Probleem en oplossing: 8 life hacks van interieur projecten (8 foto ‘ s)

0
154

Origineel: NL; een kopie van de originele bevestigd: RU; Site: COM; Momenteel te zien in: NL

Om uw aandacht van de vijfde uitgave van de ideeën van interieurs gepubliceerd op Houzz laatste maand. Het principe van de collectie is chronologisch: selecteer de taken die moesten worden aangepakt door de architecten en leg uit waarom handelde zo en niet anders.

OVER HET ONDERWERP…

  • Als je het gemist de premiere van de posten en het probleem #1 — januari 2018
  • probleem #2 — februari 2018
  • probleem #3 — Maart 2018
  • probleem #4 — April 2018

Yuri Grishko

1. Taak: slijtvaste vloer in het huis met de hond
Meestal in deze situatie raden linoleum of tegel, want na een week, een boom bedekt met krassen uit de klauwen. In dit huis leefde van drie grote honden.

De oplossing: een Array van as in de hitte behandeling. Licht ras speciale industriële na het «bakken» krijgt een donkere kleur. En wat is belangrijk, donkere as wordt de gehele diepte van de vezels. Geen van de vlek niet dringen zo diep.

«Gebruik deze coating werd geadviseerd door de architect. Inderdaad, aan de oppervlakte niet zichtbaar sporen van de klauwen van de dieren — zelfs als de vloer lijkt het niets, het is donker binnen en niet opvallend. De loop van de tijd, het materiaal neemt op een mooie oude look: de hond zijn nagels er zijn een professionele zandstralen machine, met nadruk op de verlichting van de boom,» zegt de dame van het huis van Anna Karaulova.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Een Boom in de wolken — in het midden van een landhuis

Olga Shangina | Fotografie

2. Taak: plaats voor obamania in een benauwde gang
Het lijkt erop, dat is veel makkelijker, een bankje of een Ottomaanse: ging zitten, trok zijn laarzen uit. Maar als er zelfs geen plaats voor een kleine stoel?

Oplossing: Ontwerper Olga Kondratova loste dit probleem op de klink van de deur — comfortabel om vast te houden en om op schoenen. Handvat, door de manier, de pre-revolutionaire en verhuisde de familie van appartement naar appartement. Zodra haar gevonden op de zolder bij de Paveletsky en sindsdien zorgvuldig bewaard.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Een designer Appartement in de wolkenkrabber op Kotelnicheskaya

FLATFORFOX

3. Probleem: «eeuwige» muren in de babykamer
In het proces van het verhogen van een kind van 0 tot en met 14 hebben altijd iets vast te houden op de muur. Ten eerste, het «razvivashki» zoals kaarten Doman of de luidspreker van het alfabet. Dan komt de kleuterschool en gewelddadige passie voor tekenen en toepassingen — ouders in genegenheid bout werk op de naald op de Achtergrond (in een paar jaar een reparatie nodig). Dan clubs school — kinderen van de foto ‘ s op de muur letters komen met certificaten. En de engelse werkwoorden worden geleidelijk vervangen van de posters van uw favoriete rockband.

Oplossing: De Buis! Genoeg een muur, net als de ontwerpers van Flatforfox Design project voor deze kwekerij. De expositie zal worden nauwkeurige, die voortdurend wordt bijgewerkt, en het materiaal van de wand is eeuwig.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: 50 vierkante meter voor een gezin van vier

DE&DE Studio

4. Probleem: het licht in de smalle gang
Overgenomen van Builder-disposition: het appartement was lang en donker gang. Om zich te ontdoen van het was niet gepland.

Oplossing: Frame! Op het plafond zijn ze toegestaan te bouwen lampen. Badkamer muren, gebouwd in de voormalige grenzen en door de «dikte» van het frame geïntegreerd in hen zijn dezelfde lampen. En toch — het bovenste deel van de muren, gemaakt in de vorm van glazen inzetstukken: wanneer de lichten in de badkamer, de hal is gevuld met licht.

In de volgende foto is het uitzicht vanuit de badkamer op de gang muur en een ander leven te hacken.

DE&DE Studio

5. Taak: opslag in de badkamer
Installatie aan de muur opgehangen WC (rechts) «eet» een bepaalde wanddikte. En meestal het maximum dat het gebruik van een plank, die wordt gevormd in de bovenste gedeelte van de installatie.

Oplossing: de Architect Ayla van DE&DE Studio kwam met een aantal hangende planken van het plafond (depressie). Let op: de planken zijn een beetje dieper ingeklemd geïnstalleerd — dit is gedaan om de capaciteit te vergroten. Lampen opzettelijk gepositioneerd ten opzichte van de Centrale as van een kleine asymmetrie «vals» oog, waardoor de badkamer een beetje ruimer. Hetzelfde effect werkt spiegel van muur tot muur.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: Minimalisme in het centrum van Sint-Petersburg

SAPPIGE FLATSCREEN

6 Probleem: te verbergen meter
In de nieuwe items zijn niet in het trappenhuis en in de hal van elk appartement. Ze hebben regelmatig toegang, maar ik wil ze niet opvalt.

Oplossing: het Verbergen van alle apparatuur in opslag systemen van kleine diepte. «Voor gedeeltelijk openen van de panelen het verbergen van de elektrische meter, control systems «Smart house» en airconditioning. Er zijn ook een paar kasten voor de opslag van kleine dingen: toetsen, betekent de zorg voor schoenen», legt ontwerper Natasha Kulygina (JUICY FLATSCREEN), de auteur van het project. Onder een gele fluwelen kussens is een box-kist voor schoenen.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: Gerestyled voor witte flats

Het Maken Van Interieurs

7. Taak: om te verbergen van de gaspijp
In dit huis liep ze langs het plafond van de entree tot het appartement via de hal en keuken.

Oplossing: In de gang en keuken, verlaagde plafonds, maar door de verticale lijnen in het ontwerp van de gevels en de deuren, ze lijken niet gering. Het ontbreken van horizontale geleding, verticale profilering van de meubels op de gevel, het breidt ook de ruimte visueel.

In de foto is het niet zichtbaar, maar rond de omtrek van de «snelheid» van de buis in het plafond gemaakt van de ventilatieopeningen, zo strak sluit de tube gas niet is toegestaan. Een venster op de plaat is gemakkelijk verwijderd worden voor kalibratie.

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: Appartement op de Baltische zee

Design Bureau Tatiana Aleninoy

Taak 8: Opslaan cm in het vierkant klein appartement

Oplossing: Designer Tatiana alenina voorgesteld door het gehele appartement schuifdeuren. Zelfs verdikking van de wand, ze behouden de ruimte waarin de strijd was voor elke centimeter. Met de hulp van dergelijke deuren van de kamer kan worden geïsoleerd of open, geen rare opening in de ene of de andere kant. En in een ander deel van het appartement kan worden bereikt door een korter pad, niet plint rond.

En ook aandacht besteden aan de hoogte van het canvas: deze schuifdeuren zijn hogere standaard en visueel verhogen van het plafond in de kamer — ondanks het feit dat zij in eerste instantie vrij groot (3,4 m).

OVER HET PROJECT MET FOTO ‘ S…
Houzz tour: Appartement met een gevoel van het leven buiten de stad

IN UW STAD…
Designer op Houzz — om uw eigen project