet eruit als een chalet gesorteerd op «Frankrijk» — u krijgt wat het frans betekent het «Chalet».

5. Zet de filters voordat u begint een tekst zoeken
Wanneer we op zoek zijn naar foto ‘ s voor een specifieke taak — venster decoratie voor de keuken of oplossingen voor keuken met erker — standaard filters in de kamers te helpen om een beperking van de selectie. Kies «keuken», en is weergegeven op foto ‘ s niet overbodig frames huiskamers of tuinen. Maar dan moet u om uw zoekterm te Verfijnen.

Wat te doen: Voeg de nodige woorden in het vak zoeken (in de buurt van de houzz logo aan de bovenkant van het scherm). Voer «erker» of gewenste zin. Het systeem zal bieden opties om te zoeken naar foto ‘s in het Algemeen of foto’ s in de «keuken» of iets anders, nog meer enge (zie voorbeeld in het screenshot). Regelen voor uw optie.

6. Zie andere hoeken van dezelfde ruimte
Elke foto in de fotostream Houzz is de deur: het opent een compleet overzicht van het project, een link naar de auteur portfolio en tal van andere nuttige informatie.

  • Als u geïnteresseerd bent in alle weergaven in elk interieur, kunt u kijken naar het gehele project. Om dit te doen, opent u een foto op het volledige scherm-modus, zoekt de woorden «andere foto’ s in dit project» (de eenheid is een kleine foto in de rechterbovenhoek zoals getoond in de schermafdruk). Door hier te klikken, kunt u alle opnames in het profiel van de ontwerper.
  • Als u geïnteresseerd bent contact opnemen met de auteur van het interieur, open de foto in een volledig scherm modus. De eerste regel van de tekst op het scherm is een klikbare link naar de auteur profiel project in de foto: binnen is er een contact formulier, telefoon en een link naar sociale netwerken, persoonlijke website.

OVER HET ONDERWERP…

  • Binnen Houzz: Wat, in aanvulling op ideeën kunnen worden gevonden in de foto-sectie
  • Binnen Houzz: Hoe een ontwerper of architect met een foto

7. Zoeken naar vergelijkbare foto ‘ s
Kunt u niet beginnen met het zoeken opnieuw, en om te profiteren van de ervaring van de gebruikers: de kant van volledig-scherm afbeelding bevat offsets «ook vond deze foto en soortgelijke foto ‘s» — met een foto van het interieur van dezelfde kleur of stijl. Klik op de foto ga.

En Als je het kleurenschema van het project met foto, leg hem op een kleur in de kleurenkiezer. De knop «toon hints» is net onder de volledige opname-project biedt de producten van interieur verf van de gamma Tikkurilla.

LEES ER ALLES OVER…
De Kleur in de Kleurkiezer functie: Bepalen wat schaduw in de foto